Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Discussion in 'Спортзал' started by Ума, Dec 21, 2006.

1. romawka

romawka Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Так на Плуговій відкривається два спортивних клуби, але з різними заняттями в FitCurves заняття, якщо не помиляюсь тільки для жінок і тривалість 30хв., а в Апельсині різноманітні: йога, шейпінг, степ аеробіка і т.п. + ще тренажерний зал.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а у якому приміщенні FitCurves в Модумі чи в підвалі?

3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

В напівпідвалі будинку, навпроти Еколенду, а Апельсин в Еколенді.

4. Bonita

Bonita Member

Нарешті зібралася я до тренажерного залу, пора готуватися до літнього сезону. Якраз вчасно попалася мені реклама про відкриття нового фітнес-центру "Еко-фітнес". Поїхала, розпиталася, подивилася і купила абонемент на 3 місяці. Для мене плюс в тому, що це суто жіночий фітнес-центр, зал новенький, тренажерів достатньо (не багато, але вистачить) ну і людей сподіваюся поки буде мало. Сьогодні-завтра піду на перше заняття, сподіваюся враження і далі залишаться позитивними.

5. rododendronia

rododendronia Member

де він знаходиться і яка вартість абонементу :girl_wink:

6. Bonita

Bonita Member

Знаходиться на вул. Чорновола, 63, якщо їхати з центру то зразу за кільцем по лівій стороні зелений будинок (здається офісний центр). Вартість абонементу в тренажерний зал 250грн/міс., за 3місяці - 650, але як сказали на рецепції це акційна вартість в честь відкриття далі будуть зростати. На групові і танцювальні заняття вроді дорожча ціна, але скільки не скажу бо не цікавилася.

7. Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Може, ходить хтось на шейпінг в гуртожиток на Лінкольна, цікаво почути відгуки. Чи є ще щось подібне в районі вулиці Грінченка. FitCurves на Плуговій виглядає не дуже серйозно, хоча дуже привітний персонал, що не можна сказати про Апельсин.

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Щось не можу знайти їхнього сайту

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

А як на рахунок тренерів по тренажерах, бо я б хотіла наприклад, щоб мені склали програму, поспостерігали за виконанням

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Колись ходила дивитися, не сподобалося приміщення і те, що вправи роблять з екрану.

10. Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

а може шось цікавіше бачили?

11. Rona

Rona Мама-йожик

я туди ходила 2 роки :) умови радянські, теле-інструктори і тренер ходить поправляє вправи, мені тоді підходило і ходила з задоволенням,
    який плюс великий для себе винесла: навчили правильно дихати, і виконувати вправи точно (бо вони ж то стандартні, велосипеда дуже ніхто не вигадує), тобто, з максимальною ефективністю

12. manka

manka Member

вул. Плугова, будинок 2а. Вхід з задньої сторони будинку.

13. romawka

romawka Member

А якщо не секрет, що Вас не влаштовує у персоналі в Апельсині? Сама туди ходжу займатися, то все супер завжди раді бачити, посміхаються і т.п.

14. Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

В мене склалось інше враження (можливо хибне). Заходила я до них, хотіла розвідати що в них і як. Запитали, що конкретно мене цікавить, а мене цікавила інформація, які в них є заняття і відповідно ціни. Все що дізналась, що золота карточка 400 гривень, срібна 200. В інших фітнес центрах де заходила, то задавала одне питання, а мені розказували навіть більше ніж мене цікавило. Розкажіть що там і як, бо мені туди найблище, але якось бажання відпало туди йти ще раз.

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Ще цікавлять відгуки про фітнес клуби на Балатоні і Промисловій.

15. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Фітнес карта неповного дня 200 грн
    Фітнес карта повного дня 300 грн
    Карта тренажерного залу неповного дня 200 грн
    Карта тренажерного залу повного дня 300 грн
    Золота карта (фітнес і тренажерний зал повний день) 400 грн
    Одноразове заняття фітнес або тренажерний зал 40 грн, разом 50 грн
    Персоналне заняття з тренером 50 грн
    Розробка персональної програми 50 грн
    Розробка дієти 50 грн
    Займаюсь там тільки 2 тижні( в тренажерному залі). Я немаю з чим порівнювати, то мені подобається. Перший раз мала персональне заняття, тренер склала мені програму. Далі планувала займатись сама, а оскільки наразі нема багато людей, то кожне моє заняття фактично є персональне. Кожну вправу тренер(завжди різні) мені показує як правильно виконувати, розказує, яка група м"язів при цьому працює. Наразі єдиний мінус - це наявність однієї бігової доріжки.

16. Melisa

Melisa Well-Known Member

Ходжу на Балатон вже 2 роки. Довго шукала для себе підходящу програму і тренера, перепробувала всі заняття. Зараз вибрала для себе двох тренерів Юлю, (веде мікс - аеробіку), та Інгу (Веде пілатес). Весною було багато людей зараз всі "одноденки" відсіялися, залишилися тільки дівчатка які ходять більш менш постійно. Програми різноманітні, вес ь час змінюються. Мені подрбається. Недоліки:
    меленька роздягалка, та взагалі маленьке приміщення фітнес клубу.

17. Steba

Steba Member

А хтось щось знає про зал у колишньому Домі краси на І.Франка? Мені говорили, що там є якісь тренажери. Розташування дуже підходить. От тільки не знаю цін і чи варто взагалі туди йти.

18. romawka

romawka Member

Як на мене то величезний плюс в Апельсині те що можна ходити з понеділка по суботу хоч кожен день і хоч на будь-яку кількість занять, ще плюс, що групи не переповнені!
    Є різноманітні заняття: йога, аеробіка, степ аеробіка, фітнес, стретчінг(розтяжка), прес- спина, стрункі ніжки зараз ще проводяться заняття з фітболом.
    Є роздягальні і душові кабінки. Є фіто- бар де можна придбати водичку, сочок, чай, каву і т.п.

19. Bonita

Bonita Member

На даний момент, поки немає багато людей одночасно, ддуже добре. Є тренер, який проводить первинний інструктаж розказує і показує що/як і для чого, потім можете замовити персональні тренування, де Вам і програмку складуть і займатися будуть і контролювати правильність виконання всіх вправ. Поки що мені підходить і сервіс і якіст. На перший місяць вирішила взяти все-таки персональні заняття, бо в тренажерах і інших примудростях повний профан, і дуже задоволена. Заняття динамічні, цікаві, кожне тренування присвячене певній групі м'язів, сподіваюся що результати перші також скоро проявляться.

20. anka

anka Well-Known Member

дівчатка, якби хтось хотів абонемент в Спорт лайф- маю мету відпродати свій. Таке можливо згідно умов договору. Я ніяк не маю часу туди ходити. Ходжу раз на місяць... абонемент до березня наст. року.