Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. ))) та яке то має значення. я не рахувала взагалі. головне, щоб хоч троха довгі процеси вишивалася
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. в мене вишивалось в суботу, якраз десь хрестиків близько ста і є показати не можу - фотік полетів у Грузію, але скоро обіцяв бути, так що сфотографую і викладу
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Другий день поспіль чемно шию "довгобуд", маю борг за попередній тиждень. Фото трохи пізніше.
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Мій ведмеде-прогрес: Вже видно навіть, що то ведмідь, а не пес (бо в процесі мій муж питався що то я за пса шию )
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. прошу відтермінування на тиждень, 5-го серпня покажу подвійну норму (буду у роз'їздах, і цього тижня терміново доробляла різні хвостики подарункові)
Я сьогодні вишила трохи більше ста хрестиків, але фото зможу показати в понеділок. Ми зараз в Карпатах, пишу з телефона..
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Не було мене тут місяць, тому відправляю борг у більше як 200 хрестиків
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Звітуюсь: файно вишивалось мені вчора і сьогодні: попередній звіт був таким:
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. А можна приєднатися до теми зараз? Глянула, що рівно місяць тому виставляла фото троянд. Прогрес є... Докази, як тільки зарядяться батарейки
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. звіт за цей тиждень: бачу, що вишиваючи щотижня, особливо коли є неохідність виставляти фотозвіти, є явна надія, що процес колись завершиться
Відповідь: "Довгобуд" вишивальний. Вже не перший місяць вишиваю свою серветку. Звітую вперше ] Останнім часом вишиваю дуже рідко, процес лежить складений, тому і помнятий