Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

ОЙ! Вони дуже класні друзі! особливо посидіти і пожалітись один одному які мужики паскуди :girl_haha::girl_haha::girl_claping:

---------- Додано в 06:27 ---------- Попередній допис був написаний в 06:25 ----------

Думаю що таким другом може бути лише чоловік. Інші мужчини, то таки напевне просто приятелі, для мене принаймі.

2. perekotypole

perekotypole New Member

Думаю, найщиріша, найсильніша і найвідвертіша дружба - це дружба з власним чоловіком. Принаймні, так є в моєму житті. Чоловік - єдина людина, перед якою можна бути абсолютно собою і при цьому отримати розуміння і підтримку. Ця дружба бере верх не тільки над дружбою з іншими чоловіками, а й з жінками...

3. robik

robik Member

Добре, якщо в когось чоловік такий друг.
    В мене щось не склалося, нажаль.

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ще не вечір. Його можна таким зробити.

А я лишень чоловіку можу по справді пожалітись на всіх на світі і він мене зрозуміє, вислухає і напоумить. Дякувати Богу, що є розуміння.

5. Gerbera

Gerbera Member

Думаю, що існує!
    Десь з підліткового віку я мріяла про друга-хлопця. Десь вони в мене були, але то швидше приятелі, а не друзі, згодом розгубилися - або приятелювання переросло у стосунки, або просто так склалися обставини. Але я вдячна їм за те, що вони були в моєму житті!
    Зараз у мене є двоє друзів серед чоловіків. З одним знайома ще зі школи, з іншим - тільки рік. Я можу на них розраховувати завжди, як і вони на мене. І ще знаю приклади про безкорисливу дружбу між чоловіками і жінками.
    А взагалі дружити (як і любити) треба вміти, це треба заслужити. Дуже гарно про це написав Еріх Фромм "Мистецтво любити".

6. svoboda

svoboda Member

І в мене так само, Богу дякувати. Я йому виговорюсь, ще раз все проаналізую, подивлюсь на ситуацію по-іншому, я тільки ще думаю йому щось розказати, а вже знаю, що він буде на моїй стороні. Це так підтримує! Звичайно і в нього є мінуси, а в кого їх немає? Але за таким плюсом і мінусів не видно.

7. Freetany

Freetany Member

Абсолютно не згідна. У мене досвід дружби переважно з чоловіками - і не тому, що їм від мене щось треба (я завжди бачу коли чоловік до мене не рівно дихає). І розраховувати на допомогу і підтримку я можу більше на друзів-чоловіків, а не на подружок-жінок.
    А крім того у мене з друзями-чоловіками багато спільних тем для розмови - робота, комп*ютер, смачненька їжа, і ще багато чого (окрім футболу :girl_haha: - ну не люблю я футбол)

8. Gerbera

Gerbera Member

А я сьогодні ще раз переконалася, що дружба між чоловіком і жінкою таки існує. Останніми днями відбувалися такі події і ситуації, що мені здалося, ніби мій друг відчуває до мене щось більше, ніж дружбу. І сьогодні я вирішила з ним поговорити, розставити всі "крапки над і". Так важко було, бо не хочу втрачати його як друга. Так ось, коли ми говорили, з'ясувалося, що він припускав, що в мене можуть бути до нього якісь почуття. Така "халепа" получилася. Посміялася я з того. Але дуже рада, що ми поговорили, аж "відлягло".

9. Strizonka

Strizonka New Member

Кожен має право на свою думку.Не скажу що в мене нема колег чол. статі, було й таке що дружила з товаришем 7 років-але всі чомусь нас сватали і його батьки не вірили в чисту дружбу і мене куліжанки підмахували :"Невже у вас нічого не було?".Я вважаю що дружбу на теперішній час не кожен має нагоду пізнати-є багато підробок, а дружба між чол. і жін. мені здається може бути або до або після інтиму.Мій висновок-найкращий друг-МАМА.Мама ніколи не побажає своїй дитині погане, тільки хороше.

10. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

І в мене є друг!Ще з садочка дружимо,все життя разом,було багато подруг,але рано чи пізно розходилась з ними,а він завжди був є і буде,я з ним говорю на абсолютно всі теми,все життя один одного підтримуем,він вже і мій кум:girl_haha: чоловік мій його прекрасно сприймає і його дівчата до мене його не ревнують ніколи! Значить все таки існуе така дружба!

12. marry carrie

marry carrie Member

І я вважаю, що існує дружба між хлопцем і дівчиною: з садочка я дружила з хлопцем, а потім він десь у 8 класі пішов з нашої школи , то я мало не плакала, а яка була щаслива, коли він приїхав на випускний, ми ніяк не моглт наговоритися, правда наші дороги трохи розійшлися, дуже шкода. Потім як вчилася в універі, то теж в мене було більше друзів хлопців, з якими я й досі підтримую звязок, і вони завжди мене підтримують і завжди вислухають.

13. lapusik

lapusik Загублений

Дружба між чоловіком і жінкою однозначно існує.У мене є друг-6 років уже разом.Інколи розповідаю йому про те,про що подрузі не можу! Ніяких думок по типу кохання ніколи не було.Просто дружба!

14. Tora

Tora Member

Є хлопець,з яким я часто спілкуюсь,працювали разом,та наші відносини можу назвати поки що лише колегівські,Хотілось би бути друзями,та боюсь навязуватись йому,він не раз говорив,що другом не можна називати кожного знайомого,потрібні глибші стосунки,і я з цим згідна.Мені дуже подобається спілкуватись з хлопцями,набагато веселіше і простіше з ними.Нема того оцінювання,як згадували вище дівчата,придирання ,ображання по будь-якому поводу,егоїзму як буває у жіночій дружбі.Питання чи існує дружба між чоловіком і жінкою вже вияснили,найдивніше те,що мене бентежить чому справжня щирість і відсутність заздрості у жіночій дружбі так рідко трапляється?

15. Sitara

Sitara Active Member

І у мене є хлопці-друзі, точніше мужчини-друзі. Дружимо вже дуже давно, напевно років з 15, ділимось радощами, проблемами, порадами. У разі потреби виручаємо одне одного чи морально, чи навіть матеріально, було по різному в житті. Всі вони крім одного , давно одружені, мають дітей. Мій чоловік нормально таку дружбу сприймає, хоча деколи і приревнувати може, але жартома звичайно, їхні дружини також зі мною у дружніх стосунках. Часто зустрічаємось з вилазками на природу, рибалочка, шашлик...

16. Francesca

Francesca New Member

Дотримуюся такої думки, що різностатева дружба існує лише між колишніми або майбутніми коханцями))) Фізіологія - вагома річ)))

17. Siania

Siania Love Life

Я по-маленько теж так починаю думати...
    Був у мене друг, хороший, вірний, щирий, кілька років ми просто спілкувались, останні 2 роки часто бачились, він був моїм партнером по сальсі. В мене до нього ніколи не було жодних почуттів, і я була переконана у взаємності! І тут...недавно признається він мені в коханні. У мене було таке відчуття, ніби він мені зрадив, мені дуже шкода що втратила чудового друга.:girl_sad:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Цікава думка...ммм..., виходить що якщо всі мої хлопці-друзі (а у мене їх ой дай боже), ніколи не були моїми коханцями, то вони ними обов"язково стануть.?:kiss3:

19. Gygy

Gygy New Member

У мене був різний досвід дружби з чоловіками, але можу скасзати з упевненістю, що вона існує і я знаю досить багато тому доказів. :girl_smile:

20. Sophistication

Sophistication New Member

Як на мене, то дружба між чоловіком і жінкою буває. У мене є друг, ми спілкуємось вже 5 років, раніше разом орендували квартиру.Завжди підбадьорювали один одного, втішали, допомагали, а зараз, коли я вийшла заміж, то і далі спілкуємось. Чоловік не має нічого проти, оскільки добре знає і його, і його ставлення до мене!!!:smile: