Відповідь: другий шлюб в наш час нічого поганого в громадському шлюбі немає, поки немає діток. а ось діткам однозначно краще в шлюбі народитись.
Відповідь: другий шлюб якщо знайду майбутнього татка наших майбутніх діточок, обовязково ще раз заміж вийду. чесно чесно
Відповідь: другий шлюб Моя мама вийшла заміж в 19 років, через тиждень після весілля перший раз чоловік її побив. Просто так. Випив собі добре, побив посуд і заодно її. Через рік народилася я, бив він маму навіть вагітною, а одного разу так кинув мною малесенькою до стіни, що думали що вбив мене. Мама розлучилася з ним, хоч він багато обіцяв, що більше не буде. Та вона достатньо витерпіла і все-таки знайшла сили вигнати його, залишилася сама в 20 років з маленькою дитиною. але через певний період часу познайомилася з чоловіком, і, незважаючи на гіркий попередній досвід, наважилася вдруге вийти заміж. Тому що не втратила ще віри в людей, в кохання, як дехто пише що вже нікому і нічому не вірить. Мій вітчим(хоча я з першого дня називала його татом) теж одружений вдруге. З першою дружиною не склалося - вона полюбляла випивати, та й одного разу загуляла. Тобто в нього теж препоганий досвід подружнього життя. Але ж наважився вдруге одружитися! Мої батьки живуть разом вже майже 25 років, добре і щасливо, і ніколи я від мами не чула щоб вона жалкувала, завжди говорить:як добре, що я не побоялася вдруге вийти заміж! правда, цей другий раз набагато виваженіший, ніж перший. Тому я і хочу сказати: не треба зневірюватися, боятися, переставати вірити в людей! Якщо не склалося з однією людиною, це не означає що не може бути добре з іншою. Враховуючи досвід мами, я сама досить підозріло ставилася до хлопців. Як тільки бачила прояви пияцтва чи непорядності, ніяких стосунків у мене з тим хлопцем бути не могло. Тому і вийшла заміж пізно, як на наше село ))
Відповідь: другий шлюб в мене шей першого не було,а хочу щоб чоловi був батьком тiльки для моiх дiтей!:p
Відповідь: другий шлюб хотіти це добре, але зарікатися не можна :confused: очевидно тема для вас нецікава, але критикувати її нема чого з вашого першого допису я зрозуміла що тема вам не сподобалася і така реакція здалася мені дивною
Відповідь: другий шлюб Але Вас зачiпила за живе!Я висловлюю свою думку i не вважаю,що критика е чимось негативним...
Відповідь: другий шлюб :xaxa: не обольщайтесь (забула як українською) просто мені не сподобалося, що ви критикуєте саме створення теми критикувати другий шлюб це одне, а критикувати створення теми про другий шлюб це зовсім інше тепер я зрозуміло вам пояснила? п.с. "критика" значить "оцінка", в вашому дописі її не було
Відповідь: другий шлюб Більшість людей, які опеклися в першому шлюбі, другий раз одружуватися побоюються, вони краще вибирають громадянський шлюб.В моєї колеги по роботі зараз ситуація коли вони ніяк не може розлучитися з своїм другим "громадянським"чоловіком, вчепився в неї і не відпускає, бє на жалість, погрожує закінчити життя самогубством, з першим "офіційним"все було набагато простіше і спокійніше.Але не зважаючи на ці труднощі вона вже готова почати нові стосунки з потенційним майбутнім чоловіком.Говорила з неї недавно чи вона не занадто поспішає.Вона говорить що цей "третій" дасть їй те чого вона давно прагне, стабільність і дітей (попередній дітей не хтів).Дуже хочу щоб в неї все вийшло, але на мою думку перед тим як ринути головою в нові стосунки, тим паче в шлюб потрібно зробити перерву і проаналізувати попередні, щоб не ставати на ті самі граблі.Та й на нового чоловіка вона дивиться в рожевих окулярах, на фоні колишнього він виглядає героєм.А якщо не зрівнювати, то можливо він й такий самий?
Відповідь: другий шлюб Я побоююся друго шлюбу. Вже не має тієї наївності, а навпаки, якась настороженість. А ще важливо, щоб мою дитину добре спиймали...
Відповідь: другий шлюб у другий шлюб ідеш з досвідом, і як правило він гіркий. Тут важливо не порівнювати, бо тоді все!!!!! А розпочинати нові стосунки треба, і не має тут чого боятись. Це інше життя, інший етап, і як довго він триватиме, ніхто не знає, то чого тоді відмовлятись від почутів.... А як хочеться, то тожна залишитись незалежною, самою по собі, тут вже кому як хочеться, тільки боятись НЕ ТРЕБА!!!
Відповідь: другий шлюб От власне борюся зара з спогадами про минуле і надіями на майбутнє... Десь хочеться, а десь виникає питання "Навіщо це тобі? Навіщо затьмарювати таку красу? Адже рутина її затемнить..." Не знаю... подивимося... ми вже 4 роки разом, але тема одруження болюча... він переживає, для нього це нове..., я хочу, але боюсь..., щоб не сталось старе... Як буде, так буде. Адже життя продовжується і це прекрасно.
Відповідь: другий шлюб Ну второй или надцатый брак, это разве принципиально? Есть любимый - живи с ним, ну ошиблась в нём, так бывает. Разошлись? Значит к лучшему, зачем мучаться? И по новой... Появился вдруг в твоей жизни хороший, достойный человек - живи с ним, и учись на своих ошибках. Какая рзница какой по счёту брак? И плевать шо люди скажуть.
Відповідь: другий шлюб Я вийшла за чоловіка, який розлучений був на момент нашого знайомства. Якщо чесно, то в багатьох моїх друзів і знайомих було запитання " Невже не було неодружених?" ..але то все "єрунда" я дякую моїм батькам за підтримку і розуміння. Жодного докору не було.В житті трапляється все......І ще скажу не завжди винні в розлученні чоловіки....
Відповідь: другий шлюб Мій тато до знайомства з моєю мамою вже теж одного разу був одружений,а з мамою познайомився, і чи то на 3 чи на 5 день вони вже щасливо подавали заяву до загсу .Результат-28 років разом як то кажуть "в горі і в радості в багатстві і в бідності",і мають двох таких спиногризів як я і мій братік!Якщо є кохання повага і люди вміють йти на компроміс-то на заваді їхньому щастю не можуть стояти якісь цифри другий шлюб третій тощо.
Відповідь: другий шлюб Ланцюг одруження настільки важкий, що нести його доводиться двом, а іноді і трьом. О. Дюма Шановний ... мабуть ви не усвідомлюєте, що говорите
Відповідь: другий шлюб Думаю не варто боятися другого одруження.Я вже був раз одружений-я був ыныцыатором розлучення,в другий раз я б напевне не задумуючись одружив коли б була кохана людина.Но наданий час мысце вакантне.Хоча пысля розлучення я быльше року ныкому з жнок не довыряв...
Відповідь: другий шлюб Як то все просто. Одружились, пожили, не сподобалось, розлучились і знову одружились....Цікаво скільки разів готова людина наступати на ті самі граблі? Звичайно ж уважніше підходити до вибору життєвого партнера це набагато складніше ніж просто вискочити за першого ліпшого в кого закохалась до нестями, але ж наслідки потім значно плачевніші ніж коли розстаєшся з людиною, з якою просто зустрічалась, а не брала шлюб у церкві. Бувають різні життєві ситуації, коли жінки в шлюбі не просто нещасливі, а биті чи принижувані, але коли люди одружуються, бо кохання затьмарило здоровий глузд, а потім розлучаються, бо виявилось через три місяці, що не зійшлись характерами, то знаєте пік безвідповідального відношення до такої важливої речі, як сім"я, інша людина... Можете на мене нападати, але я вважаю, що шлюб один на все життя і від нас залежить чи він таким буде.
Відповідь: другий шлюб я от ще не розлучилась, в процесі..... вже рік не живемо разом. моя проблема теж в тому, що не можу залишити ЙОГО в минулому, я любила, тому вийшла заміж, і люблю напено й зараз не зважаючи на все. але він вирішив, що наш шлюб не вдалий і варто розійтись, його не влаштовує сімейне життя як таке. а дитина наша страждає, бо вже не такий малий, щоб забути. і ще замалий, щоб зрозуміти. хоче чоловічого спілкування, каже давай знайдемо іншого татка, щоб з нами завжди жив і нікуди від нас не пішов, ми тоді собі сестричку народимо і братика. як можна спокійно це сприймати????? серце розривається