Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. черговий звіт - починають промальовуватись троянди на передньому плані:
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Трохи легше стало вишивати (набагато менше одинарних хрестиків) на кольори не зважайте, фото присмеркове. Доречі - 5 березня буде 2 роки, як я почала вишивати будиночок в трояндах
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Поки мене не погнали до роботи, то я ше трохи відпочиваю, вишиваючи
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Практично завершила вишивати озеро: цей шмат дуже довго мені йшов: через одні і ті ж кольори прогрес практично був непомітним
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. А мені мій готель в Соренто піддався нарешті і маю вже завершені двері)
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. давненько уже звітувалась, як виявилось, ось що уже навишивала: завершила озерце, альтанку трояндову, стільчики і стіл, відерко з квітками біля столику, а ще й квіти в процесі (ще кілька троянд і листочків і буде "квітка")
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Минулого тижня трішки постаралась: приймаю тепер "ставки" скільки часу пройде ще до завершення довговишивального процесу
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Вчора врочисто завершила довгобуд Як підсохне, покажу результат, там така плахта вийшла: 40*40 см Отже почала вишивати 5.03.2011, в темці жила з 02.07.2012. І, якщо чесно, без стимулу темки вишивалось би ще до пенсіїї, так що величезний уклін Kasia за стимул і підганялки!
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. просю просю. і я в Карпатах вишила хрестиків 50 ))). вишивака я ще та
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Висохло, показую що вийшло в результаті: Lana*rte Ro*se Gar*den тканина івенвейв, розмір 40*40 см так і хочеться туди, у садочок, до троянд звиняйте, що трохи пожмакане, я ще не випрасовувала, а просили вже показати в багетку понесу пізніше трошки:
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. є вже ніжки. фото троха не вдале. але можете мене похвалития вишиваааааааааааааааааааааааааааааююююююююююююю
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. мій довгобу. почала його вишиватище наконкурс мрій, потім закинула і ось знову повернулася до процесу. фото того, що навишивала за тиждень, до того було відшито лише 5 кольорів (вишиваю по кольорах), зараз відшила всі хрестики і половину півхрестиків - це 35 кольорів, залишилось 14 кольорів півхрестиком, бек та французи Дизайн ДІМ 35183 Cabin Fever, розмір 41х30 см має бути