другий шлюб

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 1 Січень 2008.

1. Donner

Donner Member

Відповідь: другий шлюб

Важливо, щоби допомога тата йшла на дитину, а не (як вище написано) на розваги і мандрівки мами. Бо не варто заперечувати, що й мами різні бувають і діти для деяких - просто інструмент витягання грошей. Тому в цьому випадку саме батько має поставити рамки: я допомагаю дитині і крапка. Може, краще навіть не гроші давати, а самому купувати те, що дитині потрібно, тоді менше простору для зловживань.

2. AilataN

AilataN жива

От власне. Але, виходить, він не може так зробити, і тут бразди правлєнія взяла на себе дуже турботлива чужа тьотя. Замість того, щоб зробити все, щоб мужчина тим керував сам, звалила собі на плечі обов"язки, до яких немає жодного відношення.
    Навіть блог про дитину читає.(с)

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

От, власне. Бо десь було сказано, що він надто мягкосердечний.

То, виходить всі бразди має взяти колишня і маніпуляціями правити на дві сім"ї?

Чужа сім"я- темний ліс...

4. AilataN

AilataN жива

Вона може собі робити все, що завгодно. Але , якщо це впливає на життя нової сім"ї то це проблема сім"ї, а не її.

5. NataliaFed

Та нехай хоч головою об стінку. Тільки так, щоб не зачіпати відносин в новій чоловіковій родині.

6. robik

robik Member

Не розумію одного, яким боком це стосується всіх майбутніх? Колишній чоловік казав колись "все нам нема про що тепер говорити, діти-дітьми, а наше спілкування =0", та не питання, але в реалі так не виходить, бо є питання, які стосуються дітей і ми, як батьки повинні приймати спільні рішення. Рада, що він це зрозумів, але от пасія нова дуже то в штики сприймає. Яке діло якійсь тьоті до наших дітей? народжуйте своїх, виховуйте і тд. Тема дуже непроста, але не треба міряти чужу сорочку, носіть свою - любіться-женіться-будуйте спільне життя. Для чого колотити воду в ступі?
    моя сім"я - мій ліс, і нема чого по мому лісі шастати :girl_bye2:. А проблеми такі в голові виникають від незадоволення, не так стається, як хотілося.

7. AilataN

AilataN жива

Тоді треба починати виховувати першу дружину. А кому оно нада?

Моя свекруха дуже любила пооб...говорювати першу жінку чоловіка. І попереживати за" ту бідну дитину". Хотіла, щоб і я сиділа з нею і кивала головою, тактак, які вони всі погані. Але у мене було за що попереживати, тому розмови присікались і не підтримувались. У мене є мужчина, який САМ вирішує свої проблеми ( як вміє), а бути мамцьою йому і його дитині я не збиралася. От і все, жизнь стала вєсєлєй.
    саме так. І шукати причини в негараздах за допомогою недоліків третьої особи немає змісту.

8. NataliaFed

9. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

да пусть ради Бога, общается на эту тему с ней. Но "это мой ребенок, мне лучше знать, а ты деньги дай и не лезь в воспитание". Честно, мне, как "чужой тёте", от этого только легче, что меньше общается. Я не буду чрезмерно боротся за то, чтоб он стремился общаться. Чувствует хотя бы материальную ответственность, признает ребенка, не обвиняет, что его "окрутили" тогда - и то хорошо. А спекуляции - это да. И спекуляции, и рассказы обо мне ему.
    Но ведь
    Так что попросит денег на Гоа, ой, на еду ребенку, то дадим. И будет рассказывать, какая я "шлёндра" - тоже послушаем и согласимся. Хотя вот этого проблем не будет, от этого только посмеёмся...

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Вот кстати да, я как-то много на себя взвалила, и тут дело даже не в этой ситуации, а вообще по жизни. На следующуюю ступеньку, когда сильная женщина может снять со своих плечь не свою ношу и стать мудрой, то до этого только иду. Снимаю ношу, передаю ответственность и владею собой, когда он делает то, что должен делать, ну совсем не так, как хотелось бы, но зато САМ. Я думаю, мне было бы чему поучится у Вас, если бы Вы были не против. Но, как сказали, чужая семья - темный лес, так что не буду лезть.

10. robik

robik Member

А чого мені плакати? Хай плачуть ті, кого "сверблять" чужі діти. :girl_cool:.
    А про себе писала, щоб не тільки одна сторона медалі розлядалася, є і друга сторона. Є колишні, є теперішні, є 2 позиції, і кожний свою захищає.

11. AilataN

AilataN жива

для нервових клітин краще посміятись))
    №1: попросіт дєнєг.
    На їду- дали, куди потратила не важно. От не важно це, чессслово. Якщо дитина неналежно доглянута- звертайтесь у служби. Якщо сита , чиста, то які претензії до мами, яка поїхала на гоа.
    №2. Будєт расказивать.
    Це нереальна ситуація. Якщо Ваш ЧОЛОВІК вважає за необхідне це слухати, а потім вам про це говорити, то це , знову ж таки, не вина "тої". Він повинен її так поставити на місце, щоб і не думала щось говорити. У мене би було два питання- і ти це слухав? і друге- а для чого ти мені це розповідаєш?

12. Donner

Donner Member

Напевно, жодних. Але тоді цій мамі допомагати потрібно в межах формально визначених договором при розлученні чи судом. І не більше. Бо поза-аліментська допомога - це суто по-людськи, допомога, яка по замовчуванню має йти на дитину, а не на Гоа.

13. Nyashka

потому что деньги _на_ребенка_ . Если остались "лишние", то почему не отложить, чтоб потом купить что-то более существенное?
    Поставил, к счастью, и недослушивал, тк он точно знает, что все те рассказни - это просто сказка. Зачем рассказал мне? что-то не додумалась я такое спросить.

14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Тема не дуже приємна, і доволі складна. Мій чоловік від 1 шлюбу має сина. Я знала, що дитина є, і що з цим треба миритися. На щастя в нас не виникає на тому грунті конфліктів. Але от чесно скажу, може я егоїстка, але я б не дуже хотіла, щоб добра половина нашого бюджету йшла на іншу родину. Допомогти звісно потрібно, але бувають різні ситуації, буває, що дитині їстьи нама що, а буває що дитина хоче їхати в Діснейленд за рахунок тата. І бути безвідмовним татом для колишньої сім"ї, так само може бути зле, як і недопомагаючим. Треба по ситуації дивитися. Бо одне діло купити дитині речі до школи, а інше оплатити дорогу поїздку на Гаваї. Головне, щоб жодна сторона не зловживала своїм становищем.

15. AilataN

AilataN жива

можливо то вже їй вирішувати, як потратити отримані гроші?
    О, а якщо тато дав- ну то юж, грошики гайту і вони вже належать їй.
    Няшка, вам дійсно так треба то все контролювати?
    та хай хоч на луну летить.
    їй , між іншим, треба поскоріше своє життя влаштувати, це і у ваших інтересах також))). Чим скорше вона знайде нового чоловіка, тим краще буде всім. Так що не дивіться куда вона там їздить, гроші давайте скільки ВИ вважаєте за потрібне, і дали- то дали, що тут вже.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну... Якби я була чоловіком і дала гроші на дитину колишній жінці, і взнала, що вона їх витратила собі на поїздку в Гоа, то певно то б були останні гроші, дані їй особисто в руки. :) Я не зла, але я не підтримую годування всієї чесно колишньої родини, батьків колишньої дружини, її братів і коханців. Це все ж КОЛИШНЯ дружина. А дитина, так вона не винна ні в чому, тому якщо дійсно чоловікові не довподоби, що його гроші не доходять до адресата, варто просто змінити форму видачі грошей... Ну якось так.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

що конкретно вас цікавить?
    Я також "знайшовша" так сказать...
    Також скажу, що для того щоб тепер стало все нормально мало пройти досить довго, ну десь роки 4 точно. Воно було не легко і не просто... Після появи першої дитини мене поступово попустило. Зараз я цілком і повністю задоволена своєю сімьєю і життім загалом, але своїй доні, якщо вона обере собі у супутники життя розведеного чоловіка та ще й з дитиною, я обовьязково розкажу про всі нюнси, бо навчитись жити з ними, не реагувати на них і не псути собі життя думками про це - то треба було просто переіначити себе і своє ставлення до цього.

п.с. згадуючи той період коли мене крило по чорному, можу зрозуміти ваші почуття, емоції, думки...
    п.с. 2. в таких ситуаціях взагалі не лише поведінка чоловіка важлива, але і поведінка колишньої дружини, ну і теперишньої також :)

18. Nyashka

насколько я знаю, деньги на содержание МАМЫ выделяются до 3хлетнего возраста ребенка

19. Leila

Leila Well-Known Member

20. AilataN

AilataN жива

Якщо вас турбує доля кожної копійки з виплачених грошей то вимагайте детального звіту, чеків, чеків на закупівлю продуктів, меню на день ( згідно якого куплені продукти), розписок зі садка і т.д. Якщо ви готові вв"язуватися у такі процедури- супер, будете впевнені, що зробили все, що могли, заради дитини.(???) Якщо не готові- то сорі. єдиний вихід розслабитися і отримувати задоволення від свого життя, а не контролю над іншими.
    Ситуація виглядає однобоко. Думаю, якби вислухали іншу сторону то отримали би зовсім протилежну версію того, що відбувається.

чула недавно- приставляш? я їй дав бабки малому на спорт, а вона в той же дань була на Південному, купальник купляла!!! От зараза. Питаю- і що, на спорт дитина не ходить? Та ходить. Значить заплатила? Так, але на мої гроші вона купальник купила))).

ладно, у мене серіал починається, піду , ГГГГ