Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

в мене все життя було кілька кращих друзів - чоловіків. з ними можна говорити про запонки і краватки (мою любов), вони не пліткують про інших і не нав'язують своїх думок про якихось дівчат. їм однаково чи ти нафарбована і коли останній раз робила манікюр, вони не будуть розказувати про це іншим друзям.
    перерости в щось більше, я вважаю, це може лише якщо двоє (троє, четверо) дозволять цьому статися

2. Sela

Sela New Member

З мого гіркого досвіду дружби між чоловіком і жінкою не буває.
    Моє перше кохання пішло від мене до своєї так званої "подруги".
    В мене був "друг", який хотів дружби, тільки тому що сподівався у майбутньому зайняти в мому житті роль коханого. Проте, звичайно, хочеться вірити, що така дружба буває, принаймні мені би хотілось мати справжнього друга - хлопця, який завжди був би чесним, об*єктивним, без деяких жіночих заморочок і образ.

3. Rossa

Rossa New Member

Я також важаю. що між чоловіко і жінкою не буває дружби. В когось з них завжди є думка про близькі стосунки.

4. Samilla

Samilla New Member

я скажу что есть дружба!!!!!! Я с детства дружу с мужским полом.Да возможно,может кто то воспринимает меня за секс объект но вида не показывают и все прекрасно. я верю в такую дружбу.:girl_cool:

5. Amira

Amira New Member

Вірю в дружбу між чоловіком і жінкою, але при одній умові, коли між ними немає фізичної симпатії і вони не приваблюють один одного як потенційні партнери для життя та інтимних стосунків... Тоді можлива :)

6. Augustina

Augustina New Member

Ой,прикольна тема,є що розказати.Я коли поступила вчитися до Києва,то через 8 місяців на першому курсі я почала дружити з одним хлопцем,ми так з ним задружились,що він мені признався в коханні,але я не могла йому відповісти взаємністю.То він це почуття приглушив на довго,так наша дружба продовжувалась.В дружбі він буже класний,що навіть інколи дівчина не може такою бути.То ми додружились до 3 курсу і почали зустрічатись,а через 10 міс.ми одружились.Тепер ми маємо двох чудових діток.Але я тепер розумію,що вийти заміж за чоловіка з яким дружила-це не найкращий варіант.

7. Agrafka

Agrafka Member

Думаю, що сприймають. Але цінують дружбу з Вами, тому вголос цього, чи в інший спосіб не виказують. Я теж вірю в таку дружбу.

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Для мене - не існує. З чоловіками - для мене))) - нормально є фліртувати, бавитися)) в різні загадки, пробувати різні ролі) В присутності чоловіка я, взагалі, яскравіше відчуваю свою жіночність:girl_blush2: З другом фліртувати не можу. І тоді гублюся цілковито - не знаю, як поводитись..
    Якщо він подобається - як можна з ним дружити?))) Якщо ні - для чого?)))

9. La asiano

La asiano New Member

Згідна на 100%. Я маю хороших колєг, в стосунках з якими навіть не було натяку на близкість, і вони прекрасні друзі. Але мушу зауважити, що вони не афішують свою дружбу з жіночою статтю перед своїми половинками, і я не акцентую на тому увагу перед своїм коханим. Хоча приховувати немає нічого. Проте, для загального спокою....

10. Галченя

Галченя Well-Known Member

Багато прочитала тут схожих слів:girl_tender:. Просто захоплююсь написаним:girl_claping::good:. Я завжи теж мріяла щоб мій коханий чоловік був моїм найкращим другом. Шкода, але не судилось:girl_in_dreams:. В нас занадто різні погляди на життя:smile:. В перші ж місяці зустрічання (з тоді ще майбутнім чоловіком) переконалась що кожне зайве слово сказане мною неодмінно буде використане проти мене ж:biggrin::pardon:...
    Хоч я люблю свого чоловіка (зі всіма його недоліками та перевагами), але душу виливаю виключно іншим друзям (серед яких мужчинки теж присутні:smile:)

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я думаю, що дружба з людиною протилежної статі - це і є любов.
    Справжня дружба, маю на увазі. Не приятельські стосунки, а близькість, довіра, допомога в скрутні часи і розділена радість.

12. Machaon

Machaon New Member

Одна велика людина сказала:" В дружбі між чоловіком та жінкою завжди хтось надіється на більше."

13. dollymom

dollymom New Member

Існує.
    І в мене є друг, ще з універу. Допомагав перед екзаменами до них готуватися, пояснював, обмінювалися книжками (на той час захоплювалися фантастикою). Весь цей час мали особисте (кожен своє) життя. Потім одружилися, і тепер уже сім"ями продовжуємо спілкуватися, і наші половинки зовсім нас не ревнують!
    Хоча..... кажуть що справжнім другом для жінки може бути ТІЛЬКИ або бувший коханець, або майбутній :) :girl_flirt:

14. Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

15. Волошка

Волошка Well-Known Member

Гарно сказано. :girl_in_dreams: Мабуть, в тому є щось.

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я не вірю в дружбу між чоловіком і жінкою! Може тому, що маю купу прикладів із свого життя.Дружила з одним хлопцем-думала що він дійсно справжній друг, а він закохався в мене і соромився сказати мені про це, а потім напився-вилив душу і я аж офігіла скільки багато я для нього значу.З однокласником після закінчення школи теж здружилась.Але коли він дівчину собі завів то мені так було прикро,що я не на її місці!!! Ще з одних хлопцем дружила.Фільми до нього приходила дивитись,гуляли разом,проводили багато часу,він був знайомий з моїми батьками,мене знайомив зі своїми друзями.Ніяких натяків, ніяких поцілунків-приставань не було.Одного разу він,сам того не хотячи познайомив мене з своїм ....юрідним братом.Тепер цей брат-мій КОХАНИЙ ЧОЛОВІК! А цей мій тодішній друг як дізнався що ми зустрічаємося почав на мене говорити всякі гадості, мовляв вона моя і коли я захочу -вона до мене повернеться.Ну і як після такого вірити в дружбу між М і Ж ?

17. lorelaj

lorelaj Active Member

моя дружба закінчилась одруженням)

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

анекдот в тему:
    - А вот я не верю в дружбу между мужчиной и женщиной. - Почему? - Знаешь, очень трудно дружить с тем, на кого у тебя эрекция.

19. dollymom

dollymom New Member

Вибачте за офтоп. Хе-хе, помилилася, сама тільки вчора помітила... от думаю, і помилка. Це взагалі в мене на ноуті кнопка підглючує. Ще раз перепрошую. Я дівчинка! :) Це раз пардон за офтоп

20. smakolyk

smakolyk New Member

+100, не раз переконалася, що так воно і є.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

в моєму випадку, мій коханий- це, в тому числі, і найближчий та найдорожчий друг. Думаю, як і в багатьох.