Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? не знаю... якби я взнала, хто таке про мене говорить, вирвала би язика ( і пальці поламала би, щоб до клавіш пів року не доторкнулося)...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? мені самій цікаво, залюбки за горнятком кави попліткувала з дівчатами на цю тему бо за спиною плітки мене дратують зачем так грубо? но ход вашей мысли мне нравицца
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? тю, а я би мужеві розповіла - дружно би посміялися і придумали б адекватну відповідь.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? ну не знаю, може я занадто різка... але ще в дитинстві ненавиділа плітки і пліткарів, я завжди робила їм темну!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? всьо правильно, тільки темну можна по різному робити. Якщо напряму, дратуватися і бити писки - то це лише демонструє, що вони свого добилися. А от якщо трохи креативніше підійти, то можна собі незле настрій підняти
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я б на вашому місці спокійно серйозно поговорила з чоловіком. Пояснила б, як вам це боляче і неприємно. (Он Ялла як про свого давнього друга казала, - якби чоловік хоча б заїкнувся, вона б припинила таку дружбу) Її запросила б на каву поза домом. Спочатку би прямо спитала, навіщо їй одружений чоловік. Внятно дала б зрозуміти, що я категорично проти таких стосунків. Поясніть, що якщо вона дійсно шукає дружби, то ви можете з нею дружити. Але саме ви, а не ваш чоловік. А серйозно, то трохи якась дурнувата вона баба. Я собі не уявляю, як би то я дозволила собі дзвонити в позаробочий час до свого одруженого співробітника, створюючи йому тим самим проблеми. Тупенька вона якась, чи що?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я точно не тої орієнтації, то можеш спати спокійно, Верон люди мают язики, і будуть говорити всєгда і вєздє... як чиєсь особисте життя обговорюють, знач воно цікавіше, тішусі, амінь в мене є дуже добрий Друг, то мій муж, представляєте - спимо разом і дружимо
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Це якшо вона таки хоче дружити, але якшо притендує на більше, то дуже мудро робить.(я її не підтримую- це зразу уточню) В мене є друг, саме друг і познайомилися ми вже після зустрічі моєї з чоловіком, але я не надзвоню йому отак потриндіти вечорами, хоча він і неодружений. Хочемо поговорити, то десь зустрінемся, я з чоловіком в 90 % тих зустрічей і собі поговоримо. Плюс це єдина нормальна дружба за нн-ну кількість спроб дружити з чоловіками, тому мій висновок такий:дружба між чоловіком і жінкою буває але рідко.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дивне звинувачення. Я ж то знаю, що levandivka приходив, щоб побачити мене.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Нє-а. Коханки так не роблять Я от якраз хотіла заспокоїти marmelade, що якби там щось планувалося більше, то воно планувалося би тихеееесенько..
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? а не може бути так, що зараз ніц не планується, а потім "гоп" і вийшло спонтанно?.. та нехай та коліжанка шукає неодружених коліжанок, щоб разом шукати собі чоловіків.. а якого милого дружити з одруженим?? нема дружби між чоловіком і жінком - повірте. рано чи пізно хтось почне відчувати більше, малювати сцени в уяві і т.д. Рона все правильно сказала - мій ліпший друг - мій чоловік.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дякую вам за підтримку, мені вже трохи легше, щоб я робила без дівочих посиденьок
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? В мене 12 років подружнього життя. В мого чоловіка є подружки, в тому числі і незаміжні, я маю товаришів, як одружених, так і ні. Більше того, далеко не всі є нашими спільними друзями. Але ні мені, ні йому в голову не приходило ревнувати чи в чомусь підозрювати одне одного. І байдуже, що мають на думці оті друзі-подружки, то питання довіри між нами двома, і більше ніким. Цілком права Багіра, це питання відкритості до "чогось більшого". І якщо і я, і мій чоловік відкриті лише для дружби, то єдине, що нам може загрожувати. то якісь інтриги чи чутки ззовні. З яких ми залюбки дружно покепкуємо. А Вам, marmelade, можу порадити лише не штовхати свого чоловіка на приховування цих стосунків - то найгірше, що Ви можете зробити, бо воно руйнує довіру в сім'ї. Краще навпаки час від часу розпитайте, як справи в тої товаришки, чи про що була телефонна розмова (але розпитайте, а не допитайте ) - це тільки спонукатиме його до відкритості. А ще проаналізуйте своє ставлення до ситуації і його причини. Звідки ревнощі? У Вас є для цього підстави, чоловік давав привід? Чи Ви просто себе накрутили? Це також посприяє кращому взаєморозуміню між Вами і чоловіком.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Питання ревнощів дуже спірне. Скажу на власному прикладі. Були стосунки 5,5 років. Коли любов "била ключем", мені все всередині переверталось, якщо десь ненароком була згадка про подруг коханого. Аналогічно і в нього. А вже наприкінці наших стосунків я спокійно їхала з подружкою на море, а він проводив час зі своїми друзями і подругами. На всі запитання цікавих ми відповідали, що довіряємо одне одному. Більше того, це дійсно так було. Але любов згасла. Чомусь.. Несамовита ревність, як і повна її відсутність - однаково не є добре, ІМХО.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Хммм, а як інакше ми називаємо тих, мається на увазі чоловіків, з якими не живемо і не перебуваємо в шлюбі? Тих, з ким працюємо, бачимось в різних обставинах? Хіба вони не наші друзі?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А хіба ви всіх знайомих дівчат називаєте подругами? Подруга - це одна-дві, ну максимум, три людини. Решта - одногрупниці, однокласниці, співробітниці, знайомі, "собутыльницы". Так і з чоловіками.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я ж кажу - проаналаізувати, в чому причина. насправді - це просто чудово, з власного досвіду знаю
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? на мою думку немає дружби між чоловіком і жінкою...вийняток лише тоді якщо в них вже були стосунки і після цього вони гарно розійшлися...в іншому випадку у когось з двох є симпатія або почуття до "друга". звичайно можуть бути протилежної статі знайомі, колеги по роботі, сусіди, друзі чоловіка....а от мати близького друга протилежної статі без стосунків або почуттів..я ще такого не бачила) з власного досвіду говорю.....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? marmelade, я тут на форумі недавно глянула відео (на жаль не памятаю в якій темі і хто виставляв, але знайшла його на ютубі).. І знаєте - я зрозуміла що на більшість питань, які Донцова озвучує, я не знаю відповідь про мого чоловіка. Може і Ваш чоловік з тою коліжанкою говорить на ті теми, на які б міг і з Вами говорити. Пробуйте говорити з ним побільше, і не лише про побутові потреби і клопоти. http://www.youtube.com/watch?v=bTVUjit2e5c