Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Невпевнена, що це саме Артур, але на Стрийській пару раз спостерігала за заняттями йоги, що вів якийсь симпатичний мужчина. Красота була - ароматична свічка, приглушене світло, релаксуюча музика і чоловік в позах - романтика)))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Скільки ходжу туди, ніколи не бачила - так цікаво! Йога завжи йде о 8-9, а я трохи пізніше займаюсь. Якраз маю вільні години, треба спробувати. Раджу там тренера Аліну - веде пілатес і АВТ, досить кваліфікований і уважний тренер, вимагає викладатись на 200 відсотків, приємна контактна дівчина. Планую ходити до неї на індивідуальні заняття.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ну навіщо видали чудового тренера - тепер до неї ще більше людей буде ходити Вона дійсно суперовий тренер, окрім пілатесу і авт, ще каланетику веде! А як вона розтягує дівчат - багато з нею на шпагат сіли! На індивідуальних заняттях вона монстр - сачкувати не дає,))) ---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ---------- пару раз раніше на 20 хвилин приходила і заставала закінчення заняття йоги - воно було в великому залі) а чим? Я на пілатес ходила більше року - може ми знайомі? Зараз правда маю перерву в півтора місяці (проблеми з рукою)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Оооо, Артур... Колись в нього займалась ---------- Додано в 06:42 ---------- Попередній допис був написаний в 06:40 ---------- Так, це точно він Він живе йогою, тому ходити варто. Розкаже і покаже купу всього цікавого ---------- Додано в 06:45 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ---------- До речі, він - неодружений. Так що, незаміжні дівчата, вперед!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! АВТ- це силова аеробіка, спрямована на тренування м'язів нижньої частини тіла: живота, сідниць і ніг. Включає 3 етапи - розминка, динамічна частина, вправи на розтяжку. До речі, тільки в Формулі натрапила на неї, чи є вона в інших клубах ? http://www.youtube.com/watch?v=mNmWDO5lOjQ
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! В спортлайфі є. До речі глянула розклад занять спортлайфу на Чорновола. Таки щось змінилося, Тай-бо тепер і в понеділок, і в вівторок, і в суботу. Колись було тільки в суботу, а потім ще додали в вівторок.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ну ТБ в пн ,вт і сб тооочно вже 5місяців без змін.для мене графік за цей час не змінився.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Які є хороші заняття в Євроспорті? Бо вибір величезний, не знаю з чого почати і чи взагалі вартує туди ходити, бо дорогувато все таки
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Залежить, що саме вас цікавить і рівня підготовки. Мені Євроспорт більше підходить від Спортлайфу, наприклад, і за розкладом, і за атмосферою. Кажуть дівчата, що дуже класний SuperStrong в Елли, зумба - я була пару раз, нормально, але я не маю з чим порівняти. Особисто я хожу в тренажерку і на фітбокс. Знаю, що багатьом ше подобається йога в Євроспорті.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дорогувато, але якщо можете собі позволити-то ясно що варто, тим більше самі ж пишете : Дівчата зі спортлайфом за то боряться вже скільки . Я в Євроспорт ходила давно, тому підказати на що варто йти не можу, бо там вже могло все змінитися. Але щодо умов-то раджу 100%, басейн супер, роздягалки, душі, туалети чисті. Я з приємністю згадую той час, коли ходила в Євроспорт.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Підтримую Віту. Плюс я була в будні ввечері - то практично нікого не було.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Була я сьогодні у великому Фітнес клубі дійсно гарно, комфортно. На заняття ще не ходила, бо портібно розібратись з графіком, а от в тренажерному залі для мене повно незнайомих тренажерів бо до того я ходила в маленький зал. Трошки попитала тренера, але з першого разу не освоіти всього! Завтра піду на розвідку в басейн!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я ходжу в Євроспорт... і на суперстронг - найбільше мені подобається, дуже динамічні і інтенсивні заняття, І на зумбу- ходжу коли маю більше вільного часу, бо заняття для мене заслабеньке та й не люблю я вилянь тазом, і в тренажерний - спочатку ходила на індивідуальні, щоб у всьому розібратись, тепер мій муж ходить до моєї тренерші, а я так, час від часу беру заняття. Порівняти Євроспорт з іншими залами мені важко, бо ходила тільки в Спартак, ще 10 років назад, потім в Елладу, потім в Ріо, то тут мені найбільше, звичайно ж, подобається. Але я вибирала тренера, а не сам зал і тому так склалось, що опинилась тут. А тепер я вже привикла і навряд чи захочу щось міняти, мені там подобається все! До речі, там зараз йде реконструкція приміщення, тренажерний буде ще більший, плюс буде аквааеробіка( десь збоку добудовують ще один басейн, ну і ще багато різних змін, надіюсь, що на краще.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Вчора я відновила свої заняття із Зумби. Звично записалась на групу о 18:30 - але як то класно йти туди (і навіть вертатися назад), коли світло на вулиці! Аж бажання нормальне порухатись, а не сплячка. Ще й вчора виявилось, що я прийшла..одна. Мала "індивідуальне " заняття з тренером . Так класно! Про все забувається в русі!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ходжу в спортзал на левандівці "Ліга", що на Калнишевського 16... зал хороший, тренажер достатньо...абонемент з 10 по 17 год коштує 150 грн - 10 занять на місяць. Мені там подобається тим, що близько від дому, чисто та охайно, є душ, привітня адміністрація та тренери.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Хотіла в суботу піти на ківі-маму на Масарика, але сказали, що нема групи
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! вони там щось то ходять, то не ходять, видно мамусі позбиратись не можуть...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! та там і організація хромає. От я подзвонила - хотіла прийти, ні номер телефону не взяли ні нічого, як вони цю групу зберуть?