Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

1. Kiss

Kiss Well-Known Member

Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

А от вже і нова тема "Дружба між чоловіками"))))))))))

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хотіла цей допис видалити, як занадто особистий, але не встигла, його вже процитували:confused:
    А думки дійсно з власного досвіду, бо чужий досвід мене чомусь ніколи нічому не вчить:no:

• Подобається Подобається x 3
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Партнерство, сусідство, співпраця, але не дружба. Свого часу у мене було дуже багато друзів-чоловіків. Поки я не вийшла заміж. Тепер ми тільки зрідка спілкуємося (і то по телефону :)). Це наштовхнуло мене на думку: а чи були наші стосунки дружніми як уявляла собі я? Якби це була тільки дружба, то думаю вона тривала б і далі. А так...
    Шкода звичайно, але для мене дружба між чоловіком і жінкою - це швидше міф ніж реальність.

• Подобається Подобається x 7
  4. kati

kati Well-Known Member

а в мене ніколи не було дружби з чоловіками:confused:....рано чи пізно всі дружні відносини закінчувались фліртом зі сторони чоловіків....тому думаю як така дружба в принципі неможлива.:)
    Та і якщо чесно,не бачу потреби в дружбі зчоловіками.Подруги це ж ті,з ким ми обговорюєм чоловіків,шлюб,свекрух,новинки моди і косметики,жаліємось один одному на тяжку жіночу долю,підтримуєм один одного .....смутно уявляю в ролі подруги чоловіка...хіба гея?:xaxa:

мені цілком достатньо друзів чоловіка-тобто тепер то ї мої друзі,вони,іхні жінки...
    І ще,не кожен чоловік(той що муж:)) нормально сприйматиме дружбу своєї дружини з іншим чоловіком,а знаєте чого? бо він чоловік і знає чим то може скінчитись

5. Nata

Nata Well-Known Member

Каті нагадала мені як ми у студентські роки із щирим другом обговорювали його дівчат :xaxa::xaxa::xaxa:.
    Інколи так бракує мені сусіда-друга, ех...

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я в студентські роки такому другові допомагала з дівчатами знайомитись:xaxa:

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Справжня дружба між чоловіком існує у випадку, коли між ними вже було щось більше. І це "щось" вже давно відшуміло, а чоловік з жінкою можуть згадувати про нього без жодних еротично забарвлених емоцій.

А до того часу чоловік буде завжди дивитись на жінку з думкою "Цікаво, яка вона?.."

З мого досвіду.

• Подобається Подобається x 1
  8. kati

kati Well-Known Member

або.....цікаво,може повторити все через *** років:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Також варіант.

В мене є такі два "друга". Життя непередбачуване, і тепер ми з одним з них хресні батьки дитини того другого.

Знайомі можна сказати, все життя - вони обидва мої однокласники. Жартувати можемо абсолютно на всі теми. Як і колись. Тільки зникла якась дистанція... ми вже можемо говорити і про неприємні речі, про хвороби, про особисті невдачі, інтимні речі, біди, розчарування... і це розмова як брата з сестрою.

Це дружба. Це стосунки трохи іншого трибу, ніж "дружба" в юності.

• Подобається Подобається x 5
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Катя,права :).
    З мого досвіду :ninja:.Але лише цікавістю і закінчилось.І далі ,цікаво ?:xaxa:

11. kati

kati Well-Known Member

я теж думаю,неважливо в "друзів" був секс чи не було...всерівно все закінчиться ліжком:haha:))))))))

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні не закнічиться.

13. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

...тоді фліртом, котрий приведе до ліжка :confused:

14. kati

kati Well-Known Member

....ще просто час не настав:haha:))))))))

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

та ні.
    просто я так думаю, кожен має довід. видно я маю позитвний досвід. про що написала на 1 сторінці.
    якщо було чи буде - це не ДРУЖБА!

• Подобається Подобається x 2
  16. Siania

Siania Love Life

Та ладно вам)))))))
    Може вам такі не попадплись:confused:
    В мене такі є.
    Ну принаймні 1 точно є! Такий собі 100%-ий друг. Він одного разу мене виручив, пішов на один захід, на котрий я мусіла піти, не було з ким більше...
    Довго думала чому ж він погодився, тим більше за вхід треба було гроші заплатити немалі....
    Думала ну всьо, буде він мене певне "кадрити".
    І ви знаєте ні! Абсолютно нічого такого не було, флірту 0! А ще він ніколи не робить мені компліментів;)

о_О_У, може він ...... г.....:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    жарт

• Подобається Подобається x 2
  17. kati

kati Well-Known Member

Siania----

18. Siania

Siania Love Life

та що ж він такий тугодум?:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    ми 2 роки спілкуємся!

19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ага, я також думала що маю 100% друга-хлопця. 6 років так думала, всі колєжанки переконували очі відкрити - я не вірила. А от на випускному вечорі в інституті, після достатньо випитого, як Остапа понесло...
    Я на той час вільна була, але от межі дружби так перейти і не змогла. І тут почалось: бойкоти від спільних друзів,погрози, ультиматуми і т.д.
    А найбільше фразочка доброї моєї товаришки добила: "А що ти хотіла,6 років хлопцеві голову крутила" :8:
    З того часу я зареклася... хіба...:xaxa:

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! я завжди мріяла про такого друга.. щирого і відданого...але в мене ніколи не складалося.. завжди казали - або ми більше ніж друзі або просто знайомі...