Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Discussion in 'Спортзал' started by Ума, Dec 21, 2006.

1. Smaylik

Smaylik Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Дівчата, а мене цікавить чи є такі фітнес центри у Львові, де можна було б приходити із дитиною від 2 років,типу для "мамочок в декреті"???
    Я немаю зовсім із ким малого залишати, то брала б його із собою. Було б добре, якби була няня із дітками і вона там також займалисьіз ними тих 1-1,5 год, поки мама буде підтягувати попу :girl_dance:
    Я живу на Зеленій, то біля мене є хіба найближче фітнес на Зеленій 59

Last edited by a moderator: Jan 13, 2012
  2. Steba

Steba Member

Привіт. Бачу, що тут зібрались всі з добрим досвідом. Порадьте будь-ласка новачку: мене цікавлять індивідуальні заняття (треба підтягнути деякі місця) по 2 рази на тиждень, або на 8 ранку, або на 20.00 ввечері. Живу р-н аеропорту. Куди, до кого мені звернутись?
    Дякую.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

На першу сторінку.

4. Steba

Steba Member

Дякую за пораду. Але на першій сторінці (не тільки в цій темі) інформація за 2007 рік. Ви не вважаєте, що за п"ять років багато що змінилось? Зазвичай цікавить свіжа інфо.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Вважаю, що інфу, уже написану, треба читати, краще, якщо з початку. Засмічувати повторами для лінивих читати форум - зло.

6. нталька

нталька Well-Known Member

дівчата, а в аква-парківський фітнес центр хтось ходить? можете поділитись відгуками?

7. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

я ходила, але пішла наша трененр і ми за нею :)
    що конкретно вас цікавить?

8. нталька

нталька Well-Known Member

та цікавить все. :) Хотіла би індивідуальну програму з тренером в залі, але нічого конкретного від них не добилася. Чи там є хтось професійний, щоб звернутись?
    і цікавить там пілатес та йога для початкового рівня. Там різні тренери є і на йогу і на пілатес, а до кого було би краще?

та і взагалі, чи варто йти саме в той центр, бо щось відгуків по ньому не знаходжу.

9. Steba

Steba Member

Обрала для себе пілатес, каланетику та бодіфлекс. Про останній зрозуміла, що можна займатись самій. А хто може порадити заклад і хороших тренерів по двох перших? Бо я ще зовсім ніде не була і досвіду ніякого, а треба терміново щось із собою робити. Дякую.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

багато залежить район де знаходиться спортзал і де живете Ви.
    мабуть, якщо вам порадять Спартак, а ви живете на Сихові чи в рудно, Вам незручно буде їздити? ну або ціна - вона теж відіграє не останню роль.

11. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата- буду ткож вдячна, як хтось підкаже скільки коштує індивідуальні заняття з тренером, куди можна звернутись

12. Steba

Steba Member

Живу в р-ні аеропорту, працюю в центрі. Та й машина є, можна під"їхати. Ціна-вагомий аргумент, але не головний. Головний аргумент-хороший спеціаліст і результат від занять.

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

Мій улюблений спортзал - Мандарин, що по вул.Кульпарківській, де Кінескоп. Тренер - Олена.
    Якщо до неї ходити постійно - індивідуальний без потреби. там є й інші заняття - впринципі, теж дуже навіть хороші. Тому рекомендую.

14. Steba

Steba Member

А хтось щось знає про Бель Палаццо, салон краси
    що по вул. Саксаганського, 10. Там ніби також фітнес-клуб.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

там тільки силові тренажери і одна бігова доріжка.

Якщо підходять тільки силові, то там нормально. Роздягалка, душ - все облаштовано.

16. anka

anka Well-Known Member

Поки не відкрився sport life, взяла абонемент в Studio Figura- в повному захваті!!! Поки що відвідала 2 комплексні заняття - Roll Shaper, лімфодренаж, віброплатформа, вершник фітнес і мені здається, що результат на стегнах помітний просто вже! З тих всіх процедур мені найбільш результативним здається рол шейпер- інтенсивний масаж всіх проблемних ділянок. Промасовує до кісток. Але ще більше мене там вразив персонал- там є 2 дуже уважні тітоньки- заняття на ролшейпері займає бл. 1 години- за той час вони підходять разів 10 точно. А вчора попала на адміністратора Сашка- настільки людина ретельно підходить до кожної вправи, настільки підбирає для кожного і програму і вправи- я вражена. Познімали з мене заміри/обміри, зважили-подивимося, чи будуть зміни, може я самонавіюванням займаюся, але стегна в дзеркалі вже інші.

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

На Хмельницького? я колись теж на нього дивилась. А це взагалі для організму не шкідливо? ну бо це я так розумію, не фізичні навантаження, які ви самі вправами виконуєте, а більше масаж?

Last edited: Jan 19, 2012
  18. anka

anka Well-Known Member

На Хмельницького! Я собі так думаю з приводу шкідливості- ролшейпер- це масаж. Ось тут можна глянути як це виглядає http://www.youtube.com/watch?v=ZXYm19ItzcE&feature=endscreen&NR=1 Масаж- не шкідливий. Інтенсивність масажу регулюєте самі- більше чи менше притискаєтесь до масажера, масаж виконується за током лімфи-для кожної ділянки апарат крутить ролики в потрібний бік. Лімфодренаж- суперська процедура- дуже розслаблює- ноги і живіт вдягають в такі "штани" котрі надуваються і виконують тиснучий масаж- надзвичайно приємно. Стосовно віброплатформи- думаю це шкідливо, звичайно, вони заперечують, але вібрації для організму надзвичайно шкідливі. Жінки, що працювали більше 6 міс на віброустановках назавжди залишалися безплідними. Також шкідливими є вібромасажери. І ще це навантаження на хребет. Вершинк фітнес- імітація плавної поїздки на конику- вправа для пресу, окрім того розвиток координації, бо в руки дають гантельки і перелік вправ, котрі потрібно виконати під час "їзди". Думаю, це теж не шкідливо.

19. Julietta

Julietta Member

Я ходила, мені подобалось. По-перше, близько біля дому, по-друге там все гарно облаштовано і занять на вибір є дуже багато. Проходила все літо, потім поновила абонемент в грудні. Влітку був час - то ходила майже щодня і на заняття, і плавати. А в грудні ходила приблизно 2 рази в тиждень- більше не встигала. Зараз абонемент не поновлювала, бо ті 2 рази в тиждень пілатесу на які я ходила не вартують тих грошей (абонемент на місяць подорожчав - тепер 500 гривень). Але якби мала час ходити більше - то поновила б, дуже хороший фітнес центр.

20. Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

А вартість яка?
    До речі в суботу в "Ківі фітнесс"безкоштовний день.