@Basyanya ,голубці? Додайте трішки манки або картопляного пюре,підсмаженої цибульки і буде чудова начинка!
@exmargarytka та вона,та маса, солодко. І навіть дуже. Може щось з десертів? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
@Basyanya ,може, тоді мафіни за принципом гарбузових? Я днями дуже смачні пекла,але посіяла рецепт . Пошукайте в інтернеті.
Дівчата, може хто має перевірений рецепт торт "Жіночі примхи", бо я надумалась пекти, а мій запис десь "корова язиком злизала", то я за допомогою на ДП, пліз
я просто роблю бісквітне тісто,виливаю в форму і накидаю різаним румбамбаром або ще робила звідси Ciasto z rabarbarem i kruszonką | Kwestia Smaku
а хтось знає рецепт (пробувала на весіллі) щось як голубці, але якось шарами мясо і капуста закрученні як рулетиком?
О і я таке на весіллі їла, називається фарширована капуста, але як робити не знаю. Вже навіть думала їхати в ресторан питати рецепт, бо дуже сподобалося.
Щось не можу знайти рецепт пиріжків, які довго не черствіють, може хтось має? здається на форумі вичитала. Там якась дуже марудна технологія замішування, 2-3 рази треба щоб тісто підходило.
Може хтось поділиться, будь ласка, перевіреним рецептом дитячого бісквітного печива? У нас таке сдовацьке, маленьке продають. Синочок дуже любить, то хотідося б з домашніх продуктів відтворити щоб хрустке було Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk
Допоможіть знайти перепис рогаликів, там тісто без цукру і багато масла. Не можу згадати, хто з наших дівчаток давав цей перепис. Надіслано від мого SM-J320H, використовуючи Tapatalk
Дівчата, хто має перевірений рецепт сіннабонів? я свій десь посіяла, а доцік просить спекти на вечерю
І мені потрібен перепис солоденького. Хочу на дн спекти дітям кекси шоколадні. Вчора пекла пробні по рецепту Ендішефа (торт на раз-два-три) порційні, то не такі "легкі" були, досить забиті. Хоч коли печу як торт, то все ок. Поділіться перевіреним рецептом кексики))
@arushka Мої сіннабони (рецепт в коментарях) І обов'язково, просто наполягаю, в крем добавити столову ложку якогось доброго спиртного (смаковий бонус ще той))Або мартіні, або Старий Таллін (мені най-най з ним), або Бейліс. Olya Vinnytska
@Vinnytska мене немає у фейсбуку((, як будете мати час, скопіюйте на ДП, але на сьогодні пізно, вже спекла. Вийшли якісь криві уродці, а в хлопа в рецепті такі кругленько-рівненькі, але смачно. В крем додала ром
Дівчата маю сметану і магазинну і домашню. порадьте рецепт для коржі для торта. чи печиво.. на крем нажаль не піде. бо два дні як прострочена
клич @Vinnytska , в неї не сіннабони, а - пісенька. --- дописи об"єднано, Nov 15, 2017 --- упс...., сама прийшла. Я не дочитала Ну, раз вже наофтопила, то справлюся і рецепт копірну
@flame Олюсику, а далі?))) Ай, вибач, нє, щоб розгорнути твій допис)) 1:1 Рецепт: Тісто вершкове масло - 60 гр. молоко - 100 мл. цукор - 60 гр. сухі дріжджі - 7 гр. тепла вода - 100 мл. яйце - 2 шт. мука - 570 гр. Я тісто замішувала в хлібопічці - просто всі інгредієнти кинула і все.Там воно і підходило. Що написано в рецепті: "Для начала растапливаем молоко, масло, соль и сахар. Отставляем в сторону, пусть немного остынет.Далее запускаем дрожжи. Не бойтесь этого слова. Многие (как и я раньше) сразу же закрывали рецепты на слове «дрожжи». Но на самом деле — это такое же простое и неприхотливое тесто, как и другие. С той лишь разницей, что ему нужно время на подъем, вот и всё. В чашке/стакане смешиваем воду, дрожжи и сахар. Дрожжи берем сухие в пакетиках, сахар нужно для питания — то есть он помогает дрожжам работать. Оставьте на 5-10 минут, жидкость станет мутной и немного покроется пеной. Далее в большой чаше смешиваем масляную смесь и дрожжевую. Добавляем 2 яйца, перемешиваем. И дальше медленно вмешиваете всю муку. Сперва можно смешивать миксером. Но когда муки станет много, ручной миксер перестанет справляться — продолжайте руками. Выкладывайте массу на подпыленную мукой поверхность и начинаете вымешивать тесто. Именно в этот момент образуются эластичные связи в тесте (оно будет тянуться, но не рваться), а дрожжи работают над пышностью. Через 10 минут у вас будет очень гладкое упругое тесто. Готовое тесто убираете обратно в чашку (можно смазать стенки маслом), накрываете влажным полотенцем и ставите в тепло на 30 минут (ещё одна единственная сложность дрожжевого теста), совершенно несложно. Через пол часа оно увеличится вдвое — это значит, что пока всё идёт правильно)" Поки тісто підходить, змішуємо начинку: коричневий цукор - 150 гр. какао - 30 гр. кориця - 2 ст.л. імбир - 1 ст.л. вершкове масло - 60 гр. Я змішала з розтопленим маслом какао, корицю і імбир, пензликом намастила шар тіста і зверху посипала цукром (ну бо забула,що сухі інгредієнти окремо, масло теж окремо)Але, по-моєму, швидший і легший варіант вийшов в мене) В рецепті: "Готовое тесто раскатайте в прямоугольный пласт, толщиной 4-7 мм. Помните, тесто ещё поднимется, поэтому не нужно делать на этом этапе слишком толстый слой. Соотношение сторон примерно 2х3. Смажьте тесто маслом с помощью кисточки. Пусть это будет не масляная лужа, но и не жалейте слишком. Сверху посыпьте равномерным слоем сухую смесь.Аккуратно скатайте тесто в рулет. Важно, чтобы слои плотно прилегали друг к другу. Если чувствуете, что где-то воздушный карман — раскатайте обратно и прижмите сильнее. Нарежьте ножом или нитью будущие булочки из рулета. Ширина отрезаемых сегментов должна быть примерно ровна высоте вашей формы, в которой будете их выпекать. У меня это было примерно 5 см. Выстелите форму пергаментом и разложите булочки так, чтобы между ними было небольшое пространство (около 1 см). Накройте форму снова влажным полотенцем и оставьте минут на 20 в тепле. Булочки ещё чуть набухнут и скорее всего прижмутся друг к другу. Ставьте в духовку на 180 градусов на 20-30 минут. Я здесь определяю так — как только появляется румяная корочка — пора вынимать. Иначе пересушите булочки. " Крем - саме найсмачніше, то зверху)): сир м"який - 100 гр. цукрова пудра - 200 гр. ( я давала майже наполовину менше) коньяк - 2 ст.л ( я замінила мартіні))) молоко - 1 ст.л. (я не давала, сир сочний був) Збила це все в блендері і полила сіннабони зверху ще теплими, щоб, як написано в рецепті:"Благодаря тому, что булочки ещё тёплые, крем начнёт немного таять, проникая во все трещинки между слоями, пропитывая тесто. Кроме того я промазывал ещё и промежутки между булочек, получилось очень вкусно."(с) Всьо!!! трохи минулотижневих)