Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Svitlandija

Svitlandija New Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

А особливо, якщо ти повний нуль в тому ділі, то і самому не дуже вийде. Я до того хочу з розумом підійти, бо мені дуже треба результат у вигляді нових кілограм чиків....☺☺☺

2. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Я теж там займаюся, і теж деколи не бракує гантельок, особливо тепер, коли збільшилася кількість відвідувачів. А кого з тренерів вам дали? Бо мені програму скалдав Костю, то досить непогано і показав добре.

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я ніби не повний нуль, але все-одно не зовсім знаю, як то зробити. Просто ще розумію, що доведеться більше їсти, білку, а я вже не можу більше їсти.))

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Одного з тих близнюків-качків, не пам"ятаю як звати.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я в щоці від такого відношення, це абсолютно непрофесійний підхід.
    Можливо, варто було повідоміти про це адміністратору Олімпіка?

6. synuchechka

Та треба було, я просто була тоді трохи розгублена і не дуже мала сили шось виясняти, але якшо буду подовжувати абонемент то вже скажу шоб мені когось нормального дали, тоді вже поясню їм шо-до-чого. Грррр!!!!))))

7. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Зараз майже весь час Рекша є в залі, то може спробуйте йому сказати?

8. synuchechka

Це прізвище тренера?

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

Чи ходить хтось (або ходив) на Сихові в FitCurves, чи можете когось порадити? І взагалі як там? Варто чи не дуже?

10. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Моя братова ходить в Франківську - задоволена дуже, радила мені також, там ніби поєднані вправи на тренажерах і аеробні вправи (по колу), тренер постійно слідкує за виконанням вправ, можна приходити будь-коли, на будь-яку годину. Цікаво було б почути думку, хто ще ходив.

12. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Я ходила на Сихові (на Драгана) і на Патона. Як не дивно, ніби і тренажери і рухи однакові, але от на Сихові мені все підходило, а на Патона ні. Можливо проблема в тренерах - в першому клубі тренер дійсно слідкувала за виконанням вправ, в другому - не особливо, так, вона була в колі, але не дивилася хто як виконує. До того ж, рекомендованих вправ на розтягнення особисто мені було мало, а інші виконувати заборонено.
    Але бачила тут і багато відгуків дівчат, яким Fit Curves підходить, тож мабуть все таки індивідуально.

13. Iryna

Iryna Well-Known Member

дійсно нема слів...

я теж почала туди ходити, в мене тренер Вова Гасич, то на першому занятті він пройшовся зі мною по залі, розказав де які тренажери, спочатку сам показав як правильно виконувати вправи на тренажерах, потім подивився чи я правильно виконую, трошки розказав за харчування і на другому занятті підійшов спитати чи все нормально, то виявляється ще маю хорошого тренера:girl_wink:

14. blin

blin New Member

Підкажіть по Sport Life на Чорновола чи багато людей в будні з 13.00–17.00? Планую взяти «Classic дневная» час 13.00–17.00. Я розумію,що то період входу в зал так?

15. zjomka

zjomka Well-Known Member

Я постійний клієнт від дня заснування клубу ( ще з Фітнессіті ) :girl_dance: В обідній час там не так багато людей як вранці і ввечері, але й групових програм там в цей час практично немає, гляньте в розкладі, тільки в середу ( тай-бо ) і пт. (Body Sculpt) на 14:30. Якщо ж плануєте ходити на тренажери, то немає різниці. І час 13.00–17.00 це все-таки проміжок коли ви маєте і зайти і вийти з залу!!! Ну хіба вони зараз щось поміняли, хоча дуууже сумніваюсь, уточніть обов"язково!

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

серйозно? В Євроспорті я колись мала ранню картку- з 10ої о 14ої, то могла зайти о 13.55 і вже бути там , скільки влізе.

17. Freetany

Freetany Member

так, маєте вийти до 17.00. А якщо запізнитеся - то доплачуєте мало не 100 грн. здається.
    Ви би бачили як дівчата без 5 хв. 17.00 голову сушать (ті хто карточки до 5-ї) - гальопом :)

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Я так одного разу подругу чекала з тренування, то вона ще якийсь час гуляла по вестибюлю, щоб досушити волосся.
    Оце турбота про клієнта, нічого не скажеш! :girl_in_dreams:

19. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

саме так, коліжанка з листопада ходить, але в 17 год. вас вже там не має бути, а так можете прийти на 13 год. і як маєте сили (здоров"я), терпіння і натхнення то пробути до 17 год.:girl_wink:

20. Freetany

Freetany Member

Дівчата питали про тренерів. Ось знайшла в контакті - може комусь пригодиться:
    Если этот котенок предложит Вам персональные тренировки, улыбнитесь его зашкаливающей милости и откажитесь! Хотя бы из-за отсутствия спортивной формы и секундомера.
    На что еще нужно обратить внимание при выборе персонального инструктора, и зачем он нужен, рубрике #К2советы рассказал содиректор фитнес-клубов К2 Евгений Голошубов:

"Преимущества занятий с персональным тренером можно разбирать несколько часов! Главный плюс - максимально эффективное выполнение упражнений.
    Инструктор обладает методическими знаниями, следовательно, тренировка может меняться и подстраиваться под клиента каждую минуту! Есть точная дозировка нагрузки, отдыха, техники... Согласитесь, ни одна, даже самая подробнейшая программа предоставить это не способна.
    Кроме того, тренер осуществляет постоянный контроль питания, а когда ждет в клубе, ни одна "пробка на Строителей" и тем более лень не остановят вас!
    Настрой на тренировку, отличная страховка, помощь во время выполнения упражнения и срочная ежесекундная корректировка техники, всегда разнообразные и интересные тренировки, - вот основные преимущества "персоналок".

Идеальный тренер

- Опрятно одет в форму К2.
    - Обязан вовремя приходить на занятие.
    - Имеет часы или секундомер (фиксировать время отдыха).
    - Ведет разнообразные и интересные тренировки.
    - Грамотно и вежливо общается.
    - Записывает показатели в тренировочный дневник.
    - Во время упражнения уделяет внимание только клиенту.
    Совет: когда решитесь взять "персоналки", понаблюдайте в зале за тем, кто и как их ведет!"