Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Вирiшила трохи урiзноманiтнити навантаження, тож спробувала каланетику у ФК. Перше враження, що все дуже легко в порiвняннi з динамiкою, але не завжди вдається втримувати потрібне положення, болить шия i поперек. Тренер "сварить" за швидкi рiзкi рухи (бо звикла так), а тут треба плавно все виконувати. Але мені сподобалось, буду ще ходити.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчата, а Формула краси на Левицького це виключно жіночий спортивний клуб? чи чоловіки туди також можуть ходити? бо прочитала на їх сайті назву, що це жіночий клуб
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Там немає тренажерного залу, тому певно i пишуть, що жiночий клуб - аква i аеробний зал, цi заняття чоловіки зазвичай не вiдвідують.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а басейн? цікавить власне його відвідування знаю, що для аквааеробіки там є спеціальний басейн, а звичайного нема?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а в яких спортклубах Львова можна відвідувати і акваеробіку, і басейн. хотіли б з чоловіком одночасно ходити.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ну так щоб і поплавати, то Дельфін. І щось в аквапарку можна підгадати.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! євроспорт розгляньте, це на площі Петрушевича, там і басейн, і зал дуже пристойний, і групові заняття є
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата може хтось ходить в спортклуб "Ріо"..як там з приватними заняттями.Я дзвонила сьогодні, то мені якийсь дядько в трубку набурчав, що якщо займатися до 16.00, то оплата 120грн. в місяць, при тому проводяться 2 приватні заняття в тиждень. Але то щось за дуже дешево?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Не знаю як на рахунок приватних, там загальні заняття на тренажерах, але тренерки досить добре (і без доплат за приватне заняття) розказують що і як робити, пишуть програми (на 2 місяці - потім пишеться нова по результатах), раз на місяць - можна попросити поміряти об"єми. Оплата - до 16-00 - 120 грн, після 16-00 - здається 150 грн (2 рази на тиждень). Можна ходити 3 рази на тиждень - виходить трохи дешевше за одне заняття
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Здається, окремих приватних занять там немає, напевно тренер 2 рази на місяць приділяє тобі особисту увагу, тобто На сайті пише, що камера схову для особистих речей - 10 грн. на місяць. Тобто, це звичайна шафка, яка у клубах безкоштовна ?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Якщо я не помиляюсь, то камера схову для речей, які там "ночують". Звичайна - безкоштовна.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Може когось зацікавить: 7 травня День відкритих дверей з 9 до 19 у фітнес центрі "Спартак" на Мельника. (там відкривають другий поверх). Дівчинка, котра роздавала рекламку, сказала, що у цей день будуть безкоштовні тренування для діток і дорослих
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Купила собі абонемент спортлайф, хоч начиталась про всі мінуси, бо ближще хіба у мене прямо в квартирі, обидва комплекси під вікнами (моїми, або батьківськими).Спокусилась на басейн, а тепер українська жаба вимагає відпрацьрвувати гроші й на тренажарах і на групових заняттях. Шановні форумлянки, власниці абонементвів у цьому комплексі (особливо цікавить Сихів) напишіть прошу в пп кілька слів про те як на ті групові заняття попасти - записуватись чи ні, що оплатне, а що ні + може якісь загальні підводні течії та рифи, бо я от тільки придбала абонемент мені стільки всього наговорили, а толком нічого не сказали. З сайту склалось враження, що навіть за те, що дихаєш там потрібно платити додатково. Буду дуже вдячна за будь яку консультацію. А то я такого начиталась, що аж страшно туди йти пс але басейн необмежений в часі і кількості відвідувань за їхню ціну мене дуже тішить. Видно буде що до чого, як почну ходити. ще раз на перед вдячна.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! мабуть сюди... порекламую трошки в Ківі відбудеться Зелена вечірка
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчатка,підкажіть в ПП хороший зал,де б можна було і спину підтягнути і ягодиці з ногами підкачати(худати не треба),також на якісь занняття походила,які порадите.Бажано щоб хороші тренери були ,щоб все показали бо перший раз. ціна в в районі плюс мінс 250-300 грн Дуже сильно буду вдячна! П.С.Читати форум не можу бо очі капаю і сильно печуть від ноута.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчата,потрібна ваша допомога шукаю спортклуби або просто тренажерний зал в районі податкової. дуже можливості по вечорах не буде (певний час) ходити. а в обідню перерву хотілось би позайматись. що є найближче ? з прочитаного зрозуміла ,це Формула краси. але може є щось ще ? дякую
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! останнім часом часто чую позитивні відгуки про аеробіку в спорткомплексі "Гладіатор" (здається в приміщенні з-ду Іскра)....хтось щось може сказати?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! мені дуже подобається в фіткьорвс, що на патона. Заняття 30 хв., хороші тренери і ненапряжна обстановка, нема привязки до часу і кількості відвідувань .
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я туди ходила пробний тиждень. Одного разу прийшла коло 19.00 ,там був такий аншлаг, що я просто розвернулась і пішла додому.