Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? І у мене найближчий друг-хлопець, який мені ближче будь-якої подружки, вже 12 років дружимо. І він мого синочка хрестив (я навіть і не уявляла когось іншого в цій ролі), а тепер уже і я його синочка хрестила місяць тому ))) Тому у нас таки дружба переросла у щось більше - ми подвійно куми. І на нашому прикладі я таки переконана, що дружба між чоловіком та жінкою цілком реальна!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Існує! Маю друга ще зі школи і дружимо по сьогодні. Жодна коліжанка не знає тих секретів, які можу розказати йому) і навпаки. Мій чоловік і його дружина вже звикли, що ми можемо десь пошушукатись і можу сказати, що не раз бачила їхні заздрісні погляди)) І, на рахунок якихось почуттів і т.д., навіть натяку ніколи за 15 років не було
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? ну якщо ваші половинки - вже змирилися з таким розкладом, що вишушукаєтесь, то є навіть дуже добре, що маєте такого чоловіка, бо мій не дуже файно сприймає розмови з моїм однокласником. Тож заради "спокойствія" в сім*ї, я такі розмови прикоротила. Хоча у мене, з власного досвіду, було по життю два друзяки, з якими я могла балакати на різні теми, а потім обидва призналися, що я їм не байдужа.З одним взагалі стосунки прикоротилися, а інший ніби змирився - що ніц більшого не буде, але вже тої дружби - нема.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? І в мене є друг-мужчина, з яким я можу говорити на будь-які теми. Він мене розуміє без слів, якщо мені погано, то він завжди знає як мене розрадити. Якщо мені добре, то він радіє разом зі мною. Це людина, на яку я завжди можу покластися. Мій чоловік його знає, я знаю його дружину. І обидві наші половинки цілком нормально і адекватно сприймають нашу дружбу.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Аналогічно, хоч наша дружба коротша набагато - приблизно років 6, він мені найближчий, хоч подруг маю достатньо. Їм я не можу так довіритися, як йому. Сварилася з своїм хлопцем (тепер чоловіком) - він (друг) був мені найбільшою підтримкою ніж всі решта разом взяті. Всі казали або "він тебе не вартує", або "вже давно треба було його кидати, тільки і нервуєшся через нього" і тому подібне. А Павло (так звуть мого друга) говорив зовсім по-іншому: "жаль що так трапилось, я бачу що ти його кохаєш і які ви були щасливі". Пройшло приблизно 7 днів, за які мій чоловік зрозумів, що йому мене не вистачає, зустрівся з моїм другом. Той вислухав його і змусив мене поговорити з коханим, не дивлячись на мої сумніви. Звісно, я швидко здалась, бо самій було важко дивитися на інших закоханих, всі нагадували мені про "нас". Тепер ми з коханим одружилися, мого друга взяли за дружбу (до речі, смію похвалитися, роль дружби він зіграв так, що багато хто позаздрить. Свято і ті емоції, все завдяки ньому було незабутнє). І я свого друга попередила, що коли у нас буде дитина, хресним буде він. Чоловіка вмовляти не довелось, раніше з його сторони були якісь ревнощі до друга - зараз їх немає і близькою. Якщо говорити про те, чи є у мене якісь почуття до друга - однозначно є. Я хочу щоб і він був щасливий, і люблю його всім серцем. І це взаємне почуття. Нехай хтось називає це прихованим коханням, але для мене це звучить безглуздо. Йому я бажаю щастя, а своєму чоловікові стараюсь його дарувати. Однозначно я кохаю свого чоловіка.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Існує,якшо ти нічого не відчуваєш до чоловіка і взагалі не бачиш в ньому,для себе нічого мужнього.......в мене є такий друг,все вроді при ньому,але немає в ньому взагалі ніякої чоловічої харизми для мене.....Мені максимум,що цікаво,так це поговорити....... Але таких одиниці...........Важко знайти такого друга.....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? «Дружба між чоловіком і жінкою грунтується на надії однієї зі сторін, що це не просто дружба» - колись прчитала слова Кшиштофа Конколевского. Не стверджую, що це завжди так, але як показує досвід, буває дуже часто.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? якщо чесно, то не вірю в таку дружбу, хіба якщо це стосується двох людей, які зовсім не приваблюють одне одного, або які вже мають свої другі половинки. у інших випадках це вже не дружба. в мене завжди стосунки починались з дружби, і навіть після 10 років навчання разом в школі, після випускного однокласник, з яким я дружила найбільше, мене поцілував. і я в то не могла повірити, бо як він так міг?)))зараз він вже одружений і скоро дитина народиться, але навіть зараз коли він дзвонить час від часу, я не можу забути того випадку. бо ми тоді зробили вигляд ніби тоді нічого не булоі не піднімали більше цю тему))) з колишнім хлопцем також близько дружили, і цікаво те, що я зовсім не помічала його симпатію до мене. не знаю чому)хоча певною мірою він мені також подобався. аж тут бац і він вже каже, що хотів би і мною зустрічатись)) так само і з моїм коханим. теж все почалось з дружбиі триває вже більше 3ох років))) і моя подружка, яка завжди свято вірила в таку дружбу, також днями переконалась, що її не існує. точніше існує, поки хтось з двох себе не видасть))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? думаю ні. з власного досвіду. я дуже люблю дружити з хлопцями з ними мені лекше. але завжди закінчувалося стосунками, або сексом. в результаті, то або міої колишня, а бо ті які хотіли мене але я вийшла заміж, але вони далі не проти.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? не вірю в таку дружбу. принаймі переконалася на власному досвіді, що хтось один завжди не проти чогось більшого. в моєму випадку - навіть пропонували одружитися і то при тому, що і близькими друзями я не могда б нас назвати...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ще до недавна вірила у дружбу, а зараз -ні. Хтось хоче більшого, але чомусь більше і легше найи контак і розуміння саме з чоловіками, але не власним
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Був у мене друг, з яким ми весь час переписувались/спілкувались і тд. А потім в один прекрасний день ми поцілувались і.. ну одним словом вже і не друзі і не зустрічаємось. Такий незручний момент, скажу я вам, ну от, я йому зразу сказала що хочу продовження і тд, а він сказав що ще не готовий, може колись... Потім я втсратила голову і при кожному гулянні з ним хотіла ще і ще буди з ним, ми просто гуляли, як дурузі, ніби нічого не було, але ставлення змінилось однозначно (принаймні з мого боку).. потім ми довгий період взагалі не спілкувались, а тепер спілкуємось знову як друзі. Я досі незнаю що це було і чим це все закінчиться)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? У студентські роки я була в профкомі,де більшість була чоловіча. там же в мене і появились дружба,яка триває і до сьогодні. в нього і в мене сімя, дітки і це ще більше нас зближує. я дуже рада що в мене є такий друг))) ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- У студентські роки я була в профкомі,де більшість була чоловіча. там же в мене і появились дружба,яка триває і до сьогодні. зараз в нього і в мене сімя, дітки і це ще більше нас зближує. я дуже рада що в мене є такий друг))) ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- ой щось "заглючило" ((( вибачте дівчата
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? В мене є одн друг, як я вже писала понад 10 років, хоч зараз він вже більше, як друг сім"ї. Але от ще одна спроба завести чоловіка-друга закінчилась на днях досить несподівано. Хлопець дуже на мене образився, коли дізнався що в нас з чоловіком буде друга дитина. З чого б це? Дізнався, надувся, не розмовляє. З того що мав на мене може якісь любовні плани- навіть не "проскакувало". Я навіть подумати не могла, а тут така загадкова реакція. Чоловік з мене сміється каже "всьо, нема "подружки".)) Але один закадичний друган той древній в мене ще залишився і на весіллі мому відгуляв і на хрестинах малого був і всі дні Народження, іменини ходимо одне до одного в гості, і так з радістю приходить, бавиться з малим і теперішню вагітність мою з якоюсь навіть радістю прийняв. Каже "будеш мала двох горобців. Кльово". І з чоловіком моїм в хороших стосунках. Так що все таки в дружбу між чоловіком і жінкою вірю, хоч буває тут всяке. Ги-ги, як от в мене на днях.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я також так думала, що буває дружба між чоловіком і жінкою, поки мене раз за разом не переконали, що того в природі не існує...жінка з чоловіком може просто дружити, чоловік з жінкою ніколи не дружить просто так...чоловік сподівається на щось більше завжди...якщо в нього забрати надію, дружбі настане кінець...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Як вийняток така дружба може існувати, саме як дружба з обох сторін без надії (і бажання) на щось більше. Це залежить від того як складуться обставини спочатку і під час становлення відносин, від того що дає кожен у відносинах, а також власне від самих особистостей друзів різної статі. Пишу це з власного досвіду такої дружби, яка триває вже більше 5-ти років. Спершу теж очікувала, що скоро можуть вилізти якісь несподіванки з боку хлопця, але час і різноманітні ситуації розвіяли сумніви. Тепер я впевнена цілком і повністю, що це дружба із взаємністю з обох сторін. Надзвичайно вдячна, що маю такого хорошого друга! Недавно випадково вийшло, що знайомий дізнався про те, що маю друга. Питав мене, чи часом він не є нетрадиційної орієнтації...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Йой, чоловіків класно мати за друзів, якщо...вміти тримати їх на дистанції. Якщо чоловік не бачить у такій дружбі потенціал до зближенння, то потрібен дуже важливий фактор, який єднає його з жінкою в дружбі. Наприклад, спільні інтереси, захоплення, подорожі, колеги по роботі, по хоббі або іншому заняттю. Але все рівно, мені здається, наступає такий момент, коли дружба випробовується, адже чоловіки майже кожну жінку розглядають як секс об'єкт. Та і жінки не сильно в тому відрізняються. До одруження мала багато друзів чоловіків, старалась тримати дистанцію. Зустріла чоловіка і весь той беспрєдєл швидко ліквідував)) залишились самі стойкіє друзі)) я йому за це не дорікаю і не жалкую, адже він дав меніі свою дружбу і свій світ любові)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я не маю друзів чоловіків. Ну але... життя тільки починається, може ще і будуть
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? в мене в друзях переважно чоловіки, один з яких найближчий. мені з чоловіками значно простіше знайти спільну мову. правда, не зі всіма)) ті, з якими колєгую повинні бути не брехливими, не заздрісними і мати пару клепок в голові (примітив типу "прівєт как дєла?" мене абсолютно не цікавить). не буду брехати, ясно що значно приємніше спілкуватись з людьми, які ще й подобаються зовнішністю (а не тільки мозгами)) але я собі одразу чітко малюю межі нашого спілкування і ніколи їх не переступаю. мій чоловік може спати спокійно