Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? мені теж набагото легше знайти спільну мову з чоловіками ) особливо багато друзів-чоловіків мала до одруження))) звичайно така дружба існує, але вона є специфічною - переважно супроваджується якоюсь симпатією, можливо взаємною, можливо односторонньою... більшість моїх друзів - це мої "колишні" і взагалі, мені здається, що зустрічання/секс - то такий собі етап в дружбі мій чоловіком і жінкою, який можна перейти і стати друзями знову, або так і не дійти до нього в силу різних обставин, але все ж в підсвідомості мабуть виникають такі думки...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? також маю декілька друзів-чоловіків, і як на мене найголовніше щоб люди немали симпатій один до одного, тоді можна дружити
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? як можна дружити з людиною,до якої не відчуваєш симпатії??? можливо,ви маєте на увазі, не симпатію, а сексуальний потяг...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Випадково на трапила на цитату "в тему" )) - Как думаешь, есть дружба между мужчиной и женщиной? - Ну да, мы же дружим. - Может я жду, пока ты напьешься. © Блудливая Калифорния
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? У мене теж є друг з яким я передзвонююсь, ділимось один з одним сімейним життям, я заміжня і він женився, але це не заважає нам спілкуватись, і згадувати молодість (колись ми зустрічались).
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Мені здається, що у цій темі підмінене саме поняття- дружба. Знайомі, колеги,колишні коханці, майбутні коханці але аж ніяк не дружба.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я знаю, що вона є! активно спілкуюсь з одним чоловіком уже 5 років, у мене сім'я-у нього також. жодного разу не було ніяких натяків, що я йому подобаюсь чи він мені. ми просто спілкуємось, зустрічаємось сім'ями, чудово проводимо час. а найголовніше і чоловік не ревнує, бо знає що це дійсно виключно дружба.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? дружба існує тоді коли і дівчина і хлопець ніколи б не зустрічались один з одним і навіть не подобаються один одному! в решта випадків така дружба переростає і односторонню симпатію!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Для мене категорично ні. Дружба між мужчиною і жінкою- це перший крок у напрямку до зради. Аналізуючи своє минуле, розумію, що шукала собі друзів мужчин, бо в стосунках з колишніми бракувало спілкування. Зараз необхідності мати друга-мужчину в мене нема абсолютно, так як маю мого коханого, який є моїм найкращим другом.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ні, в мене немає друзів серед чоловіків. Є друзі мого чоловіка з якими ми спілкуємося сім'ями
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? 100% згідна. До заміжжя мала багато друзів серед чоловіків. Це була дійсно дружба , без ніяких натяків на близькі відносини... А зараз , коли є чоловік , дітки , вважаю це зайвим. Для чого мати друга чужого чоловіка , якщо в мене є свій, з яким можна поспілкуватися на різні теми , порадитися, поділитися всім. Звичайно, є спільні друзі - з сім’ями своїми, але окремо - ні ))) Згадала гарну фразу на цю тему - "Дружба между мужчиной и женщиной - ето либо отношения бывших любовников, либо будущих"...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я так крокую вже роками зі своїми друзями-мужчинами і ше якось не зрадила. Веду до того, що як на мене то занадто категорично. Не завжди так. Та не думаю що в всіх у цьому справа... От мені з мужчинами дружити легше. На разі маю одного справжнього друга, який вже можна сказати є нашим другом сім"ї, але як де коли збігаєм на каву, чоловік не має ніц проти. Решта- такі собі товариші. Але ми часто зідзвонюємся, спілкуємся, вітаємо зі святами. Ну, та чи в тому є щось грішне і чи треба шукати мені причину цьому чому саме так? Та є, як є. Мене хлопці люблять.)))) (жартую)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Та мене теж хлопці люблять просто всі хлопці, яких я вважала друзями, мали до мене зовсім не дружні почуття, про які я навіть не здогадувалась. І було декілька разів, що я теж захоплювалась друзями хлопцями, при тому що зустрічалась з колишніми. Це просто жахливо, коли ти з одним, а думаєш про іншого. Я така людина, що швидко захоплююсь , тому зараз в мене друзів хлопців нема, бо не хочу, щоб це негативно вплинуло на мої стосунки з нареченим. я про себе говорю, нікого не осуджую і не закликаю не дружити з хлопцями. ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- І ще одне. Зрада для мене - це не тільки статевий акт, точніше, статевий акт або поцілунки- це вже остання стадія.Зрада в зародку- це фантазії щодо " об'єкту" захоплення. Бо на своєму досвіді знаю, що потім нічого хорошого по відношенню до актуального партнера не буде.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Не робіть мою помилку. Можете розчинитися в чоловікові, коли вам окрім нього нічого не потрібно і нічого не цікаво, а потім коли ви станенете йому нецікаві (може бути таке - від цього ніхто не застрахований), він вас залишає і все життя вам не миле, бо все життя ваше крутиться навколо нього.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? в кожного в житті свої помилки... а це мабуть можна віднести в тему "мистецтво бути дружиною" ))) Ви праві , від цього не застрахований ніхто, але кожен свої відносини будує сам. І коли ви зробили помилку , то значить не правильно будували свої відносини.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? а як Ви можете бути впевнені, що правильно будуєте свої відносини? це ж не стометровку бігти, де швидко видно результат. тут фінішу не видно і Ви не можете бути впевнені в тому, що буде завтра, через місяць, через рік...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? до цього дня я будую свої відносини правильно))) помилок не було!!! а в цьому ніхто не впевнений , навіть Ви. Я взагалі спочатку описувала питання дружби між чоловіком і жінкою. І вважаю, що питання своїх відносин з чоловіком вирішу сама - без Вашої участі і не на форумі.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я вірю у дружбу між Ч і Ж але в тому випадку, коли в них немає тої симпатії чоловіка до жінки і жінки до чоловіка....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ну, невже так важко написати повністю, а то у мене таке враження, що ви про дружбу між туалетами пишете.