Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Що ви маєте на увазі? Серйозно відповідаю))) особисто у мене ніяких зусиль така дружба не вимагає.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Так і є. Дружба - це коли нікого не напружує, і люди отримують задоволення від спілкування, а не сподіваються на щось віддалене...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? 100%. Нічим не менше, ніж молодих, а може і більше.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Не сперечаюся. Так, коли вона вже зав'язалася... і живе... але не тільки. Спробуйте кілька раз відмовити у зустрічі (через терміновість справ, зайнятість - що природньо і стосунки прохолонуть... Само собою зрозуміле наголошу, що друг "повинен" зрозуміти зайнятість друга, але... Будете прикладати зусиль? (заплануєте зустріч з цими людьми в недалекому майбутньому?)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ви точно у Львові живете? ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Ні. (відверто щасливих а не на людях...- НІ)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? ми бачимо те , що хочемо бачити. ааа, таких ще більше
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Задам не скромне питання - багато жили в інших сім'ях? (проводили час) (маю на увазі були свідком частини життя пар нерозривно кілька днів?) По виду діяльності мені доводилося бачити дуже багато родин і як вони себе ведуть вдень, рано, вночі, ... майже круглодобово. Нормальних родин, де немає пияка, пиячки, пофігіста чи пофігістки - хоч це іноді краще...) Я вам скажу ідилія - це не існуюче поняття. Мо я стандарти ідеалу маю інші??? Бачив за життя лише дві пари, які наближувалися до ідеальної, але провівши більше часу - чув слова після яких в моєму розумінні ні шлюб ні навіть ДРУЖБА - неможливі...)
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А я не кажу про ідилію, такого нема і в молодих пар, що там говорити, коли люди прожили разом велику кількість років.Та й кому вона треба, та ідилія?? Часом і посваритися треба, без того не було би примирення . Але я бачила не мало пар дійсно люблячих, які є одне для одною опорою, підтримкою, другом , незважаючи на ту прожиту разом кількість років.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Інтєрєсно Це часом не ви знімали шоу "Міняю жінку" чи щось таке?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Багато це скільки? Для мене 10 щасливих пар на містечко - вже добре... Якщо можна у процентному відношені? (приблизно) ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- Нє. Є багато видів діяльності де приватінсть втрачає зміст...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? я вам у ваших дослідженнях допомагати не буду, я свою думку висловила, рахувати-думати скільки то-для чого то мені?? Я вірю у любов, яка зберігається, укріплюється, видозмінюється з роками. У взаємну любов.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? В жодному разі не намагався підірвати вашу віру (Все що не руйнує - то зміцнює...) Я не сперечатися прийшов а справді дослідити те що є, щоб порівняти чи правильно я зробив у минулому? Далекому минулому.... Ця тема мені розкрила суттєвий ряд питань, але залишилося ще кілька. Припустімо були дві людини. Щось могло статися або не статися. Вони можуть добре дружити (маю на увазі якась жінка і якийсь чоловік) чому б ні? Чи варто прикласти зусиль, щоб втримати (зав'язати) дружбу? Чи все слід сприймати тільки, як даність (на халяву) - тіко бери і користуйся. Бо завтра з'являться нові друзі - так, на халяву... чого тоді берегти старих друзів ...? Халява? Чи для дружби потрібні таки зусилля (не робота) а іноді трішки свого часу, уваги, зусиль... ясно що не на силу, адже це дружба - хочеться самому ж зробити другу (подрузі) приємність... просто так... бо так хочеться...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Та ясно що потрібно часом і зусилля прикласти, щоб стерпіти, щоб не ляпанути щось неприємне коли в тебе просто поганий настрій( а як ми знаємо, під удар переважно потрапляють близькі люди), чи зрозуміти аналогічну поведінку від друга. Тобто ньюансів є море. Але коли ти любиш ту людину дружньою любов"ю, то все виходить...Можливо я ідеалістка(хоча дуже сумніваюсь) але я вірю і в дружбу і в кохання. Думаю, щоб зав"язати дружбу зусилля не потрібно прикладати, якщо це те, що тобі потрібно, то воно саме прийде без зусиль. Зрештою мій підпис дуже добре відображає мої думки.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А що то Львів якесь особливе місто в цьому питанні?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? а що в цьому такого? я от із подругою вже пів-року зустрітися не можу (щоправда подруга і друг - це трошечки інше) але можемо здзвонитися, в однокласниках трошки попліткувати та ще і скайп є у нас майже кожна розмова завершується так "підемо якось на кавусю", але те якось все ніяк не наступає... це у закоханих, підлітків та егоїстів - розуміння не вистачає (хоча кажуть підлітки і закохані - це і є егоїсти), щоб не розривати дружбу і не ображатися
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я би навіть сказав - показове... ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Чому ж? Мова ж про дружбу... Чи знову подвійні стандарти? Боже, як я їх не люблю...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Якщо з людиною не змогла зав'язатися дружба природним шляхом, то думаю, намагатися штучно подружитися з ним - не варто. Набагато важливіше підтримувати дружбу зі старими друзями.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Золоті слова! Але, пробачайте, буває закохаєшся - про все на світі забуваєш!