Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Iryna

Iryna Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

На Вол. Великого відкрився новий фітнес клуб "Малібу",може вже хтось ходив у розвідку? Поділіться враженнями.

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Може є якийсь клуб дуже близько до універу Франка, чи початку Городоцької? Якщо хтось знає - напишіть пліз.

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Є на вул.Стефаника 21 , AppleFit - Фітнес клуб. Знайома туди на йогу ходить, задоволена
    http://www.applefit.com.ua/index.php/ua/

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ходила туди влітку-дуже маленьке приміщення, зал для йоги-пілатесу без вікон-підвальне приміщення, дихати важко, одна душова кабіна і не надто фахові тренери

5. Victoria One

Victoria One New Member

дівчатка, підкажіть ціни в крісталі
    і загалом цікавлять вігуки)))

6. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Може є тут жительки привокзальної? )
    От думаю записатись до фітнес клубу.
    Планую в тренажерний зал, бо в мене ціль не зовсім популярна - набір ваги, а не скидання ))
    Так як я працюю і ходити буду у вечірній час - клуб має бути близько від дому.
    Живу я на маленькій вуличці, яка знаходиться біля вулиць Ярослава Мудрого і Марка Вовочка.
    Поки знаю в своєму мікрорайні 2 варіанти - фітнес клуб Forever (на вул. Олени Степанівни, 45) та Фітнес-клуб "Forma" (вул. Братів Міхновських, 23).
    На разі більше схиляюся до першого варінту, так як судячи по фотках з нету інтер'єр простіший, а значить там дешевше.
    Ну і в них є клуби також на Зеленій, Хуторівці та Мазепи.
    Але може хтось таки може щось ще порадити.
    Хтось із вас тренувався в тих клубах?
    Буду дуже вдячна.

7. orsol

orsol New Member

Я з березня ходжу в спортлайф на Чорновола, маю картку повного дня +басейн. Тренуваннями груповими задоволена, тренажерний зал теж нічого, басейн дуже маленький і вода майже завжди холоднюча (можливо різні зміни по різному економлять, а якщо я вже купила абонемент на цілий рік, для чого дбати про комфорт). Сервіс у них нікудишній: декілька разів на рецепції давали мені картку їншої клієнтки( пізніше видзвонювали на день по к-ка раз коли я прийду, щоб повернула картку), загубили мою заяву на заморозку на 3 тижні (вийшло, що ці дні втрачені). Після останньої ситуації в мене вже терпіння закінчилось і вирішила з вами поділитись. Принесла лікарю в клуб довідку про огляд, вона дала доступ мені на наступних пів року в басейн. Я місяць походила поплавала і одного дня мені заявили, що басейн в мене заблоковано, ч/з протермінованість меддозволу. Я кажу, що принесла довідку, і більше того місяць часу плавала вже по її дозволу. Вони на це, що ніякої довідки я не приносила, щоб принесла нову, або їх лікар мені за 100грн. випеше їхню (заробляють як можуть). Якщо я принесу іншу де гарантія, що вона теж за тиждень часу не пропаде? Незнаю чи то я така везуча на неприємності чи в них таке ставлення до роботи?.. Для себе вирішила однозначно- шукатиму інший клуб, послуги тут не з дешевих ,щей працівники невідповідальні.

8. Siania

Siania Love Life

То мабуть вам так не щастить((((
    Ходжу 2 місяці щоденно крім неділі, і в мене жодної претензії. Навпаки, все дуже подобається. А заморозку я робила по телефону, потім прийшла, все зафіксовано.

9. orsol

orsol New Member

перших 2місяці теж було майже все окей (невраховуючи бігові доріжки, які били током та раз ч/з раз холодну воду в басейні, яка як говорив персонал не підігрілась ще , то на 14.00 приблизно)

10. Nyny

Nyny New Member

Дівчата, а в Leofit на Науковій хтось вже ходив?

11. Demetra

Demetra Well-Known Member

Теж цікавлять відгуки. Бо подивилася ціни в них на сайті досить доступні. Але почитала інформацію про тренерів, то не дуже...
    Я якраз шукаю хороший і доступний за ціною фітнес клуб в районі вулиць Симоненка, Наукова, В.Великого. Якщо хтось ходить займатися в цьому районі - здайте точку:)

12. Nyny

Nyny New Member

колись в Олімп на Південному ходила, тепер знову туди піду, думала-думала і надумала:)щось то Леофіт не викликає довіри. Записали мене з хлопцем туди на безкоштовне заняття, а коли хлопець передзвонив до них щоб про час передомовитись і почав деталі випитувати,то виявилось що в безкоштовне заняття входить лише прогулянка по залу і розповідь про їхні заняття:)

13. orsol

orsol New Member

Дійшли компромісу з спортлайфом: я принесла ще одну довідку- допуск в басейн та ксерокопію, на якій вони поставили підпис про отримання довідки, а також дали виписку з програми, що вони її зареєстрували.

14. Louth

Louth Well-Known Member

Ходжу майже місяць в "Малібу" на Вол.Великого (біля кільця з Кульпарківською). Все новеньке, тренери приємні, а ціни - ще приємніші. В них є різні групові заняття зранку і ввечері, а тренажерний зал доступний цілий день

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

а приємні ціни то які?? :)
    бо заходжу на сайт, звідти скеровує в ВК, ....а ціни по Львову нігде не вказані, як і точний графік.
    Тільки купа оголошень, що вони шукають тренерів.

16. Demetra

Demetra Well-Known Member

Зараз там знижки на групові заняття. Абонемент на місяць - 179 грн. Цікаво скільки ціна без знижки була?

17. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ця схема прям як у СПОРТЛАЙФІ, ти приходиш питаєш ціни, вони починають,що ціна у Києві така, без знижки от така, але от вам пощастило і зараз зі знижкою.

18. Louth

Louth Well-Known Member

Двісті з хвостиком, залежно від напрямку. На тренажерку - не знаю, не цікавилась. Я купила за триста с чимось місячний безліміт (любі групові і тренажерка), бо хотіла попробувати різне. Зупинилася на Фітнес Мікс тричі на тиждень, на тому і спинюся (воно до акції коштувало 235 грн, здається). Людей наразі мало, сьогодні були тільки я і тренер. В них на рецепції можна взяти роздруківку з графіком занять і розцінками. Маю таку, але місячної давності, не знаю, чи актуально.

19. Louth

Louth Well-Known Member

Можу краще зорієнтувати в цінах в "Малібу". Сьогодні оформила трьохмісячний безлімітний абонемент (групові заняття плюс тренажерка, але не більше одного заняття в день). Заплатила 600 грн.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

Заходила я теж в Малібу, все ніби гарно, нове, але... після того як зайшла з коліжанкою в роздягалку, ми подякували, розвернулися і пішли... дуже мало місця, шафки вузесенькі. Але кому на такому не залежить так як мені (бо я після тренування приймаю душ), то варто звернути увагу на цей фітнес клуб.