Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, може хтось ходить на Бандри у Ківі на стрип-пластику? Хочу знати як там? Хотілося б спробувати, та я в тому ні бум бум, от і цікаво чи варто йти без вмінь туди?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Моя знайома певний час ходила туди, була дуже задоволена. Тренер кваліфікований і приємний, все докладно пояснює.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, маю дилему є можливість взяти акційний абонемент для малого, 8 років в басейн. Але там немає дитячої роздягалки! Є варіант в жіночій, разом зі мною, але якось не дуже хочеться, щоб він споглядав голих жінок, та й жінкам не зручно... Або самому в чоловічій? Але якось мені не спокійно самого його пускати, різне буває... Маленький хлопчик серед дорослих мужиків, також недуже як поступити?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ціна на індивідуальне заняття залежить від категорії тренера (від 70 грн за одне), всю інформацію про ціни можна взнати тільки у менеджерів при особистому спілкуванні. Суто саме тренування в тренажерці займає до 2-х годин, якщо ходити на групові заняття то 1 год + прийняти душ + висушити голову(а фени настільки слабкої потужності що волосся до плечей сушу 40 хв). Люди там є в будь-який час, але немає такого щоб над тобою хтось нависав чекаючи на тренажер.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я ходила в Спорт лайф минулої зими,чоловік подарував абонемент.ціна тоді була 2800на рік з 8 00 ддо 17 00.без басейну-лише тренажерний зал і групові.перед святами в них часто акції.при оформленні карти є інструктаж 30хв. інструктора від 70грн за год-залежно від їх кваліфікації.групові заняття досить порадували-степ,йога,пілатес,стрейчінг.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я замовила собі картку в новий комплекс Спорт Лайфу та Тургенєва,обіцяли подзвонити на початку грудня для викупу картки,але не дзвонять((( чи може хтось тоже собі бронював картку? чи Вам дзвонили вже?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Цікавлять відгуки про "спортлайфи" у нашому місті,чи вигідно зараз придбати акційну картку? І ще можливо хтось ходив у "Ківі Фітнесс" на "Програму схуднення "90 днів" Відгукніться, цікавить будь-яка інформація!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а які там ціни зараз? Може, дешевше продають картки, поки самого клубу ще нема?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! взяла абонемент річний "Класік ранковий" - з 7.00 -до 17.00 (якщо не помиляюсь) за 1200 грн. (1199) оплатила ще до Нового Року,тепер чекаю відкриття.(обіцяли березень-квітень передзвонити)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Санді, ви саме в тренажерку плануєте ходити? Чи на якісь заняття групові?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я почала ходити недавно. Зал вроді нормальний, мені важко порівнювати, бо я раніше в залі не займалась, ходила на групові заняттямені особисто бракує легких гантельок (часто потрібні мені ваги зайняті). А от тренера мені дали нікудишнього, ліпше би його взагалі не було, толку від нього 0!!!Цілком некомпетентний качок, слів бракує. Я цей місяць походжу, а потім задумуюсь над спортлайфом на УПА, я шось думала шо він вже працю, а тут прочитала що ще закритий. Дівчата, куди потрібно звернутись, щоб розпитати про їхні ціни, і при можливості придбати абонемент?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! він почне працювати з березня, а басейн - з липня, якщо не помиляюся. Щодо контактів - пишіть в ПП, я маю
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! планую однозначно в тренажерку 3 рази на тиждень...але ще думаю на рахунок групових занять додатково 2 рази на тиждень.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Чоловік подарував на ДН акційну картку 1200гр на рік( до 5год) в інтерсіті, більш як задоволена, тренажери суперові, тренера професійні, а в порівнянні з євроспортом в спортлайф реально приходять за здоровям, і працюють з сьомого поту, а не потусити. Єдине-малий басейн в порівнянні з євросп,але зроблений шикарно, нічого не скажеш. ---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- але за басейн я доплачувала 1600 на 10міс, зараз там акція-3200гр на 15міс до 5год ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ---------- то з басейном,хто живе на сихові то більше пощастило, там класний басейн
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Спортлайф на Сихові дуж класний. Абонемент на рік недешевий, але там дуже гарний басейн та тренажерка, сервіс на високому рівні. Дуже гарні роздягальні, душові - завжди чисто і зручно. Для діток окремі басейни, в дитячому клубі є чим їх зайняти), можна лишити дитину в дитячій до 3-х годин і самій покайфувати). Все дуже професійно організовано. Абонемент дає можливість ходити на Сихів і на Чорновола, а також по всій Україні в їхні спортклюби. Я не дуже спортсменка, але мене захопило- зі всією сім'єю із задоволенням ходимо. В нас є свій так би мовити куратор, яка до нас телефонує та питає чи все ок, чи всім задоволені. На абонемента в них постійно є акції, залежно від потреб можна обрати потрібний пакет послуг.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Скажіть, будь ласка, чи ходив хтось на сквош в спорт-лайф на Сихові? там потрібно резервувати зал навіть якщо купив абонемент? Бо у формулі краси, що на Стрийській, треба резервувати зал, навіть якщо маєш абонемент...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчата хочу ходити на шейпінг але порадьте де краще,мені в районі Сихові,наразі розглядаю варіант пр.Червоної Калини 45,МЖК
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчатонька, порадьте хорошого тренера (бажано в районі центру) для індивідуальних занять. Дуже-дуже хочу поправитись!!! От і вже вирішила йти в зал, а до кого??? До якогось напудженого качка не хочу, а на хорошого попасти тре фарт.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Це ви правильоно кажете. Такий тренер ше й нашкодити може!!!Треба або хорошого тренера, або самій багато читати, дивитись відео, і самотужки складати собі програму. Але це забере багато часу.