другий шлюб

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 1 Січень 2008.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: другий шлюб

Марусю, мені і смішно, і сумно...

В мене троє дітей, мені 37 років, в мене сиве волосся, яке я успішно маскую і целуліт, котрий замаскувати неможливо. :umbrage:

А коханому 29, він любить усіх моїх дітей і рік неуспішно просить моєї руки.

Той, хто до Вас закохається як до Жінки і до Людини не буде зважати на кількість дітей. Якщо не прийме їх як своїх, то буде принаймі для них другом. І впевнена, що в протилежному випадку він Вам самій би не був потрібний, чи не так?

Не для всіх чоловіків діти є "багажем". Є й такі, що відповідальніше відносяться до чужих, ніж рідні тати.

• Подобається Подобається x 24
  2. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

Шлюб один і на все життя - це добре, але що робити, коли від тебе вже перестає щось залежити і шлюбу настає кінець. То є дуже пікантна тема, і осуду вона підлягає рівно на стільки, як і одобрюванню.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Все залежить від того, з якої точки зору на це дивитися.

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

давайте спробуємо подивитися на ...надцятий шлюб очима дитини.
    :ninja: яка ...надцять раз звикає до ...надцятого дядька...

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Ну так... Тільки б було кому води подати на старості років...

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дякую, Олю! Ви мене так розрадили, бо я щось зовсім в свої сили вже давно не вірю.:girl_sad:

• Подобається Подобається x 5
  7. irrka13

irrka13 Well-Known Member

дивуюсь! тобто, New Shrek вважає, що він би доїдав з чужої тарілки, а ось "нерозведена" (як "юпі") має бути щаслива, з того, що отримала секонд хенд в робочому стані!? :girl_haha:
    як я розумію, то "вкалувати" на роботі - чоловіки і жінки рівноправні, а як другий шлюб - то "твой день 8 марта"?
    правду кажуть, що жінка буде рівноправною з чоловіком тільки тоді, коли буде з непомитою головою, непоголена, з відвисшим пузом ходити по хаті і при цьому буде впевнена, що її хочуть :D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  8. irrka13

irrka13 Well-Known Member

100 раз дякую! в мене "багаж" трохи менший, різниця 4 роки (я старша), в нас є дитина, а обручки нема:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 3
  9. Dolma

Dolma Well-Known Member

у мене питання до пана Левандівки: а ви були у церковному шлюбі з першою дружиною? і якщо так, то чи розлучились? і знову якщо так, то поділіться практикою і враженнями, будь ласка.

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Болюча тема....але вважаю справді зрозуміти і оцінити всі + і - другого шлюбу можуть лише "практики".....Але краще такої практики не мати.Дай Бог всім щоб Ваша сім"я склалась із першого разу.....але життя показує, що не всім так везе.Тому кожна людина має право на щастя.Якщо не з першого то хай в наступному шлюбу.

11. SPRING

SPRING New Member

Моя сестра вдруге вийшла заміж,чоловік на 3 роки молодший,мала доньку. Вона дуже щаслива,народила йому сина і живуть собі всі дружно. Якщо доля дає другий шанс на щастя, дивись не прогав!

12. Yansa

Yansa Комерційний Member

У мене також був дуже важкий досвід першого шлюбу, люди проживають по 20 років такого не мають.
    На мене щастья впало так впало. Навідь батьки до кінця не знають, що було і як. Не хотіла нікому нічого казати, напевно про все до кінця ніхто і ніколи не дізнається.
    Час дійсно лікує.:girl_in_dreams:
    Зараз я на все дивлюсь іншими очіма. Любий досвід - це досвід і до цього треба ставитись спокійно!
    Як перший раз не повезе, то другий, як не другий - третій!
    Подивіться на Алу Пугачову - жінка повністю не залежить від чоловіків. Вони залежні від нас, а не ми від них.:girl_devil:
    Головне НІКОЛИ не ставити хрест на собі і житті!
    Я завжди кажу, що жінці легше найти супутника життя ніж чоловіку.
    Головне себе ЛЮБИТИ!:girl_spruce_up:

13. seryj

seryj Member

Кажуть в народі -перша жінка від бога ,друга від людей, а третя від лихого тому треба жити з тим ,що дав бог .

14. Yansa

Yansa Комерційний Member

дуже цікавий підхід....:girl_in_dreams:

15. Dolma

Dolma Well-Known Member

а якщо те, що бог дав, не хоче з вами жити? примушувати?

16. Волошка

Волошка Well-Known Member

Життя складне. Воно ніколи не буває безхмарним. Нас навчили ідеалу - треба гарно вчитися, бажано мати вищу освіту, одружитися чи вийти заміж, народити дітей, забезпечувати сім'ю... Звичайно, так має бути. Але буває по-різному. І якщо двоє людей після одруження ну не можуть вживатися разом з різних причин, то що - загробити себе?
    Буває по=різному - хтось терпить, хтось ні. У кожного є право на вибір. І нікого не можна осуджувати.
    Якщо ж люди розійшлися, то вони не мають права на щастя? Мають! І якщо вони його знаходять в другому шлюбі - то це не злочин. Це природне прагнення людини знайти гармонію.

17. Dolma

Dolma Well-Known Member

Супер сказано, Волошка!
    Звичайно, не варто зловживати шансами й легковажити своїм життям, але бути жертвою прокрустового ложа не краще!
    Життя гнучке й багатогранне, й психіка людини також, ідеальний шаблон - то класно, але якщо ти не вписуєшся, то не нищити ж своє життя. Адже призначення людини - бути щасливою, імхо.

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Вибачте, а якщо Вам Бог дав ідіота? Краще бути самій, ніж жити у приниженнях і бачити страждання дитини із-за того як Ви кажете "що Бог дав"..........

19. Un.Known

А четверта?

Гм... в мене був один... немудрий. Але ніколи не приходило в голову, що мені його дав Бог.

20. seryj

seryj Member

Кожна людина по житті несе свій хрест . В когоь він важкий , в когось легкий , але все одно хрест і його приходиться нести.Un Known чому ви думаєте що його вам дав не бог ? Без божоі волі з людськоі голови волос не впаде.