Полуничка в темі "Смачніссімо" давала рецепт манника. Я нещодавно його собі у закладки кинула. Спробуйте через пошук
Відкрила банку вишень і хочу спекти з ними якийсь пляцок, щоб без крему. Може кекс якийсь. дайте хтось добрий провірений рецепт
з вишнями можна багато чого спекти - бісквіт з вишнями, тісто чуть густіше можна зробити, щоб вишні не падали на дно, - пекла за рецептом "Яблукав в перині" яблука/вишні - 50/50. - кекс Столичний за гостом тут родзинки замінити вишнями - ще така смакотюлька http://cookorama.net/uk/blog/pyrogy/vyshnevyj-pyrig-z-kokosovoyu-glazuryu.html брала в свому соці теж непогано.
Шукаю рецепт тіста на піцу, а з телефону не вдається знайти нічого. Підкажіть, будь ласка. Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk
Ото купила в "Сільпо" банку виноградного листя. Ніколи не робила і не пробувала долми. Може хтось підскаже як воно готується? Я так розумію, що як голубці. Чи є якийсь ще секрет? --- дописи об"єднано, Feb 24, 2015 --- дійсно смакотюлька!!! Пекла на вихідних із морожених вишень - СУПЕР СМАЧНО!!! ДЯКУЮ!!!
Мама рецепт привезла з Італії, завжди печу. 6 г сухих дріжджів розвести в 2 ст холодної води, сіль до смаку,1 ч.л. базилік+орегано, 120 мл оливкової олії, муки приблизно 2 ст. Тісто місити 10-15 хв. Паляниці розтягувати руками (не качати). Дати постояти на бритванці 10-15 хв. То порція тіста на 4 круглі середні піци, або 2 великі.
Маю такий рецепт,сама не пекла але їла,то такий нічо був,правда паланички трохи грубші виходять. 6 ст.л.топленого маргарину чи масла 1 стк.сметани 5 ст.л.какао 2 стк. муки 5 яєць 1 стк. цукру 2 ст.л. меду 1 ч.л.соди погашеної оцтом амонян на кінчику ножа Вихід 7-8 паланиць
Дівчатка, дайте, будь ласка, файний, перевірений рецепт тушкованих шампіньйонів. Перший раз в житті буду готувати . Чи Ви обварюєте перед приготуванням, ще якісь секрети, поділіться , будь ласочка
Тільки не відварюйте, бо така бяка вийде.Підсмажити з цибулькою на олії, присипати мукою десь 1 ст ложка, залити теплим молоком або водою, зелень.
Шампіньйони обдати кип'ятком після чистки і нарізки, висипати в каструлю і тушити на малому вогні у власному соці, додати цибулю і тушити до готовності, додати масло, сметану, довести до кипіння і виключити. Якщо пісні шампіньйони, то присипати борошном і долити води. Спеції за смаком. Від кип'ятку шампіньони хрусткі будуть.
Дівчата поділіться прошу смачненьким сирником з чорницями або таким пляцком з чорнисливом зі сметанним кремом
Дівчата, поділіться, будь ласка, перевіреним рецептом чебуреків Бо фарш маю, а тісто не знаю, як зробити А чоловіку то пообіцяла вже
Я з тістом на Ви, тому рецепт мамин, завжди по ньому робить: Склад: 1 склянка води 2 щіпки солі 3 склянки борошна 3 столові ложки олії 250 грам фаршу 1 цибулина Зелень кропу Сіль, перець Приготування: Закип'ятити 1 склянку води з сіллю. В миску всипати 1 склянку борошна, додати воду і вимішати вилкою. Додати 3 столові ложки олії і ще 2 склянки борошна. Все це висипати на дошку і замісити тісто. Розкачати тісто ~ 2 мм. Вирізати блюдцем кружечки. Фарш змішати з подрібненою цибулею, кропом, сіллю і перцем (додати трохи води, щоб не був сухим). На одну половину кружальця покласти не повну столову ложку фаршу, іншою половиною накрити і кінці придавити вилкою. --- дописи об"єднано, Mar 13, 2015 --- І мені підкажіть, раз робила на око. То такі пересушені вийшли, що капці...
Вже жарю на сковородці, але як хтось поділеться секретом, то будуть ше завтра запечені) ото буде щастє чоловіку деринолюбу))))
Пробувала в кафетерії УКУ Греко-католицького у-ту це від локалю кафетерій слойоний пляцок з яблуками (яблука типу як карамелізовані, чи якось так, дольками видніються яблучка між коржами; крем такий смачнючий (чи то згущонка з заварним і маслом... не можу розібрати, дегустатор ніякий з мене.) Хочу такий самий спекти вдома а рецепта не знаю поділіться хтось хто пробував. або знає, буду щиро вдячна!