Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Жирову масу міряють у ФітКьорвсі не на вазі, а за ОМРОНом, але якщо у Вас зараз місячні або не минуло повни х три доби після закінчення, то вона буде невірною

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

не знаю, як воно називається. Ніжками стояла на вазі, а в руках тримала штуку з тої ваги на шнурі. До і після місячних далеко на сьогодні. Якраз середна. Тож правда очі коле))))

3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата! Хто був на йозі в Формулі краси? Можете щось написати? Наперед вдячна.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

тут раніше про формулу вже писалось. Я ходила на Стрийській - мені дуже подобалось. Хороші уважні тренери, лояльний зал відносно абонементів - навіть, якщо він (абонемент) у вас закінчився, а ви ще не використали заняття - за 20 грн. вам його на 5 днів продовжують, якщо, скажімо, у вас ранковий абонемент, а ви прийшли ввечері - за 15 грн. ви йдете собі ввечері. Одним словом, вони йдуть вам назустріч. І хоч це і платно, але суми доплат зовсім незначні.
    Мені подобається.

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

ото вирішила спробувати для себе зумбу в Ківі на Бандери.
    Ходить хтось туди - як Вам?
    І взагалі як той клуб?

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хотіла взяти малому абонемент на рік у басейн Спорт Лайфу на Сихові+ різні секції для дітей, за 1200 грн. на рік.... А це можливо тільки за умови, якщо хтось з батьків купить і собі абонемент... Шкода... Бо я не планувала там поки що займатись, а для дитини чудовий варіант :sad: Абонемент для дорослих 2800 на сьогоднішній день.

7. Freetany

Freetany Member

І не тільки - Ви мусите знаходитись на території Спортлайфу разом з дитиною. Тобто відвести його на заняття і піти на вулицю не маєте права.

8. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Цікаво, чи дійсно будуть ті 40 дитячих секцій, чи це великі рекламні обіцянки?

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

і то не мама або тато, а конкретно той, хто купив абонемент - передати чоловіку/брату/сестрі не маєте права. Тому ходити в зал ви будете зобов*язані і не зможете попросити когось, щоб це зробив замість Вас, бо абонемент іменний і іншу особу не пустять - отже й дитину не пустять. Переоформлення на іншу особу коштує від 1000 грн. (читала, що в Києві 2 тис.).
    ІМХО.
    О, забула написати - дівчата, вас не б*ють током бігові доріжки?? Я вчора за 30 хвилин геть спсіхувалась - щоразу, як ненароком зачіпиш ручку доріжки - б*є током.. причому так, не по дитячому((( Я на рецепшині їм вже 3 рази казала і 2 рази писала, щоб заземлили чи перевірили справність - місяць пройшов а воно без змін :sad:
    Пи.Си. Не дочекаюсь я 1 квітня, щоб звідти втекти..

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хоч я вже не там, але то ще пам'ятаю :). І мене било, а Таня-Monopoliya також їм про те говорила.

11. Freetany

Freetany Member

Подивіться дійсний розклад на Чорновола - він є на сайті. Не думаю, що там буде набагато краще.

в преміум залі не б'ють

12. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Мене не б"ють. Як правило статичний розряд проходить, коли на мені синтетичний одяг.
    Особливо взимку це відчувається))) Може, спробуйте у всьому хлопковому займатися?

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

та я впринципі займаюсь у фірмовому спортивному одязі.. ну це синтетика, звісно, але там дихаючі тканини, сіточки і все таке.. Та й б*є воно не те, щоб випадково, як іноді буває від наелектризованої тканини в побутових умовах, а реально круто б*є током... щоразу, як торкаєшся ручки поки біжиш...
    Не думаю, що трикотажна футболка щось змінить(

14. Vittoriya

мене било там, де пульс вимірює. І теж так нормально, то не так. як від наелектризованої тканини

15. Orman

Orman Модератор-бомба

ого! там на корпус [доріжки] видать пробиває, не займайтесь на таких тренажерах, повідомте адміністрацію.
    напевно погано мережу розвели ... работнічкі блін ...

16. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

тоді це не статика... ну все.. тепер буду боятися бігати ((((

17. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

ага, говорила..Спочатку казала про це тренеру.. він сказав казати на рецепшені.. Сказала на рецепшені.. Вони зробили круглі очі, що не може бути але перевірять.. Пройшов місяць (я пропустила). Була в понеділок.. Оскільки графік групових занять там, як вже писалось неодноразово - гнилий, до 19 год. чекати мені там годину, щоб хоч на щось попасти.. тому бігаю багато - хвилин по 40-50 без перерви.. Але останній раз я змогла пробігти хв. 15, бо регулярно торкаючись вимірювача пульсу мене било током так, що я підскакувала, а не бігла..
    Отож, знову прийшла на рецепшн і знов зробили на мене круглі очі, сказали, що це "обожекакужасно" і пообіцяли перевірити..
    Ще хочу додати, що займатись там знову стає досить важко - людей з відпусток прийшло багато, групи переповнені, графік занять незмінни, а новеньких ""все водять та й водять"..

18. Vittoriya

Ніц не змінюється та й не зміниться точно до березня як мінімум. А от коли прийде срок купувати абонементи першим клієнтам(яких по-любе найбільше), тоді може задумаються.. Хоча...
    А я отутаво ходжу і ніби графік заповнений супер, 3 зали і в двох з них фактично щогодини одночасно проходять заняття(окрім часу з 12ої до 17ої, в той час нічого нема), а народу до фігіща... Згадую спортлайф, то розумію, що то був ще не прєдєл. Чи тут більше займаються спортом, чи може ціни для них тут не такі великі, але я офігіла...

19. Vittoriya

Я нині зрозуміла, що я таки люблю Спортлайф, незважаючи на всі недоліки. Чому? За тренера, з яким познайомилася. Спортлайфу шалено повезло з Діаною. Вона настільки все доступно пояснює, настільки посвячує себе цій справі. Персональні заняття з нею-це година супернасичених тренувань під пильним наглядом тренера. Я ще раніше бачила, як там займаються оті тренера, що лише в залі є. Ясно, не можу судити, але часом дивлюся, як вони хіхікають, спілкуються, все повільно, так неспішучи. З Діаною ж ми по тому залі ганяли :), бо в неї головне-не розслаблятися. Я стільки всього нового в неї взнала, стільки всього навчилася. Тому таки вдячна спортлайфу за те, що познайомив мене з такою суперлюдиною, яка і на відстані зараз дає мені дуже хороші поради і відповіді на мої питання по залу.

20. Freetany

Freetany Member

Спортлайф тут не до чого - Діана ще до Спортлайфу там працювала :). Та й в інших фітнес клубах вона працює. Як і Катя Минів, і Юля (тренер з йоги, яка відмовилась продовжувати контракт з Спортлайфом). Але надіюсь вона повернеться - клієнти з Фітнес-сіті, які залишилися - дуже просять адміністрацію.