Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

А я нарвалась на якесь тупе заробітчанство у Vasyl GYM. Заглянула, щоб записатись. Ніби зал нічо. А тренер каже, щоб не поламати руки-ноги (це нормально клієнтам з входу таке заявити?) за абонентську платню (200 грн) треба брати його послуги за 100 доларів. А він буде робити чайки-масажі (а сам такий противнючий..бррр). З такою постановкою питання записуватись просто перехотілось.
    А Ви кажете бізнес власники роблять) Зробиш з такими тренерами) То як цербери на вході)

• Подобається Подобається x 6
  2. Fleur

Fleur Well-Known Member

:eek: тренер в залі присутній для того щоб дивитись чи вірно виконуються вправи, не виникало травм. А масаж, чай це вже перебір, дорогувато як на мене хіба що ви плануєте приймати участь у змаганнях . Знаю випадки тренер робив масаж, складав план харчування тоді, коли готував до змагань клієнтів, вони ставали чемпіонами по бодибілдингу.

• Подобається Подобається x 1
  3. bora

bora Well-Known Member

Я наївна теж так думала. А тут прямим текстом - або беріть мої послуги, або навіть не записуйтесь) Ще попитаю на Сагайдачного кажуть нормальний зал. Але після 19-ої видко важко десь втиснутись..в зал без рагулів-інструкторів.

Останнє редагування: 2 Жовтень 2009
  4. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Елада також в спартаку, але я про той другий зал, його ще іноді називають "чоловічий". Вхід зі сторони кортів.

5. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Можу підтвердити, що шейпінг ще існує, але кожен мусе сам собі вибирати, що йому підходить. Я за 6міс. занять шейпінгом похудала на 10кг, але... стала дуже худою, фігура не гарна зробилася і тому перейша в фітнес зал. Ходила не сама, з коліжанкою, а вона (всього ми на шейпінг ходили 1,5 роки) за цей час, ну хіба що тіло підтягнулося в неї. В фітнес залі ми займались - я 1 год., вона майже 1,5, знову ж таки в мене еффект був кращий і це при тому. що я на 8років старша. Одним словом тут багато від організму залежить.
    Особисто мені фітнес-зали більше подобаються, я ходила на В.Великого - відносо не дорого і умови хороші, кому треба там і масажист є, та і ще багато всяких прибамбасів.

6. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

а куди саме?

7. shinygirl

shinygirl Well-Known Member

Я довший час ходила на боді-білдінг (десь півроку). Можливо програма була погано складена, можливо я не правильно щось робила, але результату майже не було (мінус 2 кг). І як тільки перестала займатися зразу поправилась. А влітку записалася в Елладу на аеробіку! Ходила з величезним задоволенням, вага інтенсивно почала зменшуватись та щей тренер дуже приємна, знається на своїй справі:clapping: І десь за 2 місяці мінус 5 кг. Їла все, тільки до і після тренувань не їла.Зараз знову хочу почати туди ходити, бо це не тільки на фігуру добре впливає, а й на загальне самопочуття і настрй!:girl_in_love:

8. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Wanderlust - це фітнес-клуб "Атлантик".

9. levandivka

levandivka З яйцями...

І скіко ж то кілометрів треба пішки пройти, щоб "-5 кг"? [​IMG]

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я думаю на наступний тиждень записатись на фітнес у Дім краси, що на Франка. Хтось може був вже там? які враження? може щось чули?

11. bora

bora Well-Known Member

Ну то там і зустрінемось)) Нормальний, хоч невеликий зал. Трохи бракує бігової доріжки тепер. Суміщений фітнес зі степом. Дівчат там на тренажери небагато ходить правда.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дякую! ви мені впевненості додали, бо я довго думала йти на фітнес чи не йти, хоч і одного з тренерівв добре знаю. Тепер точно піду ! Урря!

13. bora

bora Well-Known Member

Колєга-інструктор, то взагалі велике діло! Нема навіть, що думати)

• Подобається Подобається x 2
  14. Annette

Annette Well-Known Member

Новина!
    На перехресті Стрийська-Наукова (Стрийська, 202) 18 жовтня відкривається новий спортивно-оздоровчий центр "Формула краси" с тренажерним залом, бассейном, сауною і т.п.
    Будуть проводитися такі заняття, як: аква аеробіка, степ, йога, танець живота, пілатес, Strip-денс ...
    В день відкриття (18 жовтня, в неділю) безкоштовні заняття:
    11:00 - пілатес
    12:00 - аква аеробіка
    13:00 - степ
    14:00 - аква аеробіка
    11.00-15.00 - тренажерний зал
    Ще мені казали, що там єдиний у Львові зал для Сквош :)

• Подобається Подобається x 7
  15. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

О, я на цю подію чекаю вже місяць, бо працюю в тому ж місці. Хоч би все в них вийшло)

16. aufmerksamkeit

aufmerksamkeit New Member

я планую займатися фітнесом, цікавлять тренажери - як бігові доріжки, велотренажери, так і тренажери для рукЮ, стегон, таліїї, пресу та ін.... вагаюся між спартаком та ріо. порадьте де все ж з вказаних краще? ціна значення не має, лише якість тренажерів. дякую))

17. Fleur

Fleur Well-Known Member

Nastysja сходіть на пробні заняття в Ріо та Спартак , тоді вирішите, що вам більше до вподоби. В Ріо пробне заняття коштує 20 гривень, займаюсь уже 4-ри роки тому мені важко об'єктивно судити, в загальному все подобається правда є свої недоліки. Як на кипить то вирішую поміняти спортзал, проходить декілька днів і знов повертаюсь туди.

18. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

Цікаво, чи буде там каланетика. Дівчата, хто піде, пишіть свої враження!!!

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

На Сихові біля магазину ШОК відкрили фітнес-центр.
    Як там всередині я не знаю, але назва досить дивна. Принаймні, як на мене
    "fit curves".
    Якось вухо ріже.
    Може то якийсь стійкий вираз, бо дослівно щось мені перекладається, як "відповідайте кривим".

20. La esposa

La esposa Moderator

"тонкі лінії" - я туди півроку відходила - скинула, скільки треба було, і більше не ходжу. Для різноманітності хочу ще десь походити, але перше треба грошенят підзаробити :sad:

ось тут я писала про них

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=503475&postcount=65

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=503556&postcount=67