Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а де те хорошо? порекомендуйте, будь-ласка. в нас корпоративні абонементи в Спортлайф, працівники задоволені, ніхто такого ужасу ужасного не описує, та і я поки не помітила, до Євроспорту маю значно більше претензій, зокрема до роботи персоналу, вже писала.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Той Спортлайф мені нагадує сирний продукт, який ніби трердий сир але не сир зовсім. І на продукті гордо стоїть ціна 50 грн/кг і написано "сирний продукт". Вроді й дешево. І на сир схоже. Але обманка. А чому, цікаво, політика Спортлайфу не передбачає продаж абонементів на місяць/квартал, а лише на рік? Бо то певно з європейський стандартів вилізна українська жаба, яка хоче максимально отримати грошей з людей, а далі - "якосьбуде"... ---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ---------- вже писала - Ківі, Еко, Формула Краси, той же Спартак (не Еллада - там не знаю), Мандарин... Це - ті, де була сама і можу рекомендувати. Ви писали, що ходите під час роботи. о 12 там є заняття. А якби ходили після 17? Вечірні заняття починаються з 19-00. Є ще на 20. З осені в групах по вечорах знову буде по 40 чоловік і будуть скакати один на одному.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Це підходить, або коли бігати один раз туда, другий туда, або кожен день ходити. Кожен вибирає для себе оптимальний варіант. Та й мені не вигідно за такі гроші ходити тільки в басейн 1 раз в тиждень
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Delfy, я зовсім не мала на увазі "найдешевший клуб"! Навпаки, вважаю, що займатись в новозбудованому величезному клубі за такі гроші - це супер - тим більше, що картка повного дня! Можна потренуватись і зранку, і ввечері. І на тренажери можна піти в будь-якй час! А щоб басейн можна було відвідувати кожен день за 200 грн - на мою думку, це навіть більше, ніж хороший сервіс! А всі ті порівняння з фітнессіті взагалі не мають змісту...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ну що, було я на груповому занятті в Еко-фітнес. Нас було троє і після спортлайфу мені було дууууже незвично... Але класно . Тренер Олена дуже хороша, весела, активна, хоча для мене Діана таки поза конкуренцією (я була нині на тай бо). Приємно була здивована тим, що перед заняттям я ще троха в тренажерці займалася, прийшов хлопчик, який там типу постійно сидить , підійшов до мене. Я йому сказала, що вчора вже пройшла інструктаж , а він сказав-якщо у вас будуть якісь питання-звертайтеся. Приємно Я розумію, що то ще від того, клієнток мало досить ще і у них ще є час і бажання приділяти кожному увагу. Але я дуже надіюся, що у них така "політика" буде і надалі .
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А я сьогодні йду в екофітнес! буду купляти абонемент в зал) потім розкажу, як позаймалась)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! знаєте, дівчата, я сама для себе несподівано зацікавилась Спортлайфом на Сихові... Переваги його для мене є: - відкриття його орієнтовно припадає на закінчення абонементу на Чорновола. - ціна (1600 грн - фігня). якщо з басейном - 3500. - якщо розклад групових і далі буде поганий - можна їхати на сихів... Ну але то інший кінець міста, тому не знаю.. Мінуси - попередній досвід і втрата довіри до них. - я не впевнена, що буду мати змогу ходити весь рік (не виключаю вагітність). Отже, якщо взяти з басейном за 3500, щоб можна було В ходити - ціна тоді там як у звичайних басейнах (Формулі) - 300 грн./міс.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! це так не буде. Лиш вчора говорила з дівчинкою, яка працює в спортлайфі. То вона сказала. що сам будинок має бути зданий лиш в березні і там ще кілька місяців треба довести до ладу, до відкриття. А кілька місяців ми самі розуміємо , що то відносно. Тому ясно може й клуб буде добрий. Ну але хоч би до нового 2014 року він відкрився..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, а під час КД в спорт. зал можна ходити, якщо самопочуття нормальне? Чи краще перечекати?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Наша тренер каже, що в перший день, однозначно ні, а далі - дивитись по самопочуттю. Є певний комплекс вправ, які робити не можна - прес, берізку і т.д., і тренер наголошує - в кого КД саме цього не робіть.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Так, вчора перший день в Євроспорті, спочатку зумба в Елли, потім індивідуальне в тренажерному залі. Наразі мені подобається, ще би знайти час, щоб частіше займатись. Доречі, хтось був вчора зранку на зумбі,може ви мене бачили
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А я сьогодні йду в свій вже любимий еко-фітнес! подобається, що народу небагато поки і тренери дійсно хороші!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а підкажіть, де знаходиться цей спортзал? шукаю щось в центрі, або недалоко від центру. Дякую
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Підкажіть будь ласка, як правильніше, спочатку позайматись в тренажерному залі, а потім відразу в басейні, чи навпаки?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! не знаю, чи є якісь писані правила щодо порядку занять, але особисто мені легше і комфортніше спочатку в тренажерному, а потім поплавати. Після басейну тіло розслаблене, в залі важко. А от після тренажерного - супер розслабитись у воді. А куди ходите, якщо не секрет де є і те і інше? Чи окремо ходите?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Сходила сьогодні на відкриття Фіт кервс клубу на Патона в Арсені. Впринципі перед тим начиталась в неті про них і слухала уважно. Дуже здивувало зважування(((моя жирова маса зашкалює вище норми(сама тренерша каже, Ви ніби мініатюрна, а такий відсоток)..плачу...Щодо абонементу: 2 місяці,пів року, рік. Платити можна по 200 грн на місяць через банк, щоб не давати наперід по великій сумі. Так мені пояснили. Відвідувати можна щодня. Всі привітні, усміхнені. але вони за це гроші отримують. Правда і серйозні там були. Завтра ніби маю йти на перше заняття. Побачу. Маю питання до тих дівчат. що ходять туди давно. У чому ви себе обмежуєте в харчуванні? чого взагалі не їсте? У мене мета там скинути 4 кг-5 кг(маю 55,100) ну і той жир прилипший(хоча то всьо целюліт)((((( І чи є результат від тих заннять?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Мінімум три рази на тиждень+зумба (поєднання танців та тренажерів) - результат буде однозначно. Щодо харчування - дві години до/після тренування без їжі, за дві години до тренування - вуглеводна іжа, дві години після - білкова.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а міряли важили як? з захопленням складки чи на "чудо-вазі"
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! міряли всі складки. Ріст 160, вага 55.100((( А потом ставала на вагу ту повторно і показувало скільки жиру маю зайвого. одна цифра 4 (це норма жиру на органах), а 33% жиру підшкірного, а норма від 21% до 30, 9%. Вона мені сама каже ніфіга собі(тільки культурно). Типу мязів ноль..а всьо прослойки жиру(((