Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! боді шейп, то є шейпінг. то шейпінг з м'ячем великим на розтягування хребта, помірні навантаження, в повільному темпі
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дякую, а що ще є з помірними навантаженнями, крім пілатесу? я не дуже спортивна - наразі)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! там ще є стретчінг, мені казали, що це теж на розтяжку. Я ще ніяк не попаду, багато танцювальних занять-східні танці, аеробік денс, танцювальний клас.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а як вам ці танцювальні заняття? який рівень на вашу думку (мені просто не сподобались, цікаво чи це я така перебірлива, чи дійсно не дуже)?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я їх не відвідувала , тому нічого не можу сказати. Я більше люблю пілатес, степ, мені іншого не треба
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! До цього я ходила на сучасні танці і там тренери були танцюристами, показували детально всі рухи, поступово вчили зв*язки і об*єднували в танець, а у фітнес сіті - тренер на стрипластиці була не танцівниця, а спортсменка, і рухи відповідно в неї далеко не ті, і метод проведення заняття теж не сподобався, вона танцює - а ви повторюйте без слів. На інщих танцювальних заняттях, де бальні і східні, танці я не була, можливо там проводять танцюристи
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Пішла я "розвідувати" обстановку в київських фітнес-клубах. Дуже мені подобається, що тут діють абонементи на всі види занять, тобто можеш приходити будь-коли на тренажери, або на будь-які заняття в розкладі без обмежень. Паралельно працюють гуртки для діток, причому окрім фітнесу, балету, йоги, боксу є ще дитячі кімнати, де можна малювати, ліпити, за дітками дивляться.... Словом, для мам, які не мають з ким залишити дитину і тому не ходять на спорт, в Києві варіантів паралельних занять мама-дитина дуже багато. Були б гроші на річні абонементи для двох і бажання)))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! От я би на таке походила) для дорослих, якби були заняття. Десь бачила питання про це, треба пошукати.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! я ніби бачила таке в розкладі фітнес сіті, дитячі заняття + англ мова для дітей, напевне коли буду мати дитинку - буду туди ходити) але це вже для старших діточок, менше ніж 4-5 років напевне зарано... Ще чула, що в Ківі фітнес (біля політеху) є заняття для мам з немовлятами
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Махають ногами В швидкому темпі роблять вправи на степ-платформах, степ швидко спалює калорії. Прирівнюється до аеробіки і хотьби по сходах, бо кожна вправа це крок на платформу. Вправи від простеньких до зв'язок і стрибків, платформи мають два підвищення, для початківців краще з одним підвищенням висотою 15-20 см, для тих, хто вже займається - 30см.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я почала ходити в Ківі Фітнес. Мені близько до роботи, деколи навіть в обідню перерву можу позайматись. Поки що дуже подобається. Пробувала вже каланетику і стречінг - задоволена. У них багато силових програм. Але не знаю з чого почати. Можливо хтось ходить і порадить що обрати.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! так-так, є там такі заняття, ківі-мама називаються Я теж туди ходжу. Для себе обрала каланетику. Найбільше подобаються заняття в Галі. Була на антицелюлітній програмі, то ледь виповзла звідти. Мені більш спокійніші заняття підходять. В суботу хочу стрейчінг спробувати
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! та й то так, що потім все тіло наче горить. Мені то так подобається. Ніби відчуваю, як кров циркулює тілом.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Спробувала Нє, ну я знала, що я "шланг", але не думала, що настільки Ржала сама з себе, хоча трохи мені вдавалося, але то був повний капець. Вирішила для себе, що немає нічого кращого каланетики
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Підскажіть, будь-ласка, де найближче в районі цирку знаходиться фітнес-клуб із степом.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Хочу спробувати займатись вдома сама, дівчата, може хтось підкаже хорошого тренера, який би розробив комплекс вправ для домашніх занять "під мене" і час від часу коректував. Не знаю чи там реально досягти бажаних результатів, але бачу, що з часом для занять в клубі в мене не дуже складається, бо нема з ким малу залишати, а паралельні заняття щось мені не дуже, пішли ми на пробне дитяче - воно гордо іменувалося "балет", а насправді виявилося 5-хвилинною розминкою, а решту часу діти просто бавилися, а тренер сидів і дивився.