"Дорослі" діти або перші поцілунки з наслідками і без

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем tinkaKris, 8 Січень 2015.

1. basia

basia Well-Known Member

О-О-О, як я Вас розумію !

• Подобається Подобається x 1
  2. basia

basia Well-Known Member

Ну і не треба , а робити все одно не буду. (Моя абсолютно байдужа до одягу, або робить вигляд). Справа не в овочах, і не в пилососі, а в повній відсутності бажання допомогти, або взяти частину обов"язків. При тому свою частину прав і привілеїв не забудуть ніколи.

3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Я бачу в цьому пості маму-жертву, яка в той же час нападає на доньку.
    Раджу вам почитати Нейджела Латту "Пока ваш подросток не свел вас с ума". Він пише, що права і привілеї підлітку треба заробити і дає конкретні рекомендації, як це організувати. А ще - підлітки визнають лідера. Лідер не стогне, лідер встановлює правила в своєму домі і не дозволяє їх порушувати.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хіба це тільки про підлітків?
    якби я не встановила правила і рамки, малий би мені виніс мозок, його боялися цілком дорослі адекватні люди і лишалися з ним тільки по двоє. кіт реагує блискавично і так як треба, брат-підліток в мене вдома - ідеальний, в батьків робить що хоче. от з чоловіком в тому плані важче, бо його вже не виховаєш, а тільки пристосуєшся.

Останнє редагування: 15 Лютий 2016
  5. Lasti

Lasti Well-Known Member

В даній темі - так.

6. basia

basia Well-Known Member

Ви маєте право бачити те, що хочете. А підліток нікого не може звести з розуму по одній дуже простій причині - тут Я господиня. Привілеї є в тій мірі , в якій я вважаю їх правильними. Тобто, гуртки, додаткові заняття, море в кінці -кінців - все це існує не тому,що так хоче підліток, а тому що я це вважаю потрібним і правильним. І тільки тому. Але якщо я встигаю все робити по дому,це не значить,що помагати не треба.
    Хоча мова йшла про усвідомлене бажання працювати на благо когось, а не себе,коханої.

7. Lasti

Lasti Well-Known Member

Ви все ж почитайте книжку. Ви не розумієте свого підлітка - ви його господиня©, вам не по рангу розуміти. Вам по рангу вирішувати, що для доньки є потрібним і правильним©. І ви дивуєтесь, що підліток, який потребує все більшої свободи, бунтує? Та бунт є ОБОВ"ЯЗКОВИМ етапом дорослішання!!! Як ви можете вимагати від доньки усвідомлення будь-чого, якщо ви господиня? Раз ви господиня, то відповідно донька підлегла (чи мо рабиня?), а підлеглі усвідомлено роблять лише за гроші.
    Ваша проблема - ВАШІ стосунки з донькою. Налагодьте стосунки, а там вже можете розраховувати на якесь усвідомлення.
    П.с. і візьміть до уваги, що в підлітка скачуть гормони.

• Подобається Подобається x 4
  8. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Якщо замінитислово форумлянки Господоня на слово Лідер( Що мабуть і малося на увазі, просто в тексті звучало б не правильно), то Ваші слова суперечать одні одним. Чи може я чогось не розумію?

9. Lasti

Lasti Well-Known Member

Мабуть, не розумієте. За лідером йдуть добровільно, а господині підкоряються, вона все вирішує за всіх і підлітка навіть не думає запитатися, а чого ж хоче він. Н-д, так
    І правила в домі - це доки гуляє, коли прибирає, коли допомагає і т.п., а не "гуртки, додаткові заняття, море в кінці -кінців".
    "Бо я так сказала" поганий аргумент в спілкуванні з будь-ким, а з підлітком тим більше. Підліток має бути зацікавлений у співпраці, тоді з ним можна домовитися.

• Подобається Подобається x 2
  10. vakyolka

Ну мабуть жодна людина не заставить будь кого ходити на додаткове і на гуртки на силу, враховуючи, що це підліток і ходить він сам, а не водять за ручку. Мабуть Ви теж не зрозуміли форумлянку, з її висловом "господиня". Думаю жодна мама не бажала своїй дитині господині-диктатора.

11. Lasti

Lasti Well-Known Member

Ну, як прочитала, так зрозуміла.
    І є так авторитарні мами, які краще всіх все знають. Не зустрічали? Вам пощастило))))))))

12. vakyolka

Мабуть.

13. basia

basia Well-Known Member

Дивина, Ну відки Ви знаєте про мої стосунки з МОЄЮ донькою ? І з чого Ви взяли ,що вони - моя проблема ? Я вже пережила одні підліткові гормони, і ні на секунду не сумніваюся, що переживу і другі. Не гризіться моєю родиною, у нас все :girl_dance:

14. Lasti

Lasti Well-Known Member

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Як вам такий підхід :girl_in_dreams: ?

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні була трохи (а може і не трохи) шокована новиною про 12-річну породіллю. Моєму сину за пару днів 12. Як таке взагалі можливо??? Я розумію, що хлопці трохи відстають, та все ж.

17. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

А що дивного?))) Тепер дуже швидко дорослішають.
    В мене почались місячні в 10,5 років. Перша менструація - і відразу може бути вагітність. В принципі, навіть до неї.
    За моральний аспект нема що взагалі говорити....

Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну та як, нормально... До мене надавно приіжджала знайома з дочкою, їй 9 років, а я була в шоці, бо вона виглядає на 14.. І в неі вже місячні є, і груди трохи. І це лиш 9 років і кажуть, що то зараз часте дуже явище, що вже місячні починаються значно раніше.. Ну а як вже працює статеів система, то й діти родяться...

19. flame

flame невгамовний експериментатор

я в "осад випала". Найбільше від байдужості мами -виявила на 33 тижні?. Як можна не помітити, що твоя дитина різко поправляється і не спробувати знайти причину. В доньки вже повинні були початися КД, не поцікавитися, в чомуж причина, що вони різко припинилися (ні, я звичайно розумію, що в такому віці, вони не стабільні, але 7 місяців?
    Ну і риторичне - для чого народжувати 5 дітей і не цікавитися ними?
    Батькові дитини 17 років. Має всі шанси загриміти за грати.
    Та й подана статистика теж не тішить - щороку понад півтори сотні дівчаток народжують до 14 років і 5500 у віці 14-17р.

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я певно таки відстала не тільки у зрості))), в мене місячні почались в 16 років. Я тоді ще ляльками бавилась))).
    Якщо чесно, то просто жах! 9 років, і вже може бути мамою. А як же розум? Він же ще не розвинений доя цього достатньо? Ну не вірю я, зо можна бути нормальною мамою у 9-10 років.
    Ну і у теперішньому випадку був КР. Жах одним словом!