Дрібненькі дітки

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем amazon, 28 Січень 2012.

1. amazon

amazon New Member

Відповідь: Дрібненькі дітки

Та все в нас добре,і повзаємо і стаємо біля опори.і навіть саменькі кілька секунд стоїмо.Тільки одна дрібнота нас (маму,мене тобто)тривожить.але почитавши ваші дописи,бачу що нас таких.щипалок,багато.Хоча ми з чоловіком....не з худеньких:girl_crazy:

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

А зріст?
    В мене доця в рік важила 7600 при зрості 74см. Зараз в 3 роки -13 кг, а зріст 96см. На УЗД черевної порожнини сказали, що розміри органів відповідають 2-ох річному віку. Отака тендітна дитина.

3. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Ми в свій 1 рік носим одяг і 3-6 , і 6-9 . Я довго думала , чому так ? Адже доня зовсім не виглядає худою - така собі пампулька , але виявилось , що в неї зріст 71 см - трохи мало , але я поки що не перймаюсь ,бо народились ми 49 см - тож це для нас нормально ! Головне ,щоб здоровенька була !

4. kati

kati Well-Known Member

ну ми теж дрібнота) народились 2770, 50см...доношені, навіть переношені).
    зараз в 9.5 місяців- 7500...ріст не міряла, він в мене страшне шило, то ж вложити і виміряти його нереально. Я не переймаюсь- дитина живчик страшний, стоїть з 6.5 місяців, ходить попри опору, вже на пару сек пускається стояти..Старший був майже на 2 кг більший в його віці. Але в мене чоловік(зараз під 100 кг) родився 2600, і до 3 рокі був таким самим дрібнотою...то сьо дрібниці, аби здорові були

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Мій Данилко народився з досить стандартними розмірами - 3200, зріст 51. До 6 м. навіть пампушка був. В рік важив 9,200 і далі дуже помалу набирав вагу. Тепер важить близько 15-15,5 кг. зріст 108. По нормах трохи недобирає 1-1,5. Проте енергії море, живчик, жилистий такий. Нещодавно щось ми з чоловіком дали йому завдання прес покачати, то він запрост 7 разів зробив. Є у нього друг-ровесник, на 3 дні молодший, так той важить 22 кг. І звіряю тепер Данилкові розміри з Тимошкиними, то практично одинакові цифри, +/- .

6. Aster

Aster Well-Known Member

Ого-го!!! Деякі діти в 8-9 років стільки важать.

7. Valensia

Valensia Well-Known Member

Сусіди завжди будуть щось говорити, як не дрібненька, то пухкенька, а ні - то чого ще не ходить, або де ваші зубки, чи щось типу "а наш в такому віці вже..." і т.ін.
    На такі розмови взагалі не варто звертати уваги.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

всю вагітність мені пророкували, що дитинка буде 4 кг як мінімум, а народився синочок 3300 і 52 см, дуже гарно набирав вагу, в 6 місяців важив наш манюня 9,5 кг, а в 8 місяців ми потрапили в реанімацію і синочок схуд в моменті, і потім вагу практично не набирав, в рік важив трошки більше 10 кг і ріст здається 77 см ( пам"ятаю, що лікар казав згідно норми +25 см за рік). Зараз в 1 і 8 місяців важить 12 кг, а ріст ми щось не міряємо, носимо 86-92 розмір. Але якщо згадати то з 6-ти місяців всі думали, що Ромашці десь рочок, а після рочку він плавно перейшов до компанії дрібних діток.

9. amazon

amazon New Member

та я вже себе від тепер готую до того-в нас жахливі люди-все щось їм не так.Але як каже моя мама ще ніхто всім не вгодив-пішли вони всі...В мене одна сусідка-молодесенька мамочка має хлопчика молодщого ввід нас на 3 міс-то все мене питає-а скільки вже ваші важать-ооооооооЖ,а мій більше!!!!!!!!достало....

10. Valensia

Valensia Well-Known Member

думаю, їй не так цікаво скільки ваші важать,а як хоче своїм похвалитись.

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

то вашому зараз 4,8 р.
    а моєму 3,7 р. і тоже важить десь 15-16 кг, ріст десь 100 см. Тоже мені казали, що він такий худенький в тебе.
    якщо порівняти його з іншими дітками в групі, то є такі як він, є менші, а є більші. Але там і по віку є різні.
    в мене тоже часом проскакує думка, що він худенький. але їсть непогано, а бігає, скаче багато - значить все нормально)

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Полінка народилась з вагою 4 400 - такий пампуль був:girl_in_love:! всі дивувались- я сама маленька (156 см), але тато в нас великий ( 194 см), подумали, що певно в нього...угу...В рік ми важили аж (!) 9 200 - мене всі задовбали "чому така худенька? певно мама не годує, мало каші їсть" й т. п. Насправді Поля малоїжка - я її не примушую, хоче їсть, хоче не їсть. Тепер ми важились - 15 кг й 98 см зросту. Вона в мене не виглядає на худеньку й маленьку тепер. Видно татові гени буруть своє.:girl_cool:

13. amazon

amazon New Member

та то ясно як в білий день!!!!!!! що моя сусідочка питає лише для того щоб своїм похвалитись-але нам нема чого і рівнятися-ми родилися 1900 а вони 3000!!!!!отоакі ми українці!!!!!!!!!

Останнє редагування: 30 Січень 2012
  14. kvVItKA

та чому так одразу? не будьте налаштовані на негатив і не матимете його. може вона просто цікавиться, а те, що їх діти більші, а ваші менші то факт і нічого в тому поганого не має:) не думаю, що хтось свідомо-спеціально порівнює дітей. Всеодно для кожного його діти найфайніші тому й не варто до когось рівнятись і такими дурницями перейматись, головне щоб здорові ті дітки були:)

15. amazon

amazon New Member

Та може воно і так,але мені вже здається,що всі навкруги тільки і чекають,щоб вколоти...

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я думаю, що порівнюють.
    я сама іноді порівнюю))) звичайно, що моя дитина найкраща, але наприклад можу порівнювати, якщо є дітки однакового віку з моїм: що вони вже вміють, а що мій.
    і не щоб вколоти, а щоб взяти якийсь досвід позитивний.

але є різні люди. в мене є одна знайома, яка віддала свою дитину в садок після 4 років. а ми почали давати з 2 років. ну і кожного разу, коли зустрічаємось (досить рідко) вона питається як ми в садок ходимо. мій малий мало ходив, бо часто хворів. то вона кожного разу не забувала наголосити, що вони свого віддали після 4 років, тому він і не хворів, а ми заскоро дали в садок.

17. dianisia

dianisia New Member

І в мене мала дуже дрібненька. В 1 рік мали 10 кг, зріст 79см. Зараз в 1 рік і 5 місяців: вага 10600, зріст 84 см.Я повязую з тим, що дитина просто гіперактивна, постійно пригає, бігає, вилазить на ліжко і слазить з нього по 100 разів на день. При такому русі просто неможливо, як на мене, бути повною))

18. amazon

amazon New Member

І в мене мала дуже дрібненька. В 1 рік мали 10 кг, зріст 79см. Зараз в 1 рік і 5 місяців: вага 10600, зріст 84 см.Я повязую з тим, що дитина просто гіперактивна, постійно пригає, бігає, вилазить на ліжко і слазить з нього по 100 разів на день. При такому русі просто неможливо, як на мене, бути повною))

19. kvVItKA

ну то це нормально, і власне оцю історії можна сприйняти як обмін позитивним досвідом, або як "укол", ви сприйняли як друге
    Знову ж залежить від того, як сприймати слова інших людей, якщо в кожному слові бачити злий умисел так воно і буде, але від того тільки собі нерви псувати. А якщо просто розуміти, що це обмін інформацією то і нерви спокійні і чужий досвід відомий. то я собі так думаю

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

можна сприйняти нормально, якщо тобі про це кажуть 1, ну 2 рази. але якщо при кожній зустрічі...