Допоможіть знайти перепис

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Евеліна, 4 Жовтень 2007.

1. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Відповідь: Допоможіть знайти перепис

Поділіться рецептом тортика "Лебедине озеро". Дуже хочу спекти і ніяк не можу знайти рецепта

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Підкажіть рецептики чогось з гарбуза, бо маю, а так його не їмо. Може хтось щось робить цікавеньке, буду вдячна.

3. Amarillis

Amarillis New Member

Підкажіть перевірений рецепт Пяної вишні. дуже хочеться таке спекти, а в інеті якось багато різних рецептів, є і з згущонкою і без, я вже заплуталась який кращий.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

4. fransheza

fransheza New Member

Дівчата, не можу знайти перепис торта Естерхазі, киньте посилання будь-ласка!!!

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

Прошу про рецепт якогось не складного тортика з безе. Маю 15 білків, які залишились після паски, хочу використати для тортика.

6. LVitaliti

LVitaliti Member

Підкажіть, будь ласка, рецептик заливного язика. Ніколи такого не готувала, а тут дуже потрібен якийсь перевірений рецептик...

7. Bambe

Bambe New Member

Поможіть знайти рецепт Пирога з вишнями, здається від Holly

8. Музик

Музик Мартуська

в сусідній темі відповіді не отримала, то запитаю ще тут. Може хто має перевірений рецепт бельгійських вафель? поділіться

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчатка, десь, хтось хвалив лимонні кексики від Марципанки. Тему маффінів передивилась - не знайшла( Якщо хтось має, напишіть, будь ласка.

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В маффінах того кекса нема, бо я давала рецепт сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1437481#post1437481 як одного кекса, але можна розлити по формах і пекти як багато кексиків :)

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

От мені, як одного, взагалі ідеально:girl_smile: Дякую!

12. Retaret

Retaret Well-Known Member

дівчата, підкиньте будь ласка гарний рецепт на пляцок з ревеню. Вже нині якраз купила собі два пучки, хочеться відразу спекти шось. Маю ще трохи кислого молока, то може знаєте якісь такі рецепти де б його можна було використати.
    Дякую.

13. invisible

invisible Well-Known Member

І мені будь ласка теж, було б добре для мультиварки! (постійно шукаю щось в Неті, а часто виходить дурниця, хочеться перевірений кимось рецепт)

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

я вчора майже "наосліп" сколотила пляцок, дуже добре нам пішло. На тісто - 250 гр муки, 2 яйця, 140 гр цукру, склянка кефіру. ванілька, 10 г порошку до печива.
    Я нарізала скибочками солодких яблук, ревінь досить негрубо , і трохи заморожених абрикосок - то все виклала в формі на пергамент і залила тим тістом. Вийшло дуже добре, половину умяли вдвох саме перед сном.

15. Відповідь: Допоможіть знайти перепис

дівчата, хочу спекти медові пряники, такі як магазинні. може хтось має провірений рецепт

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

тикніть в рецепт кексиків з маскарпоне (щоб давався в тісто)
    бо пошук не дав результатів, але пам'ятаю що вже неодноразово тут їх радили.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Ніяк не можу знайти перепис вівсяного печива, в якому пластівці потрібно заливати кефіром. Допоможіть! :girl_phone1:

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я пекла отакий Мармуровий кекс з маскарпоне від Фіяни - смачний.

19. Franja

Franja Member

а дайте, будь ласка, рецепт шпинатних млинців... і як думаєте - підійде начинити їх фетою?

20. Amarillis

Amarillis New Member

десь бачила рецепт домашнього плавленого сирку і ніяк не можу знайти( підкажіть :girl_cray::girl_impossible::connie_pull-pigtail