Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Discussion in 'Спортзал' started by Ума, Dec 21, 2006.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

2. Музик

Музик Мартуська

3. irushka

irushka Well-Known Member

Приходьте, приходьте! Буде нам веселіше :)

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

будем організовувати щотижневі форумівки)))

ось цього мені в Софії бракує - м"язи так і просяться ще потягнутись...

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вона була в нас на заміні, мені дуже сподобалась
    я вже 2-ий місяць нікуди не ходжу, затягнулась моя перерва (((

6. Knopka

Knopka Well-Known Member

Віднині, в приміщенні, де був наш фітнес-клуб, буде спортлайф. :girl_flag_of_truce:
    Так от, мало того, що відбулося це все без попередження: просто одного дня двері були закриті і висіла табличка: зі всіма претензіями звертайтесь в спортлайф, так клуб ще на два місяці закрили на переобладнання. Всіх членів старого фітнесу обіцяли перереєструвати в членів нового)). Але нині я прийшла, мала карту на 16 місяців - акційну. А в Спортлайфі мені заявили, що вони всім перереєструвають карти тільки на рік, акційні місяці не доплюсовують. В результаті мої чотири місяці, які зрештою, також були оплачені, полетіли в трубу. Дитячі - аналогічно (бо мала теж мала карту) І ще питання коли відкриється Спорлайф і що буде з тим чисом, поки він закритий, а карта діє, чи доплюсують чи ні. Словом, зла я на то все. Як не хотіла зв"язуватись зі Спортлайфом, а все одно без варіантів.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Knopka, мусять відтермінувати, я мала зі спортлайфом подібну ситуацію. я маоа на півпороку, проходила 2 тижні і фітнессіті закрився на переобладнання. І хоч я була дуже зла, та мої місяці мені віддали і я проходила рівно стільки, скільки мала. Інше діло, що сума, яку я заплатила ще в фітнес сіті за півроку, була така ж як спортлайф тоді вже пропонував новим клієнтам за рік... Але я змирилася.. А от якщо ви брали по акції, хоч і в іншого ніби клубу, то блін вони свині, якщо так нагло дурять. Бо логічно, що ви би мали отримати сповна те, за що заплатили..

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

Була в нас в суботу на заміні.
    Що я можу сказати - навантаження дає суттєво більші - м"язи досі відчуваю, і якраз ті що тре))) І розтяжки просто бомбезні.
    Але саме заняття мені не сподобалось. Було відчуття що я не на вечірці, де собі танцюю і розслабляюсь (як і задумувалось на заннятях зумби) а на уроках танців, незадовго до якогось конкурсу. І оці погрози (звичайно жартома) що тренер прийде і заставить робити правильно... хм.
    Одним словом якби в день відкритих дверей заняття по зумбі проводила Олена - я б не пішла.

9. Музик

Музик Мартуська

дивно, в нас того нема. навпаки вона нас змушує відключати голову і відриватись :)

10. Furore

Furore New Member

Дівчата, а де ще є Зумба, окрім Ківі-фітнес? Хотілося б спробувати.

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

З того що я знаю - бальше ніде.
    А чим Ківі фітнес не влаштовує?

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

в поєднанні з тренуваннями у FitCurves, на жаль, окремо абонементу на Зумбу ще немає:sad:((

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В Євроспорті є, Елла веде. Я пробувала, але це нажаль не моє. :girl_nea:

14. Furore

Furore New Member

Годиною. Трохи запізно.

15. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Дівчата підкажіть будь-ласка чи можна взяти зараз абонемент на 2 або 3 місяці в FitCurves? На Патона мені сказали що в них є абонементи лише на 6 або 12 місяців, а для мене то трошки забагато:girl_sad:. Дякую за допомогу:girl_curtsey:

16. Prutylyatko

Можна взяти двомісячний він стандартний й його ніхто не відміняв:))), але зараз почалась акція: при купівлі піврічного чи річного абонементу кінець року (тобто листопад-грудень) йде у подарунок, а сам абонемент починається з січня 2012 року.

В грошах чи в терміні:)))?

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Напевно, з 2013 ? :girl_smile:

18. Prutylyatko

ага:)))....

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата, може хтось знає в районі вул. Дністровська, де можна записатись на Айробіку? Буду дуже вам вдячна.

20. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хочу уточнити на рахунок FitCurves. Цей членський внесок є обов,язковим навіть якщо береш абонемент на 2 місяці?