Дрібненькі дітки

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем amazon, 28 Січень 2012.

1. amazon

amazon New Member

Відповідь: Дрібненькі дітки

Читаю ваші дописи- і як бальзам на душу - що мої блошки не одні такі....Зараз їм по 1.4 то -вага-7900 і 8500,і росту 72 і 73 см .

2. galvov

galvov New Member

в 1 рік і 4 міс. мала важить 8400, ріст десь 75 см, за цей час де ми тільки не були і які аналізи не здавали :haha: навіть на гормон росту, - але нічого поганого не знайшли. Всі аналізи в нормі, а мала як росла по 1см в міс , так і росте. Я теж дуже переживаю, що вона не така як всі, а ще як кожен починає звертати увагу, - то я вже не знаю що маю ще робити.

3. taniarz

taniarz Active Member

розлабтесь. за що переживати? якшо вас заспокоїть , то ми такі самі були у 1,4. А ще у нас подружка,точно така ж на 2 тижні різниці, а параметри ті ж!
    думаю, в вашому випадку ви мали радііти, що дитина не така, як всі. А то уявіть мільйони одинакових дітей:girl_crazy:

4. galvov

galvov New Member

і ріст такий же?

5. Galin Max

Galin Max Member

От і мене час від часу дістають розмови і прискіпливі погляди "бабусь на лавочках".
    Моєму 3,5 роки - виглядає на 2,5 - ріст 90 см, вага приблизно 12 кг. В садочку найменший в групі. Але дитині ніц не бракує - добре їсть, мало хворіє, сили має більше, ніж я )) Росте помаленьку на нижній межі норми, але росте! (народився - 46 см, 2,200)
    Думала здати аналізи на гормон росту, але знаючи наших лікарів - думаю то буде марна трата грошей, часу і нервів. Хто здавав такий аналіз поділіться досвідом?

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

А ще, може комусь буде цікаво, мені свекруха розказувала, що вона в 1 класі була найвищою в класі, а зараз її зріст, на око, десь 1,55 м. Так що і таке буває))

6. galvov

galvov New Member

Я здавала в Сінево. Коштує простий 75,00грн, а розширений десь 250,00. Здавала за 75,00, подумала, якщо щось знайдуть, тоді вже здам розширений. Але все було в нормі. Його беруть з вени і дитина повинна була лежати (не знаю чому).

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Буває! Ще й як. Я в сьомому класі мала 1.54 см. і 34 р. взуття і була третьою по зросту на фіз-рі. Я в 11 класі я була останньою. І зараз в мене 1.54 зріст :) і 34 р. взуття . Отже з 7-го класу ніц не змінилось, хіба вік :sad: і всі його наслідки....

Син вже має 168 см.
    А от доця у своїх 4.5 р. має лише 97 см.... Я вже питата педіатра чи все гаразд. Вона відповіла, щоб я глянула на себе...

8. ptaha

ptaha New Member

От нарешті і з"явився розумний лікар. : Girl_yes:

9. kati

kati Well-Known Member

ну от знову мене накручують стосовно Дімчика... що малий, що худий....і може треба лікарям показатись....Я вже і сама незнаю.Важить десь 9300, ну і за вагу я не дуже переймаюсь, бо він не є доходяжний,просто дрібний,їсть нормально, в нас не альо який апетит, але цілком нормально їсть. А от ріст рівно 80 см. Найшла якісь показники,то ми підпадаєм в категорію" нижче середнього".А скільки ваші діти мали росту в нашому віці?( 1.9міс)

10. Януся

Януся Well-Known Member

Катя, у мене доня дрібна :sad: Важимо зараз 11300, ріст 89. Я також дуже панікувала.
    Усі мої сумніви розвіяв дитячий енкринолог.Ми здавали багато аналізів, навіть по моєму великому проханню гормон росту, все ОК. Тепер моє материнське серце спокійне.
    Правда наш тато у дитинстві був дрібним, зараз йому нічого не бракує.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в чому проблема,Кать? Олег скільки має в см? правда,не 190?:girl_curtsey:
    я точно не памятаю, скільки Марко мав 1,9,але коли ми пішли в садок, йому було 2,4 і мав він 88 см...їх там 3 таких по 88 см хлопчиків було..зараз має 90 см..теж по таблиці нижче середнього,але і я,і Юра низькі (163 і 173),тому особливо не хвилююсь

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Щойно спеціально поміряла малу. Ріст 85 см, вага 11,5 кг (родилася 54 см). Я, навпаки, думаю, що моя мала зависока. Але у нас тато високий (1,87 см), тому Тетянка в нього пішла. А от Анічка в такому віці мала 80 см, а важила 12,5 - такий собі колобок був.
    Якщо дитина нормально їсть. активна, не відстає в розвитку, то не варто перейматися.

13. amazon

amazon New Member

Моїм зараз по 1.8 - то ріст 75 і 77 см.Ваги не знаю точно ,раніше була 8400 і 8900
    нагадаю- що народ. з ростом 42 і 43 см а вага 1900 і 2150

14. Aster

Aster Well-Known Member

Є така дуже гарна таблиця про ріст-вагу дітей:
    http://www.olgris.kiev.ua/ru/len_m_0.shtml

Ріст 80 см для 1,9 років - це абсолютна норма (в таблиці діапазон норми - від зеленого до синього кольору).
    Вага відповідно для зросту у вас трошки замаленька, але в мене, наприклад, молодший важив ще менше в 1,9 років (важив 8900 грам). А зараз має абсолютно нормальну вагу.

15. Люша

Люша Well-Known Member

Подивилася в таблицю, поміряла Даню - нижче норми, як був так і є. Ріст 74-75 см (родився 51 см) - крутиться, рівно не стоїть)) вага рівно 10 кг. Буде дрібний напевно у бабу з дідом))) бо я 1,70 а тато 1,88.

16. kati

kati Well-Known Member

Сьогодні в Антошці на гірці.
    Прибамбахнута тьотка уміляється моїсм дімкою
    - ой який він у вас шустренький,сам на гріку залазить,зЇзджає сам...а скільки вам?
    - рік і 9
    -ой, а я думала десь рочок.... а він шо у вас недоношений чи хворенький?
    .....
    Думала заїду їй в морду.:girl_devil:

17. zetta

zetta Well-Known Member

Кать, то проста безпардонність. Не злись.

18. мамочка

мамочка Well-Known Member

мій малий в 1.6 мав ріст 92см. Я трохи хвилювалась, бо ми обоє низькорослі (1.64 і 1.72) і старша донька найнижча в групі. Зараз в 2.3 має 98см. Ріст сповільнився.
    Так на мого сина навпаки дивилися як на недоумка, бо виглядав на 3 річного, ще й погана мова+завжди відкритий рот і соплі (через аденоїди)...

19. Януся

Януся Well-Known Member

:girl_devil::girl_devil: Хіба так можна питатися?
    Моїй Янусі ніхто більше 2 років не дає. Раніше болісно реагувала на зауваження дрібненька-марненька-худенька, тепер не звертаю увагу. Щоб здорова була!

20. Tanju

Tanju Well-Known Member

це запросто можна в тему про РАГУЛІВ!:girl_devil::girl_feminist: