Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Чесно кажучи я все на цю тему задумуюсь..але прийшла висновків шо НЕМА!!! Я дружила з хлопцем 5 років...і тільки тому що страшенно любила..... Ну ми зараз коханні люди...і яка дружба може бути... Люди дружать тільки через те що їм щось треба...))))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Багато мала друзів чоловіків...і справді з ними якось лекше спілкуватися, веселіше час проводити, краще поспівчувають..... але все ж та дружба безкінечною не була....Всеодно, з чоловічої сторони інстинкт брав гору...Все ж таки, якою б не була хорошою для чоловіка жінка подругою - перше вона його притягує сексуально....Дружба перетворюється в довіру, а довіра в більш високі почуття - любов!!! ТОму я ніколи не повірю в дружбу між чоловіком та жінкою!!!!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Не пам'ятаю хто таке колись сказав, але мені це дуже сподобалося: "Повага - це любов розумом, дружба - це любов розумом і серцем, кохання - це любов розумом, серцем і тілом", як бачимо, у коханні є елементи, присутні дружбі + статевий потяг Загалом, нічого поганого у переростанні дружби в кохання я не бачу: мій чоловік є моїм найкращим і найнадійнішим другом А випадки, коли дружба одноразово чи кількаразово закінчується ліжком - це, зазвичай, коли плутають дружбу і кохання: з часом з'являється сильний емоційний зв'язок, який можна сприйняти за статевий потяг. Хоча були в мене знайомі, які були друзями, що просто час від часу спали разом, бо їм цього хотілося, а офіційного хлопця/дівчини на той час не було :8: Не розумію я такого...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Вони просто не могли самі собі признатися, що в них вже далеко не дружба...а серйозніші відносини, що тягнуть за собою відповідальність, обовязки...а це краще не визнавати, і взагалі не знати і старатися про це не думати....хоча це не правильно - не знання не звільняє від відповідальності!!!!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? мені здається, чоловік з жінкою можуть бути хіба що добрими знайомими. словом "друзі" я б це не назвала
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Так як мене впродовж всього життя оточує купа чоловіків - сказати, що такої дружби нема я не можу) Спільні інтереси. професійні дискусії. спільна робота. спільні відпочинки. переживання навіть бувають спільні (коли ділиться людина сімейними проблемами).. Як би це названо не було - але коханням чи там симпатією зарано (або й взагалі дуже недоречно) таке називати, а тільки роботою виходить не обмежується, щоб сказати, що це колега. Інша річ, що певно деяким людям не дано вміти дружити з протилежною статтю і на це варто зважати виставляючи жорсткі рамки для певних осіб. Але відмовитись від приємного чи там корисного спілкування, бо хтось то може не так назвати..хм..для мене - неприродньо. най кажуть Я не малюю собі фантомів та загроз. Звісно бувало, що людина ні з того ні з сього починала змінювати стосунки в інший бік. престала спілкуватись - попустило. Десь через рік відновили спілкування. На тих хто не переходив меж я знаю, що можу покластися у важку хвилину і що моїм успіхам потішаться теж знаю...хіба це не дружба? Зрештою між чоловіком і жінкою менше конкуренції і їм куди частіше вдається налагодити рівні нормальні стосунки дуже схожі до дружби
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А я з чоловіками дружила завжди, і вважаю що дружба таки дійсно є між чоловіком і жінкою. Бували моменти, коли ті ж чоловіки очікували чогось більшого, ну тоді і все ставало на свої місця - вже ні про яку дружбу не могла йти мова. Але є такі друзі-мужчини, які на протязі десятиліть дійсно друзями для мене залишилися. Але навіть щиро вірячи в таку дружбу, якби біля свого чоловіка побачила якусь "подругу"...( то вже в гілку "забила-м би тре писати)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? О, це навіть цікавіша тема)) Чи дружите Ви з коханими-дружинами своїх друзів? Також так. Просто з кимось менше спілкуюсь, ніж з їхніми чоловіками, бо в тієї жінки є свої подруги. А деякі такі подруги стали мені дуже близькими. Навіть після того як вони зі своїми хлопцями (моїми друзями) розійшлися залишились дуже теплі стосунки. Приміром один одного запрошуємо на весілля (ну отак приходив і друг і його колишня разом до мене на ту урочистість - а як же їх когось не запросити?). Дружина мого друга однозначно мені друг. Лише одного разу я помітила в подрузі свого хлопця дивну дружність..дівчинка кілька разів приїзджала до нього вночі, буцімто з чоловіком своїм посварилась. Я зауважила, що сама б до чоловіка який вдома сам вночі б не припхалась (маючи ще з 4 подружок при тому)) Де межі переходяться - дуже помітно. Звісно якби якась неадекватна противилась - то б дружби не будувалось. Але я на таких ще не натрапляла поки.. Якісь ми певно схожі люди сходимось - без претензій.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дивна дійсно дружність, тут треба вже знати міру. В мене був також "друг" і чогось мені було не зрозуміло чого він мене всюду тягав з собою ( ДІвчина тоді в нього теж була) і мені було якось не приємно за неї, але хіба таке буває шоб було за когось не приємно???? Але уся "чудо-дружба" між чоловіком і жінкою з часом , всерівно міняє свою "полярність" і це вже зовсім щось інше ніж просто дружба
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Йой не лякайте..І шо муситиму потім обов"язково зі всіма отими хлопаками одружуватися???
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Видно Ви справді безконфліктна особа, бо я б напевно такого, як Ви кажете - "декілька разів приїжала" не потерпіла би....і тут, погоджуюсь з НЕРі - "забила м би"
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Швидше просто лояльна) Насправді мій хлопець теж надто переймався її життям. Я просто відступила коли не змогла довести йому, що вони аж надто на пару стали схожі з отими приїздами та вічними дзвінками у будь-яку пору. Зараз вони зустрічаються) Але що я могла зробити? Боротись в таких умовах? Щоб він вже після одруження (яке пропонував) щось втнув? Якщо є очевидна залежність у двох людей один від одного - я не бачу змісту переконувати їх шо то не любофф.. Я ніколи не надокучаю своїм друзям якщо це хоч трохи може зачепити інтереси їх коханих. На то воно і дружбою називається, щоб не завдавати близьким людям прикрощів зайвий раз.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дружба між чоловіком і жінкою звичайно існує. Я взагалі краще сходжуся в розмові з чоловіком, чим з жінкою. В мене є двоє друзів з школи ще . І довірити можу все. І вони мені теж. Чоловік трохи був ревнував коли ще починали зустрічатись. Але коли зрозумів, що ніякої загрози нема - заспокоївся. І має з ними гарні стосунки. Обмінюється іграми, фільмами.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ну це вже за Вашим бажанням Але про одруження ніхто і не каже, просто є різні стосунки - дружби між чоловіком і жінкою. Є хто дружить довгий час і не замислюється там про , а є люди які починаючи з дружби побудували своє кохання усяке буває
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Лазила я по різних форумах і ось надибала думку одного хлопця стосовно різностатевої дружби..... ВІтаю пані та панове ) що ж... почнемо нашу розповідь... "Дружба між хлопцем та дівчиною чи можливо це?" це питання та його аналоги чи не найпоширеніше в інтернеті... багато кого воно цікавить). На основі пережитих мною ситуацій та психологічних аналізів я розповім Вам що ж таке оця замисловата дружба між хлопцями та дівчатами, якщо це можна її так назвати. Одразу Вам скажу: дружба можлива... але ось яка вона це вже питання інше. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! я кажу саме про "дружбу", а не просто знайомих... Пам"ятайте перейти до якихось успішних стосунків після цієї дружби НЕМОЖЛИВО. "Чому?" спитаєте... - відповідаю: тому що дівчина своїх друзів чоловічої статі, як би то виразитись, чи то не дуже поважає, чи то вважає неповноцінними. (!_Перед тим як проти чогось протестувати, уважно все перечитайте і вдумайтесь, якщо не зрозуміли, то читайте ще раз_!) Знову спитаєте чому так... Ви це краще зрозумієте, якщо я вам наведу життєву модель, покажу різницю між "другом" і "хлопцем"... згадайте приказку: "у ногах дівчини 10 хлопців, а вона дивиться на одинадцятого, який дивиться в зовсім іншу сторону"... Дружба в хлопців і дружба в дівчат зовсім різні речі... В хлопців це дружба до останньої крові, це самопожертва без всякої вимоги в замін, це накінець, коли пригощаєш друга пивом, не задумуючись над тим що ти постійно його пригощаєш, а він тебе ні, це коли будеш стояти за нього до останнього, дружба в хлопців це найміцніша річ яка тільки існує. Дружба в дівчат самі знаєте яка: подруга для того щоб не нудно було сходити в магазин, щоб попліткувати з нею про іншу подругу і т.д. тобто це просто взаємовигода, в порівнянні з чоловічою дружбою. От коли хлопець з дівчиною дружать, то хлопець друже по-своєму, тобто готовий на все, не шкодує ні моральних цінностей, ні власного часу, ні інших речей... Дівчина ж друже по-своєму, знову ж таки, щоб не нудно було кудись піти, щоб поїздити по вухах, щоб попліткувати, вивідати щось цікаве, можливо вирішити свої якійсь проблеми... При цьому хлопець вважає дану дівчину як щирого друга. Дівчина ж вважає його таким собі "лошком" якого можна використовувати, і вона навіть не допускає думки про стосунки з ним, так як вває його слабохарактерним та неповноцінним... А вважає так саме тому, що він з нею щирий, не кидає понтів, який він крутий, не ховає своє справжнє "Я". Так як хлопець розумніший, в суперечках він завжди поступається, морально він пригинається, щоб здаватися нижчим за дівчину, щоб її не образити... він промовчить, зробе вигляд що дівчина дійсно права, коли це не так... він зробе все щоб не зробити їй неприємно, і сумлінно терпить її образи (якщо хтось робить не так, то це означає що він гівно, а не мужик). Тобто в дружбі дівчина вважає себе морально вищою, розумнішою, досвідченішою (інакше цієї б дружби не існувало)... відповідно навіщо дівчині хлопець якого вона вважає тупішим за себе ?! Як веде себе "друг" ми розібралися... подивимось, як же веде себе "хлопець": (не забули прислів"я: у ногах дівчини 10 хлопців, а вона дивиться на одинадцятого, який дивиться в зовсім іншу сторону?!) ось саме так веде себе хлопець... він їй явно показує що він розумніший, сильніший, що він досвідченіший, більше знає, постійно понтується, ніколи не показує свого справжнього "Я"... Відповідно дівчина його вважає розумнішим та крутішим.... Отже висновок: дівчата самі не розуміють, але це так... їм подобаються "погані хлопці", які хамлять грублять, принижують... і чим більше тим краще... Дівчата лише кажуть що вони горді, не дозволяють такого і т.д. але це підсвідомість, і їй насрати на принципи та на те що дівчина собі думає, так є і буде. Тому успіх з дівчиною мало залежить який ви, більше залежить від того як ви до неї ставитеся... Отже порада: якщо подобається дівчина, то не ставайте їй другом, бо станете лошком якого будуть використовувати... А якщо стали другом, то на іншу посаду крім "лошка" не розраховуйте. У всьому що я написав я чудово переконався в житті... це не фрази науковців-психологів... я не прочитав жодної такої книжки чи ще чогось, це чисто моє життя... Повірьте, дівчат яких використовував як хотів і гнобив, знущався вистачало, брав від них максимум, в замін не давай практично нічого, вистачало з головою... дівчат, за яких був готовий на все, яких вважавв справжніми подругами, яким віддавав все що потрібно було і взамін не вимагав нічого теж було пару персон... Все вище виклане можна перефразувати в пораду: "чим гірше до дівчини відносишся, тим більше вона тебе поважає і сохне за тобою"... коли ж до дівчини з душею, вона втрачає до тебе інтерес... Обирати вам... все залежить від ваших цілей, вашої совісті та моралі... П.С: на критику захочю буду відповідати, захочю не буду... якщо ви з чимось не згодні, то це говорить або про ваш малий досвід, або про низький рівень інтелекту... Дівчата з заявами на те що я принижую їхню стать ідіть полем-гаєм-по-під ліс, далі по долині, вдовж річки.... нафіг коротше кажучи Що думаєте? Бо я, наприклад, багато в чому не погоджуюся з цим хлопцем=)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Да нет никакой дружбы между мужчиной и женщиной. Как врач-гинеколог постоянно убеждаюсь в правдивости своих слов. Все начинается с взаимной симпатии, которая перерастает в секс-интим. Хотя иногда и в этом есть свои плюсы.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дружба між чоловіком та жінкою існує. У мене є чудовий друг, дружимо вже кілька років, вжде й поодружувалися, тепер дружимо сім"ями. Тому може впевнено сказати, що дружба існує, звичайно якщо людину сприймати лише як друга.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Прочитала анекдот до цієї теми Дружба между мужчиной и женщиной - это отношения либо бывших любовников, либо будущих.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Така дружба, як крихка крига. Рано чи пізно люди таки проваляться (в любов, чи в ліжко).