Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ага)) вчора приїхали, постояли пів години в черзі за клубною карткою...обернулись і пішли) друга спроба буде в суботу.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Вчора вручили мені рекламку про те, що 1 квітня на Левандівці відкривається новий фітнес-центр "FitCurves" по вул. широка, 70В. Цікаво як там з тренажерами і тренерами, спробую певно піти прощупати шо і до чого)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Сьогодні ходила на аква старт і упс не має води((( аварія((((. вечором схожу в зал
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! мда, багатообіцяючий початок))) я, певно, теж аж в суботу туди попаду...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, чи ходили вже на заняття у Спортлайф на Сихів? Розклад групових занять там щось також не вражає асортиментом і наповненням.. Я вже майже "повелась" на їх шалені пропозиції, а от тепер знову задумалась..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Там є дуже цікавий нюанс. Є заняття лише для звичайного абонементу, (тобто заняття преміум за додаткову плату) є ті що входять в преміум абонемент, (тобто до ваших послуг звичайні заняття + преміум) а є й ті, за які все одно доведеться заплатити додатково, навіть маючи преміум абонемент.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Прочитала на сайті Спортлайфу,що до сьогоднішнього дня акція,знижка на клубні карти. Хто купляв абонименти,в яку ціну вони?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я була в неділю на груповому. До кінця місяця всі групові безкоштовні (ще цілих 5 днів залишилось ), потім частина з них буде платною +30 грн/заняття (тобто всі ті, що мені сподобались ))) ). На рецепції сказали, що платні заняття ті, біля яких є спец. позначка. В тренажерці ще не займалася, бо навіть не знаю з якого боку до тих тренажерів підступити )) , я в тій справі новачок. Але там кожен має право на 30-ти хвилинний інструктаж у тренера, то я ним обов"язково скористаюся. Загалом, враження позитивні (як на перший раз), все нове, блискуче. Мінус - дуже шумні кондиціонери - тренер кричить, зриває голос, а чути все рівно поганенько. А, і в неділю в обід вже було досить багатенько народу, це при тому, що ще далеко не всі позабирали свої клубні картки.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Як на мене, це трохи занадто - оплачувати ціну абонемента, та ще й до того всього доплачувати за окремі заняття. Середня ціна індивідуального заняття по клубам Львова в районі 50 грн., краще тоді вже на них додатково ходити і мати індивідуальний підхід.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! і зважте - абонемент треба купувати не на місяць, а на рік! а це кілька тисяч .
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, я вам раджу промоніторити ринок. Можна піти в "Аквапарк" і придбати абонемент на місяць за 700 грн. Якщо викладете 3000 відразу - ви позаймаєтесь там трохи менше, ніж півроку. Якщо ви заплатите відразу 5000 - місяць буде коштувати 590 грн. (за неповний рік). Як на мене - дисконт не дуже... "Євроспорт" - аналогічна ситуація - 790 в місяць і 3800 і більше - за півроку. "Формула краси" - щоб ходити коли хочеш на акву, в тренажерний і на групові - 500 грн. на місяць. Решта абонементів в них обмежують відвідування до 8 і 12 занять в місяць... Інші клуби не беру до уваги, оскільки вони різняться форматом... Просто порахуйте, скільки для вас коштує місяць в Спортлайфі. А якщо ви хочете платити 250 (приблизно) грн. ЩОМІСЯЧНО, а не за рік - жодний форматний клуб не запропонує вам за ці грощі займатись необмежено в тренажерці, на групових і в басейн ходити! Але вибір у Львові є - можна в вищеназвані клуби за 700 грн!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! та ви зрозумійте, що тут ніде не написано у відгуках про скарги на ціни.. мова йде про невиконання обіцяного.. Як показує практика - наші люди готові платити більше. Ніхто не просить халяви. Але Спортлайф - хороший для чоловіків. В них що за 1 що за 5 років в житті мало що міняється. У них немає вагітностей, родів, місячних. тому Ваш розрахунок щодо ціни в день чи місяць -коректний саме для них. Щодо жінок - ну не буде жінка постійно 12 місяців підряд займатись в тренажерному залі!! Тим більше без тренера, без його нагляду. А щоб тренер сказав що робити - треба за годину 100 грн. заплатити.. А в якому залі такі ціни??? А групові? Їх на Сихові обіцяли ще недавно 350 видів.. а є що?? Всі цікаві заняття - плати по 30 грн.. Та в більшості клубів такі ж ціни на разові заняття, тільки не треба на рік вперед платити щоб себе до закладу "прив*язати"!! Тому основна ціль - зібрати кошти наперед (дуже правильний хід з боку Сп-фу), а далі - не гребе.. Та й зрештою, за 250 грн./міс. спортзал з тренажерами і з тренером (який буде слідкувати за правильністю виконання вправ клієнтами(!!)) знайти - зовсім не проблема. ---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- хм.. зато ті 8 чи 12 занять я обираю в зручний для СЕБЕ час, а не біжу щоб ніхто не бачив під час роботи в С-йф, бо там вдруг о 15-00 якесь заняття в розкладі є.. бо потім воно є хіба на 20-00. Зато він велиикий, так, але ж зали для аеробіки порожні.. нема занять. А нашо їх робити, якщо народ вже картки на рік наперед проплатив? Он коліжанка почала ходити в Ківі фітнес - натішитись не може - каже, що в якій би годині не прийшла - заняття є 3 (три) за годину - вона може піти на будь-яке на вибір, якщо не змогла прийти на те, на котре записувалась спочатку. І всі проводяться.. І о чудо, там купа людей, які платять 250 грн. за місяць. І отримують не кота в мішку, а те, що хотіли!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Пішла сьогодні в Спортлайф на Чорновола, в басейн. На рецепції дістала шок - велика об'ява "Шановні пані (зауважте ПАНІ, а не клієнти)! Доводимо до Вашого відома, що при здачі брудних рушників з Вас буде стягнуто штраф у розмірі 200 грн! Дякуємо за розуміння!" Для тих, хто не знає, абонемент Преміум передбачає видачу 2 рушників в користування. По перше, як білий рушник може залишатися чистим біля використання? По друге, на скільки він має брудним? Це просто абсурд! Так можна кожного другого клієнта штрафувати. По-третє, ПАНИ бруднять рушники більше, ніж пані (ІМХО). Це мені тепер кожен раз стрес діставати - брудний в мене рушник чи не брудний? На виході з жіночого душу - ще один шок, ще одна об'ява? "Шановні пані та панове! Перед здачею рушників прохання розгортати та показувати їх працівникам рецепції" Це я як фокусник у верхньому одязі, з торбою маю стояти на рецепції і жонглювати великим мокрим рушником перед працівником? Як на мене це приниження людської гідності! Цікавить відповідь пані Модернесси.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Мене також страшно дратують ті їхні оголошення... А якщо ненароком впав рушник, дійсно видно що брудний, то що тоді? Зразу 200 грн.? Або напис в роздягалці " Краще зраджу чоловіку ніж пропущу сеанс масажу" , цікаво, хтось довго думав щоб таке ляпнути?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я собі це уявила ну то нехай і вони тепер показують рушники - чи чисті - перед тим, як видавати їх вам будуть! А вдруг рушник спеціально дають брудний всередині, щоб хапнути останні 200 грн. з клієнта..! Абонементи річні ж то закінчуються.. Хто їх знає..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А навіть якщо рушник і не брудний, його не будуть прати ? Якщо вже надають таку послугу, то повинні бути готові, що текстиль не залишається абсолютно чистим після користування. Це зроблено для того, щоб відвідувачі взагалі не користувались ними і носили все з собою чи як ?! Я в ауті, оце ж треба таке придумати ! :khomyak: "Бездоганний" маркетинговий хід, нічого не скажеш. Якраз для "Аффтар. Пєши істчьо ".
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Стосовно цін - тут дівчата скаржились, що нема абонементів на місяць. Тому, хто дійсно готовий платити більше - може займатися в Євроспорті, наприклад. А що стосується відпусток, то абонемент в Спортлайфі можна морозити на місяць (самі писали). А коли вагітнієте - не варто вдома сидіти - можна і поплавати, походити на акву, пілатес, стретчинг і базову йогу, аеробіку. Критичні дні- взагалі тимчасове питання. Як на мене - річний абонемент не проблема. На рахунок порівняння клубів - повторюся, що описувала великі клуби. Ківі-фітнес взагалі не хочу обговорювати. Звичайно, комусь там комфортно за 250 в місяць займатись - це індивідуальний вибір. Мене особисто шокують їхні ролики (хтось тут викладав)... Але це вже інше питання... Freetany, не варто впадати в крайнощі. Звичайно, рушник видається для того, щоб ним користуватися. А це оголошеня для тих, хто витирає рушниками взуття, наприклад... Бруд не відпирається і потім Вам видадуть цей рушник. Неприємно, правда? На жаль, деякі люди не цінують чуже майно і чужу працю. От через них Вас і просять "жонглювати" рушниками... Дуже весело Ви написали!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а що в них такого шокуючого? щось я не розумію... і так, мені там підходить записалась ще на пілатес, чула, що то таааак нудно, важко і сумно. але добре для спини, тому я вирішила ходити. спершу думала, що засну на занятті, але нє. нічо так, навантаження на м'язи не дає відключитись
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А я От вже була на 2 заняттях з пілатесу у ківі на науковій. Мені сподобалося для спини, пресу вправи супер, підходить і те, що 5хв від дому і , звичайно, ціна. А ще подобається, що тренер розмовляє украінською, це вже моя мулька в менебуква йі пропала, тому трохи безграмотно напишу. А що тут обговорювати? Це як бюджетні авіалініі, кому що