Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? йду в оффтоп, але згадала анекдот, як дівчина у хлопця вдома витерлась рушником, на якому було написано "Ж".Думала, для жінок. А він каже, що треба було витиратись тим, що "М", бо він для морди
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Повністю підтримую! Мені з самого малку якось було легше дружити із хлопцями і так до сих пір - з мужчинами таки в дружбі є певні переваги: нема заздрощів, нема інтриг, коварства , список я думаю дівчата продовжать значно далі, які теж цінують дружбу з мужчинами. Хоч в той же час маю золотих подруг і вдячна Богу за таких теплих людей в моєму житі. В силу того, що дружила із хлопцями ніколи не мала проблем в особистому. Може була якась мала ревність, але то радше така зміцнююча))), ніж та, яка б руйнувала стосунки. І останнє: дружба між мужчиною і жінкою не можлива тільки в одному випадку - коли хтось один має потаємні і доволі сильні більше теплі романтичні почуття і сподівається на відповідний розвиток стосунків. У всіх інших випадках не бачу ніякої різниці між жіночою і чоловічою дружбою ---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ---------- А що симпатія між друзями хіба не існує? Даруйте, та Ви тішки не праві . Симпатія - це природньо, інакше Ви б друзів і не мали, це поняття можна ж і до подруги застосувати http://ru.wikipedia.org/wiki/Симпатия
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дарую під "симпатія" я і мав на увазі почуття і тягу яка є між різними статями
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я теж думаю, що "справжньої" дружби між мужчиною та жінкою немає. Я говорю про справжню міцну дружбу, так щоб впевнена не зрадить, не обдурить, завжди допоможе, і порадіє і пожуриться разом. Є просто друзі, коли весело сходити деколи в кафе-кіно інколи, а якщо здається, що хтось "справжній" друг тобі (з протилежної статі) -то це просто означає, що хтось з вас не байдужий до іншого.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? в кожного по-різному буває. Погоджуюсь що різностатева дружба може перерости і в більше ніж "просто дружба", але це не у всіх випадках. Мені простіше спілкуватись з хлопцями, в них є і сімї, і серйозні стосунки, руйнувати я нічого не збираюсь...Але вони є кращі ніж подружки, б знаю що не зявиться заздрість "підчепила, того хто мені подобався" чи ще щось в тому дусі...Але не всі хлопці годяться на таких друзів...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? у 20 була впевнена, що така дружба існує. Згодом, коли повідомила всіх хлопців-друзів, що виходжу заміж виявилось, що всі вони мали приховані почуття. Коли я стала заміжньою жінкою, то лишились самі подружки Тепер у 30 я розумію, що такої дружби не може бути, бо то не природньо. (Я не маю на увазі, що спілкуватись не можна чи разом проводити час) Зараз маю лише одного справжнього друга -чоловіка, але він не просто друг.....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? З мужчинами дружити ясна річ легше, як я завжди говорю, що мужик він і в Африці мужик...! Але от дружба між чоловіком і жінкою, то я не дуже вірю, тому що скільки разів думала, що то просто дружба, а виявлялося, що всі вони закохані.... то хіба це дружба?! Тому дружба-дружбою, але не між чоловіком і жінкою...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Мені з чоловіками спілкуватись легше, тому й серед моїх друзів переважає чоловіча стать. Та я не зовсім вірю в дружбу між чоловіком і жінкою.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Доєднуюсь до написаного. То скоріше не дружба (як на мене), а легке спілкування без заздрощів, підколок, сварок і т.і. Особисто я працюю виключно у чоловічому колективі (колись працювала з жінками), то з т.з. роботи не порівняти. Ніхто не кричить, не обговорює пікантних тем та й працювати легко - "задание принял, задание выполнил". З чоловіками мати справу набагато простіше. А от про дружбу, то загадується мені один випадок із минулого. Працювала колись з одним хлопцем, дуже легко нам виходило, і спілкувались попри роботу на різні випадки життя. Тоді мені здавалось, що то ми здружились, а тепер розумію він мені тоді дуже подобався. І з мого боку, то була не дружба.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? от власне. Ну не повірю, що чоловік з жінкою дружать і жоден з них не має почуттів до іншого. Інша справа, коли це старанно приховують. Часто буває така дружба, бо хтось один закоханий, і щоб не втратити об'єкт своєї закоханості, погоджується на дружбу.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? І я не вірю. Але може і є приклади такого виду спілкування між інь і янь. Думаю, що завжди знайдеться людина, яка скаже - а у мене таке є чи бувало. Хто знає. Знаєте, то як на весіллі самому найгарнішому, все знайдеться одна свиня (в доброму сенсі я нікого не хочу образити), яка скаже - "і молода була не гарна, і холодець не застиг і голодний додому прийшом". Ну так для сміху.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? познайомилась я тут з одним хлопчиком (з України до речі), прикольно спілкуватись правда через 2 дні в ліжко потягнув, а просто так "щоб отримати задоволення". От він мені сказав що такої дружби в природі існувати не може, або хлопець імпотент або на щось та мітить...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? То ще якийсь чесний попався, сказав як думає. То теж цінне. А то такі вимишльонци є, таке обмалює і дружба і ще раз дружба. А потім, виявиться брехло. Дівчата теж різні одна плюне і розітре (так і треба), а інша ще в депресію впадає. Люди. Як самі чоловіки таке говорять, то швидше "клиент мёртв, чем жыв".
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я теж вважею, що не може бути дружби міє хлопцем та дівчиною. Це може бути хіба-що початок стосунків, або, дісно, один на щось мітить, або ще щось.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? важко сказати...по любе в глибині душі хтось з них закоханий, тільки не показує це...ну я так думаю, бо за собою таке замічала...)))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я теж вважаю, що без взаємної симпатії дружби між чоловіком і жінкою не буває. Ззовні може не показують, но "гдє-то там, в глубінє души...."
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Може існує така дружба, але я її не зустрічала. Може в когось з формулянок є такий друг?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Як тут вірно написано: Якщо є "дружба" - отже, є симпатія. Якщо є симпатія між чоловіком та жінкою - це вже не зовсім дружба... чи зовсім не дружба... Ще варіант, при цих умовах - штучно створені стосунки "дружби", коли хтось один вперто тримає дистанцію і не переходить межу. Другий - її підтримує. Але це також не дружба.