"Дорослі" діти або перші поцілунки з наслідками і без

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем tinkaKris, 8 Січень 2015.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Процитуйте. Бо з моєю відсталістю в житті та старечим маразмом ніяк не можу згадати про психічні розлади.
    Та що Ви? Я і таке уявляти?!!!:girl_blush2: В 12 років ляльками бавилась, а потім відразу постаріла і живу при совдепії..
    Але курс різний:girl_haha:

• Зе бест! Зе бест! x 5
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я ще вважаю одним з різновидів стосунків хлопчиків і дівчат "зацікавленість особою".
    у Дмитрика є однокласниця, яка ним зацікавлена, і я нічого поганого в тому не бачу. Вона хоче спілкуватись з ним, ділиться з ним цукерками і запрошує всіх разом погуляти (в них теж вдосталь братиків і сестричок:)) А колись він щось там їй казав (типу зауваження, що вона соком облилась), - то вона так плакала... взагалі, сильно розстроюється, коли він її не помічає (а не помічає він часто). Може, якщо їй не надоїсть, буде потім якась закоханість :) В закоханостях, валентинках і калатаннях серця просто від того, що "на малюванні ми сидимо разом", я поганого нічого не бачу. Втім, то можливо хіба пізніше, в ті ж 11-14. А поки - зацікавленість.

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
  4. Lilitochka

Lilitochka New Member

Нема питань) Отож Ваші слова:
    "Тут детальнше http://www.otrok.ru/medbook/listuch/onan.htm
    http://gazeta.aif.ru/online/health/344/05_01
    http://www.solnet.ee/parents/p2_25.html. Тут потрібно взнати причини (часто нервове напруження, стреси, а буває і фізіологічні зсуви в головному мозку), і адекватна участь батьків і їх обізнанність."
    А це з цитати, яку Ви додавали:
    "Ранняя допубертатная мастурбация часто встречается при различных формах умственной отсталости, т.н. "ядерных" психопатиях, шизофрении."
    Хтось і в 18 ляльками бавиться, тож усе норм)
    Про курс зараз не варто, бо аж душа болить!))

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Divchyna vesna

Гггг! Хом'як падав і впав.
    Перш, ніж брати активну участь в дискусії, будьте такі ласкаві і читайте те, про що саме вам хочеться подискутувати.
    На жаль, ви процитували не мій допис.
    Занавєс
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    Краще про петтінг у 12 років...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Lilitochka

Lilitochka New Member

Ой, соррі, неуважна. Таки був допис іншої форумчанки) Сплутала, бо Ви з нею на моє повідомлення схоже відповіли, плюс одна за одною. Ну і ави чимось подібні, тому й присвоїла Вам чужі слова, ще раз вибачаюсь.
    Підіймайте хомяка.
    Але зате Ви тепер знаєте нове слово, яке тулите у кожному своєму повідомленні)

• Тупо! Тупо! x 3
    • Баян Баян x 1
  7. Divchyna vesna

Я знаю багато слів... Тільки не афішую це на форумі. Особливо, коли йде мова про дітей.

• Смішно Смішно x 2
  8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я тут трохи вклинюся, але петинг у 12 я думаю, що дуже рано. Я по справжньому поцілувалася років в 14. А про мастурбацію взнала набагато пізніше. Але це Мій досвід. Не кажу, що це добре чи погано. Пам"ятаю, як в одній передачі сказали, що чоловік може помацати статеві органи жінки, моєму здивуванню не було меж.:girl_impossible: Зі мною батьки про таке не розмовляли, інтернету не було. А зараз і правда дорослішають швидше, але якщо починати з петингу у 12, то в 14 можна й народити:girl_yes2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  9. Divchyna vesna

Фігасє, невеличке непорозуміння! Ви вже енну кількість сторінок намагаєтесь довести мені, що петтінг в 12 років - це нормально, в принципі. Це Ваша думка. А як на мене, це ненормально. І це моя думка.
    Але то занадто особисте, інтимне , щоб виносити таке на форум.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

пригальмуйте, трохи

дівчєта, не ведіться - лінь чистити потім

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Divchyna vesna

Та в курсі. Але заїло...

12. Lilitochka

Lilitochka New Member

Не знаю, чому Ви так вирішили, але я такого насправді на меті не мала. "Нормально" - поняття відносне і індивідуальне, я ніде нічого не казала про те, що це було б нормально для Вас. Так, є моя думка і є Ваша. Якщо вони різні - страшного тут немає нічого, не варто так агресивно реагувати

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  13. нталька

нталька Well-Known Member

А я була вражена відвертістю Ліліточки про її досвід. І сміливістю то написати, надіюсь, це таки не тролінг. Задумалась про свого малого. Я, звичайно, хочу, щоб він ще був дитиною у 12, і про його оточення дбаю, але зараз таки діти швидшими темпами розвиваються, і шкільного спількування ніхто не відміняв. Слово секс у їхніх розмовах вже проскакувало. Що буде через 4 роки не уявляю. Читаючи такі розповіді розумію, що мушу більше уваги приділити цій темі вже, а не пізніше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  14. toria

toria Active Member

Не знаю від чого то залежить, але таки можна. Деякі мої однокласниці у такому віці якраз починали трохи по-іншому поводитися з хлопцями, більше як жінки, ніж як діти, і, хоч напевно сказати не можу, але думаю, що у деяких випадках до петтінгу справа точно дійшла.
    Щодо мене, то я точно пам'ятаю, що хоча поводилась і виглядала я дуже по-дитячому, хоча толком про секс нічого у такому віці ще не знала, певні сексуальні переживання у мене вже були, як і зміни у відчутті свого тіла, я дуже ніяковіла, коли симпатичні мені хлопчики сиділи поруч або випадково торкались до мене саме тому, що це почало викликати у мене специфічні відчуття. Загалом, не дуже зручно мені тут детальніше описувати, але вже зі свого сьогоднішнього досвіду можу точно сказати, що то були саме сексуальні переживання. До речі, цноту я цілком свідомо втратила в 19 років, тому погоджуся з форумлянкою "Lilitochka, в тому, що спокійна інформація про мастурбацію є корисною для сексуального виховання.
    А от цього не зрозуміла, тож ціла ця тема досить особиста і інтимна і допис форумлянки "Lilitochka (принаймні, перший) безпосередньо її стосується.

• Смішно Смішно x 1
  15. Vivian Roseka

Vivian Roseka Active Member

Те що зараз діти починають дорослішати рано...знаю не з чужих уст....В 11 класі погуляла на двох весіллях ровесниць.....а про те хто з ким як гулялє чула щодня....Спочатку десь у 6 класі просвітили усіх дві дівчинки.....щоб їм повірили треба було показати як фото або відео. А зі школи з дівчат зі всієї паралелі (57 дівчат) пішли в універ незайманими всього 4.Отак от.

16. Муська

Муська Well-Known Member

Було би чим хвастатись :girl_impossible:. Прямо перегони якісь, хто швидше. Це, що тепер модно чим пошвидше цноту втратити?!
    А цього взагалі не розумію.

17. Vivian Roseka

Так..це свого роду перегони....бо вважається якщо у дівчини немає хлопця ,значить з нею щось не так.А якщо є і не сплять разом то у тебе "мужик бракований-імпотєнт".Пам'ятаю у мене були дві подруги однокласниці знайшли хлопців в 10 класі.І коли я спитала одну з них як там у вас"справи"(так як у мене особистого життя не було- мені було дуже цікаво....)І вона мені каже:Ну дивись я зустрічаюсь вже тиждень ,а Маша два....вона каже що вже готова,але я ж не дозволю їй бути першою!!!
    Якби мною тоді не займалася мама і у нас не було таких гарних стосунків....можливо я б теж була переконана що це зараз норма життя...а всі навколо просто відстали.....або ще аргумент:Чому ти з ним переспала?Ти ж всього тиждень його знаєш?
    -А що?Я що громадянка СРСР? У мене в житті секс є буде.
    (Хвилююсь за свою молодшу сестру.Адже кажуть що кожне покоління все гірше)

18. Siania

Siania Love Life

• Смішно Смішно x 3
  19. Vivian Roseka

Ну майже...,щоб дівчині повірили (і щоб впевнитися що вона не хвалиться)мало бути відео або фото....так само як і фото сигаретою чи з алкоголем...свічку ніхто не тримав ,але часом це відбувалося на п'янках без "уєдінєнія".Деякі все ж приховували своє життє....(у мене його не було...)але зазвичай це був привід для гордості.Але мені здається ,що може мені просто не повезло з класом..ми навіть не влаштовували випускний...батьки деяких однокласниць від'їжджали на кілька місяців за кордон....діти які належать самі собі...відчувають свободу...як на мене природньо.Підлітки про яких ніхто не дбає починають шукати тепла на чужій стороні....

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

о_Оо_Оо_Ошто? (с) Це до такого рівня впала мораль, що підлітки, не соромлячись, злягаються привселюдно?
    В голові не вкладається...

• Погоджуюся Погоджуюся x 6