Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Еммм... Ну, щоб довго не розписувати, ось фото:

• Подобається Подобається x 5
  2. kati

kati Well-Known Member

а де в нас є той курвес:)?

• Подобається Подобається x 1
  3. La esposa

La esposa Moderator

На Симоненка - кращий, і в центрі (бічна Зеленої) - теж є, але то якийсь гадючник, а не клуб... ІМХО

4. Orman

Orman Модератор-бомба

звучит заманчиво :)

5. La esposa

La esposa Moderator

То не просто курвес, а ФІТ курвес! :girl_cool:

6. bubamara

bubamara Member

чоловік каже, що вже туда хоче :cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  7. La esposa

La esposa Moderator

ггг а чоловіків туди не пускають! :)

8. bubamara

bubamara Member

ну і даремно, а то він ходить зі мною на пілатес і робить усі вправи ліпше за всіх кобіт (крім тренера звичайно ж) :beee:
    але на фіт курвес я сама б його не впустила ні за що :girl_wink:

9. kati

kati Well-Known Member

Блін я то думаю звідки назва така знайома...тож біля Улянчиного дому той курвес:haha:))))))))))))) пам"ятаєш як ми ще прикалувались ?

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ага а до нас з Уляночкою в Челентано одна з тих пань з того курвес приставала-агітувала прийти

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

біля клубу Занзібар був, може то і він

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Чи на фіт курвесі тренери слідкують за зміною пульсу,підбираеться індивідуальна програма,які правила харчування?

13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я ходила на ФітКьорвз місяці два, але так - п"яте через десяте. Тому що з одного боку дуже добре, що можна в будь-який час приходити, а з другого - воно ж і заважає. Розслабляє трохи, здається, ось ще туди сходжу, те зроблю і встигну. І ... не встигаю... Хоча в цілому сподобалось. Але це так, на любителя. Як каже моя подруга, фанатка "справжніх" тренажерів, це - як фаст фуд в порівнянні з домашньою їжею. Але, як на мене, краще хоча б фаст фуд, ніж нічого.:girl_smile:

14. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

А я на FitCurves спину собі пошкодила...Напевно я-таки не так шось робила, не дослухалась до інструкцій тренерів..здається перед тим як на тренажр сідати треба добру розминку зробити...А так відразу - то не гуд... Хто знає як краще?
    Ну але для себе я зробила висновок - аеробіка, все-таки, найкраща. Зусиль, звичайно вимагається більше, але і результат більш комплексний (більше мязів розтягується (хоча і з тим можна сперечатися) + аеробіка з її підскоками має антистресову дію, як і каланетика, пілатес, різні там стречінги).
    Хто з вас що більше любить та цінує?:girl_flirt:

15. Tanyunya

За зміною пульсу треба самому слідкувати, тренери хіба радять, посилити чи зменшити навантаження, програма для всіх однакова, універсальна:), правила харчування - стандартні, ніяких дієт (кажуть - зайве).
    Просто проходите три однакових кола. Кожне коло складається з 8 тренажерів і таких платформ для вправ. Після того - розтяжки. Це все має вписатись щось у 30 хвилин. Тобто, прийшла- стала на вільну "станцію" і мотаєш три кола. Станції змінюються що тридцять секунд. Не встигаєш ще "замахатись" на тренажері - вже треба переходити. Чула різні відгуки від тих, хто вже довше займається, але знов повторюсь, краще так, ніж ніяк.

Взагалі я так зрозуміла, що це один з видів бізнесу: маєш гроші, купуєш обладнання, проходиш навчання для інструкторів - можеш починати бізнес. Знаю, що клуб на Симоненка визнаний одним з кращих в Україні, дівчатка навіть в Єгипет в нагороду їздили. За якими показниками найкраший, не знаю, може за кількістю загітованих. Ще мене неприємно вразила їх "діагностика" фігури. Поміряли в кількох місцях по одягу об"єми, якимсь приладом, який просто треба було потримати в руках - відсоток жиру, записали бажані результати, та й все.

• Подобається Подобається x 6
  16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

По ідеї це мав би бути антропометричний тест,який складається з виміру росту,ваги,об"ємів тіла,жирових складок.А потім за спец.формулою вираховують к-ть зайвого жиру чи м"язів,де треба набрати,де скинути.

17. Tanyunya

По ідеї мав би бути. Звичайно, ще й важили і міряли ріст. Але жирових складок не вимірювали, та й так щось до десяти замірів. Я так була заінтригована, коли мене запросили на "безкоштовну діагностику фігури", яку мені надали за якимось там буклетом, що в мене був:) А все виявилось так просто. Ну та й в принципі, навіщо визначати, де скинути, де набрати, якщо в результаті програма занять для всіх однаковісінька. Але знову ж, не хочеш - не іж!:)

18. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

Але ж потрібно визнати, що офрмлення цього залу досить затишне та приємне. Такі приємні написи на шафках - мені точно настрій піднімали...Та й ті дівчатка завжди усміхнені, хоч не всі з них профі...

19. Tanyunya

Я ж і кажу - в цілому мені сподобась, але як такий трохи "несерйозний" чи що, зал. Ну, така собі трохи забавка... А ось це
    - печалить:girl_sad:

20. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

живу біля Стрийського парку, там точно є якісь спортзали чи тп. не підкажете що саме і де саме?