Дошка візуалізації....а ви вірите у цю магію? Чи в Бога?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Emily Brooks, 28 Вересень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Візуалізація бажань

як на мене. це не фігня. Звісно, що не потрібно відноситися до дошки бажань, як до чарівної палички: візуалізував і воно саме по собі все з являється. Просто створюючи дошку бажань, людина чітко формулює свої цілі. А це перший крок до їх реалізації. Потім, коли ця дошка їй постійно на очі потрапляє, це як постійне нагадування того, до чого людина прагне. Своєрідний стимул до праці, дій та вдосконалення. Відповідно. по трішки, поступово , усе візуалізоване людина може реалізовувати.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

наразі за два роки реалізувалися дві . По одній в рік. Але для мене були справді досить глобальні бажання. Так що ще роботи і роботи:girl_yes:.

2. Rona

Rona Мама-йожик

робила я таку карту, здійснила майже все, що на ній розмістила :)

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

+
    Особисто мені
    але в голові маю чіткий план, картинки. Майже все що вимовлю збувається(чоловік дивується)
    З мого омріяного збулось, ми зробили ремонт, купили меблі-це все за 2 місяці. Починали ремонт навіть не з четвертиною суми в кишені
    Також колись просто так сказала знайомій що будемо купувати пм з весни, можливо в березні, так і сталось на 8 березня я отримала пм. Хоча реально я розуміла що на той момент я просто ляпнула без конкретних планів.
    Все збувається!

4. Magnolia

Magnolia Active Member

Можна, я буду перша в черзі на здійснення бажань за Вашим методом? :girl_smile::girl_phone1:

5. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я також замітила, що озвучення своїх бажань в голос треба ставитись обережно, бо можна
    а бажання збудеться так, як ми озвучили.
    В мене таке було купу разів.
    Один такий яскравий приклад, що коли ми розійшлися з першим чоловіком, великий внесок в то "вклала" свекруха. І після розлучення я сестрі так жартома декілька разів казала, що тепер за чоловіка треба шукати якогось сироту без родичів.
    І мій теперішній чоловік якраз сирота, з родичів у нього тільки сестра, яка живе на другому кінці Украни.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Чому ця тема в розділі "філософія та релігія"?

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

тема цікава, але більше пасує у скарбничку напевно)))

8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Бо філософія буває різна :girl_crazy:

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Дошка візуалізації....а ви вірите у цю магію? Чи в Бога?

я просто намалювала собі малюнок - як я бачу своє життя, що\кого хочу мати і т.д. та й закинула десь той листок. то тепер бачу, що збулося майже все. десь, мабуть, за 2-3 роки :)
    думаю тут працює ідея чітко встановити собі свої пріоритети і рухатися в їхньому напрямку (принаймі для мене так)

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Дошка візуалізації....а ви вірите у цю магію? Чи в Бога?

в мене був такий листок, але я забувала на нього дивитись:girl_crazy:
    але я собі в голові складаю плани, чи пишу в блокноті і помалу воно збувається(звісно то ше залежить від складності і ціни питання. я ж собі не загадую коробку цукерок)

найшвидше в мене "візуалізувався" мій чоловік. після попередніх невдалих стосунків я собі одразу вирішила, що мій обранець повинен : вміти майструвати, не триматись за мамину спідницю, бути чесним, розумним, не скупим.
    свого чоловіка я зустріла через 2 місяці.