Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

1. misteri

misteri New Member

Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Не знаю як у кого а в мене з чоловіками-хлопцями стосунки складаються дуже добре навіть з бувшими кавалерами дружу звісно не зі всіма але багато з ким. А дівчата коліжанки з"явилися десь з 14 років і вони й лишилися одними з найкращих коліжанок ну коли в універі вчилась набула ще зо 2 коліжанки а так всі інші друзі чоловіки.

2. Umm Aisha

Umm Aisha New Member

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Не кожен жінка, яка вдягає нікаб, хіджаб, абаю, чадор, манто (то все назви правильного мусульманського одягу) є правовірною і порядною мусульманкою. Була я на закритих мусульманських вечірках, де приходить дівчинка з ніг до голови закутана, а як роздягається, то на ній кофтинка до пупка і шорти, що ледь копчик прикривають. Я не жартую - сама таке бачила. І вечірка була змішаною....

4. Umm Aisha

Umm Aisha New Member

Абсолютно з вами згідна, сама це чудово розумію і знаю приклади.. Хіджаб це ще не показник віри. Але дійсно віруюча мусульманка просто не зможе без хіджабу. Хоча для багатьох одягти його не так просто - тиск з боку родичів, суспільства.. Сама це все пройшла, тому дуже не люблю знущань з цього приводу, або коли починають "жаліти"..

5. pompea

pompea New Member

Думаю, що дружби між чоловіком і жінкою не існує. Принайме в мене так! всі мої друзі-чоловіки залишаються до того моменту друзями, поки не сідають біля мене ближче ніж на пів метра!!! а далі бачу, що вони б і не проти перетворити нашу дружбу на щось більше.... І це вже не на 1 випадку переконувалась...

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Umm Aisha, Samhayne заговорили Ви тут про
    і згадала я собі одне відео. Я сподіваюсь воно нікого не образить, принаймні дуже цього б не хотіла.

[MP3]http://www.youtube.com/watch?v=n5l5PqFbcpI

7. garnazirochka

garnazirochka New Member

Не зовсім дружба - як на мене:)) коли була незаміжня - дружила, але відчувала, що то не тільки дружба тягне нас один до одного, і друзі такі часто пропонували стосунки.. зараз, коли заміжня вже майже 5 років - дико навіть уявити себе в дружніх стосунках з іншим чоловіком, окрім свого - та й він не дозволить ні в якому разі дружити з чоловіками - тільки дівчата :girl_flirt:

8. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

То моя мрiя.
    Думаю шо така дружба можлива.

9. DiZett

DiZett New Member

Також так думала! Вважаю, що така дружба була б ідеальмою, якби була можлива. У моєму житті було (є ) кілька чоловіків-друзів. Але якщо бути щирою з самою собою, то я знаю, що вони до мене відчувають не зовсім дружні почуття. Це або давня таємна закоханість, або статевий потяг у іншого, або розрахунок на можливі стосунки (одруження) в третього. І так далі... Десь коли читала, що дружба між чоловіком і жінкою можлива лише після того, як вони пересплять, а потім це з часом переживуть. МОже....

10. Masterpiece

Masterpiece Member

Маю кілька друзів-чоловіків) Можем балакати про все на світі, на каву піти - і мій чоловік не проти, бо теж їх добре знає, хоч і не дружить. А я з ними знаюся вже років 15. Правду кажучи, на самому початку знайомства були в них інші плани на наші стосунки), але коли я не піддалася, то все переросло в дружбу і триває так донині, хоч у всіх нас вже свої сімї давно. Тому з свого досвіду бачу, що така дружба можлива цілком і дуже класна.

11. Virusuk

Virusuk New Member

Нема дружби між чоловіком і жінкою, чоловік завжди дивиться на жінку, як на об'єкт бажання, в більшій чи меншій мірі!

12. Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Ну так. Переспали, покурили, і можна далі дружити :girl_wink:
    А то під час "того діла" яка там в біса дружба?

13. orange girl

orange girl Well-Known Member

гг, точно, а потім знову....переспали, покурили, о такий от варіант "сексу по дружбі", чим не дружба, нє?:girl_crazy:

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

як співає Кузьма, "потім трохи помовчали, знову закурили і знов (заговорили)" ;)
    він же спонтанну метрівську дружбу оспівує, нє? ;)

15. arina

arina Active Member

Згадалось, як одного разу по ТБ чула (з "Кварталу", вроді, репліка):
    - Чи існує дружба між чоловіком і жінкою?
    - До сексу чи після??

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я б хотіла мати друга чоловічої статі. і навіть якщо б в нього чи навіть в мене були б якісь інші почуття, то треба було б тримати це при собі, якщо дружба для нас важливіша, або якщо хтось з нас не бажав би чогось більшого. Був в мене друг, спочатку був моїм хлопцем, я відчувала що в мене не прокинуться почуття до нього, тому розійшлися. Те що я йому подобаюся і що він би не проти бути зі мною я знала, ми про це неодноразово говорили. Незважаючи на це дружба аж ніяк не страждала. Дружба просто припинилася коли він одружився.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Був в мене випадок коли дружба переросла в тривалі стосунки. нічого поганого в цьому не бачу. Спочатку пізнаєш людину, і не розглядаєш її як свого партнера, а коли в певний момент розумієш що вона настільки тобі близька, що не можеш без неї - це ж так чудово. Звісно коли це взаємно))

17. L i s s a

L i s s a New Member

мені здаеться що дружба між чоловіком і жінкою існує, але до того часу поки один з двох не почне симпатизувати іншому, тоді дружбі кінець... так часто буває.

18. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

існує буквально все... питання в тому, з якою імовірністю... хіба ні?
    жінки з чоловіками можуть так само успішно дружити як і з жінками. Для дружби, не залежно від того з ким, треба докладати багато зусиль і бути готовим що ставлення до цієї людини зміниться... так є...

19. MaLaaaa

MaLaaaa New Member

Я вважаю, що повноцінної дружби не існує:girl_nea: Або шось більше,або шось менше. Полюбому хтось в когось влюбиться:girl_smile: Мені легше спвлкуватись з хлопцями, але максимум таке спілкування місяці два, довше не виходить. багато "друзів" втратила:sad:

20. Kalista

Kalista New Member

не знаю, з дитинства з хлопцями більше дружу ніж з дівчатами...й зараз маю декілька добрих друзів, усі вже одружені. чоловік мій з ними подружився та один з них навідь хрещений моїй дитині)) тому ситуації різні бувають...