Дрібненькі дітки

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем amazon, 28 Січень 2012.

1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Дрібненькі дітки

моїй маляві також 4 не дають, ми худюські, важим майже 13кг, ріст десь 100см( народилась 2350кг, і 44см) Аналізи здавали, все нормально, активна, розумна. Я також не реагую на такі слова....( єдине можу відповісти, вона така дюймовочка як мама, мій ріст 155, вага 45кг:connie_pull-pigtail:girl_crazy:, генетика...)

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вот, я вас чудово розумію ))) самі через це проходили

вам повезло, а у нас не сповільнився....
    2-98, 3-104, 4-110 з хвостиком....
    і маю дещо трабли з одягом, бо одяг на малу беру 116 розмір, і в такому розмірі речі вже мало які йдуть суто дитячі, а в 4 роки ще хотілось би поносити конкрено дитячу тематику а не ближче до підліткової...

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

насолоджуйтесь, З також вагою можно і носити на руках не запихавшись....
    я Юлю з її 24 кг ледь відь землі відриваю, ну і малий в 6 міс 10 кг з копійками, також можу собі уявити як я його в 2 роки буду носити відриваючи руки...

3. Zhovten

Zhovten New Member

У мене син народився в поставлені терміни з вагою 2600. Всі знайомі питали: "Він у вас недоношений?", що мене дуже обурювало :) А я просто контролювала свій раціон під час вагітності, не зловживала хлібом і солодким. Він і досі дрібненький. Нам півтора роки, а ми штанці носимо на розмір 9-12 міс. :) Але нічого. Зате на відміну від багатьох знайомих крупних діток за півтора роки жодного разу не хворів (тьфу-тьфу-тьфу) :)

4. amazon

amazon New Member

Поважила я своїх - 8850 і 9350 - в одязі.Росту по 77см .Нам вже 1.9. Чи є хтось такий як ми ?Певно ,ні.......:girl_nea:

5. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Про Мартина, наразі, помовчу. Те, що він буде дрібненький вже й від стартової ваги (2600) було зрозуміло. Та й ми з чоловіком далеко не гулівери.
    Мене от старшенька турбувати починає.
    Завжди була дрібна, здавалося можна вже й звикнути, а не тут то було.
    Вже скоро їй 13, а речі мушу купувати, як для 10-літньої (140см, 28кг). Але ж вік то перехідний, починаються свої "коломийки".

6. zetta

zetta Well-Known Member

не хвилюйтесь, ріст, вага, пропорції тіла якраз почнуть коливатись ...все вирівняється, літом скоріше за все) її б кудись в село на простір.

7. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Літом село та простір вона має щороку впродовж липня вже від трьох років. Там молодші діти вже торік її потужно перегнали.
    Мене хвилює момент появи КД та зупинення росту. Я перестала рости з появою КД.
    Для дівчинки бути не високою, звичайно ж не проблема, та все ж 1,40 м, якось не дуже світла перспектива.
    Власне, минулого року звернула увагу, що вона не настільки влітку витягується, як впродовж навчального року, ходячи на плавання. Ніхто крім чоловіка мене не підтримує, що я дитину за будь-якої погоди відправляю в басейн. Сьогодні взує єдині на сім'ю льодоступи і таки піде на плавання.

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а я не перестала :)
    не обов"язково Ваша доня повторить за вами.
    я розумію, що в мам така робота - будь-що хвилюватись про власних дітей. але повірте, вона ще добере своє , і поява КД може навіть в тому допомогти, бо зміниться гормональний фон.

9. Маріка

Маріка Well-Known Member

Не значить, що якщо діти народились дрібненькі, то вони і далі ростимуть такими дрібненькими. В мене старший народився 2700 і 48 см, розвивався цілком нормально. Тепер йому 9 р, має 140 см і 34 кг, найвищий в класі.
    І менший народився 2700 і 47 см, а зараз в 2 роки має 90 см, а ваги незнаю, бо не важила, але десь 11 кг.
    Я завжди була дрібненькою дитиною, в рік важила 8,5 кг. В школі на фізкультурі завжди була останьою, тільки в 9 класі почала інтенсивніше рости і вже була 3 спереду. В підлітковому віці наздогнала своє і зараз маю 172см росту.

Останнє редагування: 29 Січень 2013
  10. Олята

Олята Member

Мій молодший вже другий місяць важить 7.500ю нам 8 місяців. боюся іти вполіклініку, бо причіпляться що дитина мало важить. за їхніми записами то він важить так третій місяць, але це не правельно,бо я його переважувала потім дома. але те що ми за останній місяць не набрали це точно. що робити? може чимось годувати інший, а бо давати вітаміни?

11. Aster

Aster Well-Known Member

Оце і є головна причина, чому перестала рости вага. Та ж дитина почала активніше рухатися! В цьому віці більшість дітей з нормальним харчуванням майже перестають набирати вагу. Особливо активні діти, які повзають, намагаються вставати. І в поліклініці будь-яка АДЕКВАТНА лікарка вам це підтверить.

Мій сташий як почав ходити в 9 місяців, то взагалі тільки худнув. До 10 місяця схуд на пів кілограмма, а до 11 місяця - майже на кілограмм! Хоча був не повненький, навпаки. А зараз випереджає однолітків по росту років на 3. ) :)

12. amazon

amazon New Member

А може з моїми точно щось не так???? Їм по 1.10-вага 8900 і 9400 ріст по 78 см.Піду в 2 роки до ендокринолога ,бо не можу спокійно жити...

13. Aster

Aster Well-Known Member

Зріст - нормальний для цього віку, трошки нижче середнього. Вага відстає, але ж вони і народилися маленькими? Недоношені діти доганяють по вазі однолітків після 3 років.
    Але до ендокринолога сходіть - буде вам замість психотерапевта. А мама не хвилюється - то й діти краще ростуть!

14. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

На днях була з молодшим в гастроентеролога на Орлика, то нас глянула ще доцент-гастроентеролог. Так от, вона відразу винесла вердикт - на свій вік він дуууже маленький і дрібненький. Нам 4 роки, ріст 99см, вага 15.5 кг. Невже, це так мало, щоб приписати нам купу страшних діагнозів - муковісцидоз та целікалію???? :girl_cray:Глянула по таблицям - норма.

15. Aster

Aster Well-Known Member

Певно вона такий доцент, як дехто прохфесор. :) :)

Чудовий зріст і вага для такого віку! Мій молодший рівно в 4 роки мав 99 см и 14 кг (!). Жоден лікар не мав до нього претензій. А ваш малий важить взагалі ідеально!

http://www.olgris.kiev.ua/ru/mas_m_0.shtml

P. S. Я зрозуміла! Певно та доцентка просто не дочуває і почула, що вашому малому 6 років. а не 4! :)

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Тим більше, вона перепитала, які ми всі на зріст, а в нас найвищий - це тато, аж 176 см:) Всі інші - метр з кепкою

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя доця теж дрібненька, в 1 рік і 2 міс. має зріст 73 см і 9,550 ваги. Я щось почала переживати з цього приводу.

18. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Та ну. Ми в рік мали 72 см і 8,200 кг. Зараз в 1 рік і 10 міс - 84 см і 10,200. Нічого дитині не бракує.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ого, уявляю що нам би приписали. 97 см і 13.900...До 4 років ми і 14 кг заледь наберемо. Може і нам той цидоз пошукати?:girl_in_dreams::connie_pull-pigtail

20. kur

kur Member

мій малий в два роки мав 10,6кг при рості 84см, зараз йому 2,3роки, трохи витянувся, а ваги не набрав... Хоча при цьому народила його, як лікар писала - день в день, з вагою 3340г і ростом 55см. Набирав вагу нормально лише до4,5місяців, потім була гнойна ангіна і все... при цьому завжди жвавий. Була в лікаря - сказали кормити, а як?якщо він сам не хоче... погано їсть. Хоча після того, як я його перестала кормити - після 1, 10 місяців став їсти краще