Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Гляньте на розклад клубу Ківі, там є pole dance по вечорах

2. Solnechnaya

Solnechnaya New Member

Извиняюсь, что пишу на русском - могу так лучше высказать своё мнение. Я уже почти год хожу в Спорт Лайф купила карту в Одессе, была по работе в Киеве и вот сейчас судьба меня закинула во Львов.
    Могу сказать, что всегда меня и моих знакомых встречают вежливые сотрудники, с натуральными и неискусственными улыбками, как это часто бывает!
    Да, иногда в Спорт Лайфе не так идеально, но они всегда это компенсируют хорошим сервисом и бонусом. Например, хоть в одном клубе вам предложат на шару посещать спа комплекс целых две недели, или сходить на бесплатный массаж к турку? кстати, он красавчик!:girl_in_dreams: и по своему опыту могу сказать, сразу при открытии расписание не фонтан, по тому что необходимо время раскачаться клубу, войти в колею! вы будете оставлять ваши по желания на рецепции и по максимуму тренера будут доставлять классы...в общем не знаю как вы, а я влюбилась в Львовский спорт лайф, ни в одном из клубов где я была нет такой соляной пещеры и такой красивой спа зоны! Ушла расслабляться =)

3. phobika

phobika Well-Known Member

В "Елладі" на Мельника є стрип+RnB, якраз в понеділок і четвер, щоправда на 16.00. Я туди трішки ходила, але помінявся час і коли додалося те RnB - розподобалося. Але загалом класна тренерка і хороша структура занять.
    Зараз шукаю щось інше. Гарні умови в "Ківі" на Бандери. Там дні занять - понеділок, середа, п'ятниця на 19.00 або до обіду (точної години не пам'ятаю).

Хто знає чи є стрип-пластика в "Формулі краси" на Левицького?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Сама запитала, сама відповім: по телефону мені сказали, що стрип-пластики немає, жіночка була вкрай непривітна.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чи є в центрі (районі Університет-Оперний-поч Городоцької) якийсь зал з аеробікою-степом? Бо я поки ходжу в Софію, але там найраніше заняття 10-30, то мені пів дня пропадає. Я би хотіла на 8-9 ходити.

5. shoelover

shoelover New Member

о, Діана, я до неї на заняття ходила в 62 школу, за памятником підкові. Вона супер-мега!!!! Чесно, я дуже часто дивувалася ЯК в неї так легко виходять всі ті вправи! Коротше, всім рекомендую - ходіть на її заняття! Вона воїстину божественна!

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, підкажіть. Які з цих занять в розкладі платні
    http://www.sportlife.ua/ru/services/schedule/?cl=593
    там внизу атке пише
    Хочу від завтра почати ходити, щось не дуже розумію той розклад. Там взагалі на щось можна ходити по картці??

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

8. Vittoriya

ага, тобто ото синє, то платне, а на 12.00 на степ можна?завтра

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

ага. ну і ще на 10-15 на Аппер боді - можна, і на 12-00 степ - також.
    а 90-60-90 - вже ні... отакий хитрий розклад :)

і ще стосовно спортзалу.. все добре - гарно, поки що чисто, персонал привітний.
    але якщо хочете уваги - безкоштовно ви її не отримаєте.
    в спортзалі тренер сам до вас не підійде, правильно чи ні робите - сам не скаже...
    можна, звісно, його питати щоразу, але якщо в звичайному спортзалі тренер бачить, що прийшов чи новачок, чи не вміє робити, то вам все покажуть, то в спортлайфі - тільки, якщо будете брати індивідуальні заняття...

10. Vittoriya

Я то теж одразу зауважила. У Фітнессіті можна було просто попросити, аби трохи помогли, тут видно одразу з чеками йдуть :D
    Прийшла зі спортлайфу. Ніякого вау як кльово сказати не можу. Щоб щось кардинально змінилося-не зауважила. Ну може більше тренажерів, я не знаю, мені з них потрібні лише хіба бігова доріжка і ще там кілька аеробних. Зал тепер лише той, що з колонами блін. Сьогодні на степі я стояла прямо за нею, то так файно, без слів... Персонал приємний, так, але иене знову нині здивували. Я точно пам'ятаю, коли я переписувала договір і мені давали картку, дівчинка сказала-картка буде активована при першому вашому візиті в спортлайф. Приходжу я нині, кажу, що моя картка ще не активована, а вони мені-та ні, вже активована, з дня, коли відкрилися... Я була злосна, що я мала летіти до них на відкриття, незважаючи де я і що зі мною... Ітак вони відкритися на початку січня, затримали, а тепер ще такі сюрпризи.... Неприємно, буду зараз дзвонити, дали мені якийсь номер.

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

мені тоді казали, що таки з дня їх відкриття..
    але то таке.. тут раніше писалось, що вони обдзвонювали і казали, що відкриття 1 лютого, а потім самі ж то спростовували...
    на сьогодні притримуюсь думки, що зал непоганий. ходити буду, бо нікуди не дінусь. але наступного разу піду в інший - бодай у ф-лу краси, мандарин, аквапарк і т.п... нехай буде чуть дорожче, але не "попадалово" на весь рік..

12. Vittoriya

мені нині сказали, що ті що купували картку вже на спортлайф, то здня першого приходу, а так як я з фітнессіті, то мені так. Коротче я зрозуміла, кожному говорили різне. Я ту фразу точно пам'ятаю, бо ще чоловік мені казав, а що як тебе у Львові не буде , як відкриється клуб, а я йому на то сказала так, як мені тоді сказали... Н у і тими платними заняттами... Це просто свинство. Направду, я плачу гроші за картку, то я вже маю мати вибір занять нормальний, а тут в розкладі половина занять платна, лишається зовсім мало до вибору....

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

14. Harmony

Harmony Member

дівчата, а басейн в спорт лайфі є?

15. Vittoriya

є, але маленький, такий більше для хлюпання. Ось тут є фото

16. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Я тоді також поділюся своїми враженнями. Мені так і не подзвонили, і не написали. Про відкриття дізналася тут. Коли прийшла вперше - спиталася чому? Вибачилися, сказали, що був збій системи, багато хто не отримав повідомлення. Ну ок. Картка не була активована, фото не було в системі. Хоча мене фотографували при оформленні.

Роздягалка класік. Стала меншою за рахунок того, що додали ще один ряд шафок. не дуже зручно в часи пік. Всі один в одно на голові перевдягаються. Плюс колись перед входом в жіночу розд. стояли такі двері на пружинках, які не давали можливості бачити, що відбувається в першому ряді лавок. Тепер тих дверей нема, і роздягалка проглядається ну просто чудово. Такий собі примусовий стриптиз :)))

Зал мені в цілому сподобався. Не маю нарікань. Зручна зона для розтяжок. мені подібної бракувало в Фітнес сіті. Тренажери хороші. Але незвичні. Бракує кількох класичних моделей, до яких звикла в інших залах. Тренери привітні, інструктаж провели добре. Я задоволена. На рахунок того, що не підходять.. Ну так, така вже політика. Хоча я бачила, як тренер поправляв хлопця, який щось зовсім неправильно робив.

Заняття групові...Я займаюся тільки в залі, але співчуваю дівчатам, які на них робили ставку. Бо дійсно ситуація там сумна. Я шукала якісь танці, для загального розвитку. Взагалі нічого подібного не знайшла.

Загалом враження позитивні. нарешті можна займатися))) але й недоліків поки що багато. можливо, з часом виправляться.

17. Njuta

Njuta Member

Фітнес FitnesCurves мені сподобався . За місяць скинула 10 кг , індивідуальний підхід до кожної клієнтки , ціни нормальні і акції в них постійно

18. Freitag

Freitag Active Member

Також ходжу у FitCurves на Сихові. Є певні плюси, є певні мінуси.

:y: Плюси:
    - ходити можна щодня окрім неділі в будь-який час (субота - до обіду);
    - програма занять справді дієва (скинула 12 кг за півтора року, щоправда мені важко було худнути через проблеми зі щитовидкою і процес пішов тільки, коли почала її лікувати);
    - гарно пропрацьовуються всі групи м'язів;
    - заняття на тренажерах поєднуються з аеробікою;
    - вправи для розтяжки;
    - загалом привітний персонал;
    - відсутність надто сильного навантаження і мала імовірність травматизму;
    - доступна ціна;
    - по бажанню додаткові заняття "зумба" і "група харчування"
    - тривалість занять займає 40-50 хвилин з перевдяганням;
    - за певних обставин можна заблокувати абонемент.

:n: Мінуси:
    - дещо тісно;
    - достатньо душно влітку (але того року і літо було жарке...)
    - душ лише один і про його доступність важко судити;

Щось мало в мене мінусів знайшлося:scratch_one-s_head:
    Головне, що мені близько, результати дають про себе знати (маю на увазі не лишень вагу, а й самопочуття і фізичну форму) і графік зручний.
    В квітні, мабуть, продовжу абонемент ще :give_heart:

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А хіба це добре? Різке зниження ваги призводить до проблем зі здоров'ям, і якщо б був дійсно правильний та індивідуальний підхід до клієнта - то тренер не дозволив би скинути більше, як 3 кг в місяць, що є оптимальним для правильного скидання ваги.

20. Njuta

Njuta Member

Ну ніяких побічних ефектів в мене не було , все залежить від організму , просто я перед тим і під час на певній дієті сиділа . А почувати стала себе навпаки ще краще. Так само продовжу абонемент. Але я хожу на Науковій