Дошка візуалізації....а ви вірите у цю магію? Чи в Бога?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Emily Brooks, 28 Вересень 2011.

1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Дошка візуалізації....а ви вірите ???

Та то кому шо бракує, той то ліпить і так називає.:girl_yes: А взагалі - це добрий спосіб провести час з сім'єю і пореготати.

2. AilataN

AilataN жива

Багато людей не знають, чого вони насправді хочуть. "Хочу хату" Яку? нуу, гарну..."хочу роботу" яку? нууу, хорошу. хочу мати гроші. Скільки? нууу, багато... і т.д.
    Чітко зовсім не уявляють себе в подальшому житті, а скласти план , хоча би й за допомогою такого предмету як дошка бажань, зовсім непогано.
    теж колись так бавилась, по-перше це цікаве проводження часу, по -друге в голові якось тихенько все стає на свої місця навіть під час обдумування дошки, картинок, які хочеться туди вчепити.
    ну, і якщо бавитись, то по всім правилам можна побавитись- є певні дні, коли дошку найкраще робити, певні правила чіпляння картинок, це з Фен-шуйської практики, квадрат Ло-багуа, якщо не помиляюсь, картинки розміщуються кожна в певному кутку карти , а посередині ваше фото. Можна і всією сім"єю сісти карту робити, ми коли її клеїли з малим, взнали про нього цікаві речі, а деякі його бажання постарались йому пояснити, чого доцільно бажати і хотіти, а що не може бути пріоритетом. Чи на 100% дошка відображає мат.цінності- зовсім ні, можна бажати навколо себе багато хороших людей, якихось знань, спокою.
    Я би це дійство назвала- підкріплення свого бажання фізичною дією.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мона зашпортатись:girl_wink::girl_crazy: Якщо вєсь спісак зразу агласіть.

4. levandivka

levandivka З яйцями...

От-от... Бубон, Ло-багуа...
    А про колір білизни, в якому краще бавитися в дошку..? Що хвеншуй каже?

5. AilataN

AilataN жива

А ви вже когось в білизні собі уявляєте біля карти? Ну, це ваша візуалізація.
    Цікаво, а що дійсно в цьому поганого ? Я серйозно.

Останнє редагування: 30 Вересень 2011
  6. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я думала, то по іншому називається, а то тиж візуалізація..:girl_wink:

7. Emily Brooks

Emily Brooks New Member

Adriasia, дякую за підтримку!!!!!
    А ті хто живе з думкою що мріяти і вірити у щось -це гріх,так хай далі так живуть,,,тим самим не добиваючись нічого,,,,бо як кажуть хто стукає-тому відкривають, так само якщо вірити у щось-воно обов'язково збудеться!!!1(то не один мудрець казав)
    І як там в тому фільмі Секрет було- захотів собі чоловік мати хатку приблизно сформував як вона має виглядати,,і закинув десь потім ту картинку з хаткою,,,,,пройшло декілька років і поселяючись у свою хатиночку він в ящику знайшов(чи то дитинка його йому показала) картинку з тою хатою, яку він собі колись задумав і замріяв...і от те що хотілось-збулось)так що будемо вірити, мріяти і надіятись!!!!!!:girl_wink::girl_wink::girl_wink:

8. AilataN

AilataN жива

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви Гітлера не читали? Там теж прикольно написано, красіво...

10. AilataN

AilataN жива

11. levandivka

levandivka З яйцями...

А якщо серйозно...
    Залежить, від людини, її спрямування/виховання.
    Для циган, скажімо, задурити голову і обікрасти - нормальна дія.
    Для папуасів ... з'їсти ворога - мілоє дєло.
    А в християнам бавитися у чужі вірування?

12. AilataN

AilataN жива

Для мене це скорше психологічна гра, ніж вірування.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Я іноді втрафляю на "зустрічі"євангелістів з "маловірними".
    І там задають питання: "скільки разів цього тижня ви читали СП?"
    От і я б радив християнам витрачати "зайвий" час на своє, традиційне, якщо не хочете вивалювати очі на дитячі запльоти "де вони тої пурги нахапалися!?"

Не всі ігри однаково безпечні.
    Ідеологічна конкуренція за ваш мозок існує, не спить. [​IMG] Ловлять на "сітєчко", як О.Бендер Людоєдку Е.
    http://www.youtube.com/watch?v=HlVdgerzKSs

Тут всі стіни - візуалізація...

Останнє редагування: 30 Вересень 2011
  14. atma

atma New Member

Може я даремно в дитячій повісила карту світу.

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

я мала не дошку - а малесенький клаптик паперу (десь 4х8 см), на якому написала 2 бажання фразами, а картинки вставила звичайні з ворда стандартні. поклала цей папірчик у гаманець. так він до сих пір валявся (вже років зо 3). а чоловік нещодавно побачив і каже, що збулись твої бажання. одне з них було: "будиночок з виноградом і квітами" - ми вже кілька місяців живемо у моєї сестри у приватному будинку з виноградом і квітами)))) я ж не написала, що хочу ВЛАСНИЙ будинок - от і маєш.
    а ще нам один викладач розказував, що ходив на тренінги (вивалив за то купу грошей) - там їх вчили бути сильними особистостями, досягати всього в житті і т.д. Так от, після тренінгів вони написали списки бажань і прагнень на 3 терміни: 1 рік, 3 роки і 10 років. через ці терміни ти маєш прийти і "звітуватися", що тобі вдалося реалізувати. наш викладач сказав, що 80-90% виконалося. і наводив приклад, що ці тренінги відвідував тоді ще не такий відомий журналіст Андрій Шевченко (5 канал) і написав, що хоче стати депутатом ВР - результат ми бачили))) став, і навіть менше як за 10 років)))

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я задумалася, може й собі зробити таку імпровізовану дощечку...

17. Bambook

Bambook New Member

Віриш чи не віриш, але воно допомагає. Без жодної містики допомагає. Налаштовує на позитив, а відтак збільшує стресостійкість і здатність до комунікації з людьми. Окрім того, допомагає чітко визначити пріоритети...

18. AilataN

AilataN жива

19. kati

kati Well-Known Member

А я і не чула ніколи про таку дошку...дєрьовня))) А тепер почитала і нарешті зрозуміла одну річ. маю журнал-часы и брилианты, так от там на останніх сторінках купа фото різних прикрас коштовних і годинників, які обведені пунктіром, типу треба їх вирізати...довго думала для чого то))) ну не повісити ж на шию паперовий кулон) А то виявляється треба чіпляти на отаку дошку...мо спробувати??

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Обовізатільно, і довго довго на нього дивитись. І в результаті воно вискочить з журналу прямо на вашу красиву лебедину шию, онтой кулончик стане вашим in no time!