Дослідження Біблії "на дому"

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 8 Червень 2009.

1. vikad

vikad New Member

Відповідь: Дослідження Біблії "на дому"

Дії 17:10-12: "А брати відіслали негайно вночі Павла й Силу до Верії. І, прибувши вони, пішли в синагогу юдейську. Ці були шляхетніші за солунян, і слова прийняли з повним запалом, і Писання досліджували день-у-день, чи так воно є. Тож багато із них тоді ввірували, і з почесних гелленських жінок та немало із мужів."
    Ми знаємо зараз, що апостол Павло і його помічник Сила, були від Бога, а жителі Верії цього не знали, тому, вони "досліджували..., чи так воно є".
    Здається, так: якщо мені говорить щось про Бога людина (для прикладу священник, пресвітер, рабин, чи інший проповідник), то я не можу бути впевненим в тому, що це слова Бога. Тому нічого не буде поганого в тому, щоб переконатися у цьому, регулярно читаючи Боже Слово. Це не зашкодить у будь-якому випадку.
    Серед моїх знайомих є одна жіночка, з якою розмовляють ікони. Вона багато чого гоарно вміє говорити, трохи передбачає майбутнє. Слухаючи її, людина, що не читає Боже Слово, може зловитися на вудку (здогадалися, чию?).