Дрібненькі дітки

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем amazon, 28 Січень 2012.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Дрібненькі дітки

До речі, а Ромік скільки зросту має, бо мені на око - він дууже потягнувся ...?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І мені, на фото, такий худееенький і довгееенький, файний такий:)

Мій Дмитро має 14 кг (може чуть більше) і десь 93-94 см. То нам все кажуть, що старшим виглядає, то мабуть в тата пішов, бо я мала - 1,65.

3. Milka

Milka Moderator

4. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Ми родилися не великими 49см., але зараз нам 2р.10міс., а ріст уже 98см., вроді з чоловіком не високі, а малеча кудись все росте:connie_pull-pigtail

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну да, він в нас скачками росте і ті скачки на літо припадають. Ото минулого літа вся вага в ріст ушла і зараз знову. І щось мені так то в очі падає, зразу за вагу починаю нервувати. (якщо чесно то мене мама сьогодні з тими його кілограмами накрутила)
    А, росту не знаю кіко має, хіба завтра рулєткою його зміряю.

6. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

:girl_wink:

7. kati

kati Well-Known Member

А ми зарах набираємо Аж по 100 г щомісяця))) вже 8400...і я тішусь, бо декілька місяців не могли перетнути 8-кг рубіж

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Живе біля нас дівчинка, на три місяці молодша від моєї, то така худесенька, не ніжки, а сірнички. Каже її мама, що погано їсть. А моя грубаська їла б все підряд і постійно, тільки побачить чиюсь тарілку, зразу "ам, ам". Зате та дівчинка не ходить, а літає, швидко і вправно, а мій колобок "катуляється" з боку на бік:) , ще й коліна має позбивані.
    А малий - довгий і сухий, їсть зле. Як згадаю, який він був до двох років. А потім пішов в ріст і всі пампулі зникли.

9. Януся

Януся Well-Known Member

Кхм... Не кидайте тапками. Дівчата, а ви зі своїмі мурахами звертались до ендокринолога на рахунок малої ваги?
    Забирала доню з садка, і вона за параметрами певно найменша в групі. На просторах нету нарила, що якщо недобирає у вазі, треба йти до ендокринолога. І мене почали мучити сумніви.

10. Уляночка

а мало то кілько?

і по темі-ну ви б мали перед садочком відвідати ендокринолога,нє?
    якби!!!!! в Янусі "щосьдайнетак" було, то, думаю, вас точно вже почали лікувати:girl_wink:

11. Януся

Януся Well-Known Member

Тепер 10600. В квітні ми хворіли кишковим грипом і тоді схудли на кільо, важили 9600. Вагу набирає, але мені мало. Ендокринолога перед садком не проходили, не був відмічений в карті для садка.
    Я переживаю, бо у мене хвора щитовидка, що у спадок не передалося. Хто знає толкового дитячого ендокринолога? Мій ендокринолог з ендокр. центру одразу сказала, що вона дітей не дивиться, а дитячий ендокринолог там бабця божий одуванчик, і як спеціаліст сказали не альо.

12. Єва

Єва Well-Known Member

Янусь, в мене мала має 9800, зріст 85 см., то в поліклініці ніхто навіть не заїкнувся, що дитині чогось бракує. Сімейна написала, що то середні показники фізичного розвитку. Думаю, то просто "порода" така дрібненька :)

13. Януся

Януся Well-Known Member

Файна у вас сімейна. І нас сімейний лікар тітонька з 30 літнім стажом терапевта, в педіатрії не дуже розуміється і постійно тикає мені в ніс таблиці, де пише, що мала має важити десь біля 13 кг. У картці у нас гіпотрофія :sad:

14. Уляночка

ми маємо 12,400, нормально,але ростом теж не дуже вдалися 85 см..і то за літо на 4 см підріс....а що зробиш, порода в нас така, "маленькие да удаленькие":girl_wink:

15. Януся

Януся Well-Known Member

Мєчта :) До 4 років може наберемо.

16. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

от і я сюди... Малечі рік і 8, важить 10,5кг, зріст 80см. В рочок важила 8 з копійками... Ніби й непогані показники, але на фоні однолітків та менших малюків наше дівчатко таке делікатненьке, бліденьке... Та ще й свекри охають і ахають, що Єва така малесенька... От і не знаю, чи то дурний мамин накрут, чи й справді є за що переживати.:girl_impossible:

17. karamelina

karamelina New Member

Моя Юліана в свої 9 місяців важить 7,800. Народились ми 2,850(дрібонька). В перші місяці набирали нормально, більше кілограма за місяць, а зараз вага ніби зупинилась((( Мій сімейний лікар сказав мені:"А що ти хочеш? Ти подивись на себе і свого чоловіка ви худенькі, то яка дитина в вас має бути?" Я трохи заспокоїлась, але бабки в дворі проходу не дають, завжди коли мене бачать, то кажуть "ой, вона така маленька, візьми печенько, потовчи з молоком, і годуй її, годуй" ! Ніби я їй їсти не даю! Доречі, їсть Юліаночка нормально, але в неї в одному місці шило, і всі калорії тю тю... Дуже нехочу, щоб моя доця була низенькою((( Може якісь аналізи здати?

18. Aster

Aster Well-Known Member

Karamelina, викиньте дурні думки з голови! Бабці у дворі вам ще будуть не один рік стільки дуростей говорити, а ви будете всьому вірити? Які аналізи, у вашої дитини чудова вага! І до чого тут вага до зросту? Щось ви все на купу змели. :)

Щоб заспокоїти вас, скажу - мій старшенький мав приблизно таку ж вагу в 9 місяців, а по росту весь час на 25 см переганяє всіх однокласників. :) :) :)

19. karamelina

karamelina New Member

Aster, ваші слова дуже заспокоїли:) Бо я постійно про це думаю, і вже навіть пробувала посиленно годувати доньку, але вона більше норми всеодно не їсть, то я лишилась того)

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а наш хлопчик по нормам не знаю скілки б мав важити, але в два роки і місяць важив 9600.
    Зараз 12 з копійками важив до поїздки на моря. Правда тут стільки їсть, не встигаю годувати, мені вже аж цікаво що заважить по приїзді))) буду при вагах обов"язково відпишусь.
    Це я до того, що для кожної дитини своя норма. А для мам, бабусь і т.д. по моїм спостереженням - дітки завжди хуженькі та марненькі, і їх треба годувати, жимби поправлялись.:d25: