Відповідь: Допоможіть знайти перепис Поділіться рецептом тортика "Лебедине озеро". Дуже хочу спекти і ніяк не можу знайти рецепта
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Підкажіть рецептики чогось з гарбуза, бо маю, а так його не їмо. Може хтось щось робить цікавеньке, буду вдячна.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Підкажіть перевірений рецепт Пяної вишні. дуже хочеться таке спекти, а в інеті якось багато різних рецептів, є і з згущонкою і без, я вже заплуталась який кращий. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Дівчата, не можу знайти перепис торта Естерхазі, киньте посилання будь-ласка!!!
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Прошу про рецепт якогось не складного тортика з безе. Маю 15 білків, які залишились після паски, хочу використати для тортика.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Підкажіть, будь ласка, рецептик заливного язика. Ніколи такого не готувала, а тут дуже потрібен якийсь перевірений рецептик...
Відповідь: Допоможіть знайти перепис в сусідній темі відповіді не отримала, то запитаю ще тут. Може хто має перевірений рецепт бельгійських вафель? поділіться
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Дівчатка, десь, хтось хвалив лимонні кексики від Марципанки. Тему маффінів передивилась - не знайшла( Якщо хтось має, напишіть, будь ласка.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис В маффінах того кекса нема, бо я давала рецепт сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1437481#post1437481 як одного кекса, але можна розлити по формах і пекти як багато кексиків
Відповідь: Допоможіть знайти перепис дівчата, підкиньте будь ласка гарний рецепт на пляцок з ревеню. Вже нині якраз купила собі два пучки, хочеться відразу спекти шось. Маю ще трохи кислого молока, то може знаєте якісь такі рецепти де б його можна було використати. Дякую.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис І мені будь ласка теж, було б добре для мультиварки! (постійно шукаю щось в Неті, а часто виходить дурниця, хочеться перевірений кимось рецепт)
Відповідь: Допоможіть знайти перепис я вчора майже "наосліп" сколотила пляцок, дуже добре нам пішло. На тісто - 250 гр муки, 2 яйця, 140 гр цукру, склянка кефіру. ванілька, 10 г порошку до печива. Я нарізала скибочками солодких яблук, ревінь досить негрубо , і трохи заморожених абрикосок - то все виклала в формі на пергамент і залила тим тістом. Вийшло дуже добре, половину умяли вдвох саме перед сном.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис дівчата, хочу спекти медові пряники, такі як магазинні. може хтось має провірений рецепт
Відповідь: Допоможіть знайти перепис тикніть в рецепт кексиків з маскарпоне (щоб давався в тісто) бо пошук не дав результатів, але пам'ятаю що вже неодноразово тут їх радили.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис Ніяк не можу знайти перепис вівсяного печива, в якому пластівці потрібно заливати кефіром. Допоможіть!
Відповідь: Допоможіть знайти перепис я пекла отакий Мармуровий кекс з маскарпоне від Фіяни - смачний.
Відповідь: Допоможіть знайти перепис а дайте, будь ласка, рецепт шпинатних млинців... і як думаєте - підійде начинити їх фетою?
Відповідь: Допоможіть знайти перепис десь бачила рецепт домашнього плавленого сирку і ніяк не можу знайти( підкажіть