Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

боді шейп, то є шейпінг.

то шейпінг з м'ячем великим

на розтягування хребта, помірні навантаження, в повільному темпі

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дякую, а що ще є з помірними навантаженнями, крім пілатесу? я не дуже спортивна - наразі)

3. Vittoriya

там ще є стретчінг, мені казали, що це теж на розтяжку. Я ще ніяк не попаду, багато танцювальних занять-східні танці, аеробік денс, танцювальний клас.

4. Sela

Sela New Member

а як вам ці танцювальні заняття? який рівень на вашу думку (мені просто не сподобались, цікаво чи це я така перебірлива, чи дійсно не дуже)?

5. Vittoriya

я їх не відвідувала , тому нічого не можу сказати. Я більше люблю пілатес, степ, мені іншого не треба :)

6. Finya

а що на степі роблять?

чим саме не сподобались?

7. Sela

Sela New Member

До цього я ходила на сучасні танці і там тренери були танцюристами, показували детально всі рухи, поступово вчили зв*язки і об*єднували в танець, а у фітнес сіті - тренер на стрипластиці була не танцівниця, а спортсменка, і рухи відповідно в неї далеко не ті, і метод проведення заняття теж не сподобався, вона танцює - а ви повторюйте без слів. На інщих танцювальних заняттях, де бальні і східні, танці я не була, можливо там проводять танцюристи

8. Knopka

Knopka Well-Known Member

Пішла я "розвідувати" обстановку в київських фітнес-клубах. Дуже мені подобається, що тут діють абонементи на всі види занять, тобто можеш приходити будь-коли на тренажери, або на будь-які заняття в розкладі без обмежень. Паралельно працюють гуртки для діток, причому окрім фітнесу, балету, йоги, боксу є ще дитячі кімнати, де можна малювати, ліпити, за дітками дивляться.... Словом, для мам, які не мають з ким залишити дитину і тому не ходять на спорт, в Києві варіантів паралельних занять мама-дитина дуже багато. Були б гроші на річні абонементи для двох і бажання)))

9. Finya

От я би на таке походила) для дорослих, якби були заняття. Десь бачила питання про це, треба пошукати.

10. Sela

Sela New Member

я ніби бачила таке в розкладі фітнес сіті, дитячі заняття + англ мова для дітей, напевне коли буду мати дитинку - буду туди ходити:)) але це вже для старших діточок, менше ніж 4-5 років напевне зарано...

Ще чула, що в Ківі фітнес (біля політеху) є заняття для мам з немовлятами

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Махають ногами:girl_haha:
    В швидкому темпі роблять вправи на степ-платформах, степ швидко спалює калорії. Прирівнюється до аеробіки і хотьби по сходах, бо кожна вправа це крок на платформу. Вправи від простеньких до зв'язок і стрибків, платформи мають два підвищення, для початківців краще з одним підвищенням висотою 15-20 см, для тих, хто вже займається - 30см.

12. RIZA

RIZA New Member

Я почала ходити в Ківі Фітнес. Мені близько до роботи, деколи навіть в обідню перерву можу позайматись. Поки що дуже подобається. Пробувала вже каланетику і стречінг - задоволена. У них багато силових програм. Але не знаю з чого почати. Можливо хтось ходить і порадить що обрати.

13. Jasmin

Jasmin :)

так-так, є там такі заняття, ківі-мама називаються :)

Я теж туди ходжу. Для себе обрала каланетику. Найбільше подобаються заняття в Галі. Була на антицелюлітній програмі, то ледь виповзла звідти. Мені більш спокійніші заняття підходять. В суботу хочу стрейчінг спробувати :)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. Vittoriya

та й то так, що потім все тіло наче горить. Мені то так подобається. Ніби відчуваю, як кров циркулює тілом.

16. Sela

Sela New Member

17. Jasmin

Jasmin :)

Спробувала :) Нє, ну я знала, що я "шланг", але не думала, що настільки :) Ржала сама з себе, хоча трохи мені вдавалося, але то був повний капець. Вирішила для себе, що немає нічого кращого каланетики :)

18. Merry

Merry Well-Known Member

Підскажіть, будь-ласка, де найближче в районі цирку знаходиться фітнес-клуб із степом.

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

Хочу спробувати займатись вдома сама, дівчата, може хтось підкаже хорошого тренера, який би розробив комплекс вправ для домашніх занять "під мене" і час від часу коректував. Не знаю чи там реально досягти бажаних результатів, але бачу, що з часом для занять в клубі в мене не дуже складається, бо нема з ким малу залишати, а паралельні заняття щось мені не дуже, пішли ми на пробне дитяче - воно гордо іменувалося "балет", а насправді виявилося 5-хвилинною розминкою, а решту часу діти просто бавилися, а тренер сидів і дивився.

20. Rona

Rona Мама-йожик

Дівчатка, може знаєте, де у Львові можна знайти стретчінг?:girl_blush2:

Останнє редагування: 19 Червень 2011