Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Напишу я вам про той Фіт Курвес. Фількіна грамота і все тут! Т.зв. діагностика фігури, то це просто для замилювання очей! Ніяких результатів воно вам не покаже!!! В кожного окремий тип фігури, товщина кістки (верхньої і нижньої частини тулуба різна!!!!), та сама товщина жирової складки. Кому таке на курвесі міряли??? - Нікому! Мені ширину бедер по джинсах з ременем міряли :girl_haha:
    Скажемо так. Я прийшла туди не задля того, щоб схуднути, а щоб відновити і підтягнути мязи. Цього там не досягнете! Туди можна прийти грубим тьоткам, які ніц не роблять і тоді вони схуднуть до якоїсь межі. Відмоделювати фігуру там просто неможливо!!!! І тренери там ніякі! Я була, коли займалось 2 дівчинки і жодна не робила правильно вправи! А за таких умов на тренажері можна спину зрушити!!!
    Дівчата, підіть на шейпінг на Пулюя!!!

• Подобається Подобається x 7
  2. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Непоганий зал у Спартаку (на Мельника, вхід з Єфремова). Можливо, вже хтось про нього писав, тож повторюся. Була там вчора - вартість разового заняття - 25 грн. Абонементи різної вартості в залежності від часу і днів відвідування, але не дорого в порівнянні з залами типу Євро-спорт, пляж і т.д
    Є одна бігова (за окрему плату), 4 обрі-треки, 3 велотренажери, всі необхідні тренажери для ніг, спини, преса, рук. кілька фітболів. Два мінуси - замало місця і ввечері, година 7-8, коли я можу відвідувати - забагато народу. Іноді черги на тренажери. Вдень знаю, що дуже вільно, можна нормально займатися.
    Програму тренер пише, щось видають дівчатам на клаптиках паперу. Підозрюю, що програма для всіх стандартна. Але не буду казати - не цікавилась. Я займаюся сама, іноді звертаюся до тренера за консультацією.

• Подобається Подобається x 4
  3. Morena

Morena Well-Known Member

а можна поточніше, плііізззз.

4. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Якось в під"їзді побачила оголошення про йогу та баді-флекс, але не встигла записати телефон, здерли. Запам"ятала, що воно у будинку з кросвордом на Сахарова навпроти Фуршету. Може хто в курсі як там і які ціни?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

це називається циклічні тренування - вони дають свій результат, в групах коли люди розділені чітко по рівню підготовки, а не для усередненого рівня.

• Подобається Подобається x 1
  6. Loyal

Loyal Well-Known Member

тел 244 71 41
    Я з жовтня сама буду туди знов ходити. Можу завести і показати!

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ви про Еладу?бо якшо про цей клуб..то місця там катастрофічно мало то факт..ну і
    Щось нове.не було такої.
    Програмка дійсно для всіх стандартна:)

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я знаю, що в Олімпіку на Південному багато всього є, в тому числі і йога, пілатес, аеробіка. На аеробіку, чула, навіть з дітками приходити можна. А на Сахарова я колись дзвонила за бодіфлекс, не пам"ятаю, що мене там не влаштувало, ціна зависока, чи що.

• Подобається Подобається x 2
  9. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

то ви про що саме?

10. Zlju4ka

То певно про клуб на Пулюя.хтось питав ж

11. krab

krab Well-Known Member

На вул.Лінкольній в гуртожитку від училища є шейпінг-зал!!!!Я туди ходжу!
    Коли ти місяць займаєшся,тебе вимірюють(вагу,обєми від ніг до шиї,рівень жиру під шкірою і т.д.) і складають тобі анкету по якій записують за яким тренером займаєшся,шо тобі бажано їсти а чого уникати!!!Через 3-ри місяці знов проводять вимірювання. Програма міняється через три місяці.Професійні тренери(мають ше пару залів по Львову),які слідкують чи ти правильно робиш чи ні!!!!!

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я б не сказала, що вони дуже професійні.мені не сподобалося. мене з варикозом ганяли на силові вправи з гантелями, навантаження на ноги було шалене - а ніззя.

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    по вул. ЛІНКОЛЬНА. то такий дядько був.

• Подобається Подобається x 3
  13. krab

krab Well-Known Member

В нас хто має варикоз займаються на коврику,може від тренера залежить! Я вже там рік займаюся і немаю жодних притензій,що кому!!!
    Вул. А. Лінкольна,Ви праві :girl_cool:

14. Fleur

Fleur Well-Known Member

Уже 3,5 роки займаюсь у центрі здоров'я та краси "Ріо". Дуже зручно, що зал тільки для жінок, 12 занять на місяць ввечері коштують 175грн (з 18:30 до 21:00 дуже людно) а в день дешевше і людей не багато. У вартість входить користування тренажерами; кардіо-тренажерами (бігові доріжки, велотренажер, орбітреки); індивідуальна програмка; нагляд тренера; душова(гаряча вода, шампунь, гель для душу). За 10 грн на місяць є можливість орендувати шафку для кросівок, шльопанців для душу.

• Подобається Подобається x 7
  15. нталька

нталька Well-Known Member

А де цей центр знаходиться?

16. Zlju4ka

Ой!Дякую за інфу..бо я там маю 5%скидку але все ніяк туди недійду щоб спитати про вартість.(Хоч весь час ходжу в поліклініку що поряд):)
    На Морозній.На Сихові.

17. Fleur

Fleur Well-Known Member

"Ріо" знаходиться на вулиці Морозній 31а, поряд готель "Сихів". Якщо іти від автобусної зупинки магазин Іскра потрібно пройти базарчик, який зараз перебудовують, побачите дитячий садочок біля нього повернути на право.

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Так-так, признавайтесь, а де ту скидку взяти?

19. Sepoch

Sepoch New Member

Якщо когось цікавить район Грінченка, можу підказати класний зал з чудовим тренером, там є пілатес, шейпінг, східні танці, коштує дешево, народу мало, бо тільки відкрилися. Ходила туда на пілатес, тренер сама веде программу, дивиться за дівчатами, коштує 120 грн

20. Zlju4ka

Все просто: треба купити футбольний абонемент ФК "Карпат"(на сезон) і тоді в певних закладах матимете знижку 5%.(Принаймні минулого сезону скидка діяла,а цього навіть незнаю:))