Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Там всі хороші, кожен по своєму. В суботу веде Оленка, вона ще каланетику проводить.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! інфо неперевірена, але вроді при варикозі можна як фізичне навантаження плавання і велосипед.. щодо останнього ще сумніваюся
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчатка, хто ходить y FitCurves, підкажіть, будь ласка, вартість абонементів на 1-2 міс.; займатись можна хоч кожен день чи є якась визначена кількість разів??
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Може хтось знає, чи є ще шейпінг-зал на Караджича (район Любінської)? Цікавить які там зараз умови і вартість занять?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! була я там недавно (на Сихові). Потрібно купити членство 449грн, ну а сам абонемент коштує на 6 міс 966грн. Можна за 359грн купити абонемент на місяць, у подальшому при цьому не потрібно купувати членство. Є ще сертифікат на 2 місяці здається за 400грн, але членська карта туди невходить і її після завершення треба буде окремо купувати. А взагалі у мене про них враження не туже. Зал знаходиться за стінкою від рецепції при вході, здається тільки 4 тренажери і атмосфера якась, навіть не знаю як назвати, зовсім не спортивна.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я вчора зайшла розвідати інформацію на Науковій. Як мені пояснили, членство коштує 246 грн.(може хіба я щось не так почула) і воно дає право ходити місяць ніби безоплатно, за рахунок тієї карточки..Тренажерів там 8, а між ними коврики..Досить активна атмосфера. Якесь зовсім інше враження виходить)) Мабуть, завтра піду спробую пробне тренування
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а я була там сьогодні...враження позитивне... абонемент на місяць коштує 249 грн...і туди входить членська карточка, яка дає право на тренування, в будь якому місті в Україні, де є їхні філії... мабуть нам різні тренери розказували... найбільше мені сподобалось, що в залі займаються жінки, яким і справді є над чим працювати....а не моделі "які любуються собою в дзеркалі...як в основному в модних фітнес центрах..."...а от розташування залу і сам зал мені не сподобались...але для тих хто живе в цьому районі...це класно...оскільки придбаний абонемент дозволяє тренуватись хоч щодня....прибіг відпрацював 30 хв і до дому...мене саме така тривалість 30 хв і не влаштовує...оскільки більше часу витрачатиметься на добирання... ...там ще проводяться заняття з правильного харчування...якщо хтось відвідував напишіть враження в ПП.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Суть та сама. Платиш 249 грн. займаєшся місяць і маєш карточку. Мені ще цікаво, чи справді тренування по 30 хв. можуть дати якийсь результат. Бо тренер казала, що воно заміняє півтора години у звичайному спортзалі. Важко трохи віриться..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ага, забула дописати. Зараз літом у них акція - членство по 249грн, а звичайна ціна 449грн
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчата, скажіть, а там є графік занять? чи вони монотонно щодня кожні 30 хв, коли є люди заняття проводять? взагалі для підтримання тіла в тонусі і 15 хв. зарядки кажуть, достатньо. а якщо ті тренування сильно інтенсивні, то мож щось і дають...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Там заняття проводяться не кожні 30 хв. Воно просто безперервно триває, оскільки побудоване за принципом кола. Ти просто приходиш, "вклинюєшся" в коло, обходиш його три рази і йдеш додому. Коли я була, то деякі жінки мокрі виходили.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! круто! а якщо хтось більше обходить. бо йому мало? ---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- а там є тренер? чи по тєліку показують, що робити? бо ж якщо є тренер, який постійно з вами це виконує, а вони кажуть, що тих 30 хв. заміняє 1,5 год. в залі - яка ж тоді фігура у нього має бути!!!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! За це не знаю)))Домовитись про все можна Є тренери. Вони слідкують або принаймі мають слідкувати, як то все відбувається. Але він не обов*язково займається разом з дівчатами. Просто стоїть посеред кола.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! і ще питання: 1. якщо фіз.підготовка хороша - чи не замало буде тих тренувань? 2. півроку одних і тих же занять, без змін вправ - як скоро від них знудить і наскільки вони дієвими будуть через, наприклад, 3-4 місяці?