Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

входить ......
    а спа-зона (там де басейн) не входить. басейн там не плавальний а спа. такий якраз для стилю вагітної жабки (це в мене зараз такий стиль :)). плавати спортивними стилями там нереально - занадто тепла вода (ну і не розженетесь).

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це добре, може нарешті спробую тренажери :)

ну і це добре вприципі, не шкода не брати картку зі Спа, бо я люблю добре поплавати, а поки що мені такий

не підходить :girl_sad:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

4. Vittoriya

Орман, а ви ходите в Фітнессіті? Може якісь відгуки є про той заклад? Які там душові? роздягальні? персонал?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ходю :)

душові і роздягальні хороші, фени не дуже потужні.

з персоналом майже не стикаюсь. В смислі я ходжу на заняття дя вагітних і тренер мене влаштовує. Ще як було треба питала тренера того що на тренажерах як тотой тренажер включається - показав.

П.С. не забувайте регулювати висоту сидіння на "сидячих" тренажерах під себе :)
    п.п.с завтра буду в районі 14-30, може зустрінемось

6. Vittoriya

шкода, я певно буду пізніше, там пілатес на 17ту, то я вже перед тим прийду. Але я тепер туда буду часто ходити, надіюся :) :crazy::yahoo::yahoo:

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

В них поєднання шейпінгу з тренажерами. Ви інтенсивоно займаєтесь (30секунд, здається) на тренажері, потім робите вправи, які показує тренер, потім знову тренажер і т.д. Потрібно пройти 3 таких кола. В результаті, получається інтенсивне заняття. Але основний акцент в них все-таки на тренажери.

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тренер Лєра

9. Vittoriya

Я вчора була перший раз у Фітнессіті :girl_curtsey: Нарешті я познайомилася з тренажерами:girl_crazy: В Євроспорті я ніяк не могла наважитися до них підійти, там завжди купа народу і всі такі запонтовані, що страшно було щось спитати. Значить пішла я вчора на пілатес, але крім мене не було нікого і тренер мене відпустила... Ну і я вирішила, що картку вже активізувала, треба користати. Дали мені тренера Михайла і він мене направляв на різні тренажери. Сьогодні я вже сама займалася. Загалом мені сподобалося, тренажерів кууупа, то тішить. :) Сьогодні була ще на каланетиці і думала, що вже не вийду звідти :) Дуже тішуся, що нарешті добралася до спорту, бо так мені не вистарчало того! Порівнюючи з Євроспортом, можу сказати, що у Фітнессіті дуже добре. Всюди є кондиціонери-це важливо. Я пам'ятаю як я літом пішла колись в Євроспорті на степ, там лиш вентилятор поставили, мені так стало погано.... Тут свіжо, нема задухи, є бажання щось робити :) Душові гарні, навіть відокремлені( в Євроспорті ні, хоч я вже там навчилася невстидатися нікого :), але все-одно так краще). Надіюся лиш, що ціни вони не будуть так стрімко піднімати, як в Євроспорті.

10. Sela

Sela New Member

здається в Єроспорті нарешті зрозуміли, що в них є конкуренти...зараз зробили акцію - відновили продаж старих срібних карток.:girl_smile:

Я почала туди ходити, басейн набагато більший, для тих, хто хоче дійсно плавати - має сподобатись, але вода там холоднюща - коли в неї входиш, потім звикаєш...
    Тренажерний зал мені сподобався, а до занять ще поки що не дійшла:) Дуже шкода, що забрали з розкладу "ідеальна талія" - я як раз туди хотіла би ходити. Навіть важко сказати де краще, чи в фітнес сіті чи там (правда я ще не стикалась з проблемою кондиціонера, може і зміню свою думку). на рахунок душів дійсно, хоча я і не стидаюсь, але перепрошую, як відвідувати ці відкриті душі під час критичних днів, навіть не уявляю:girl_impossible:

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

До речи, чи то я так попадала, але здається, що в Євросопрті в тренажерному залі в основному чоловікі за 30-40, а у фітнес сіті хлопці молодші і дівчат побільше.

11. Vittoriya

це добре. Забула ще додати, що мені не подобалося в Євроспорті. По тій картці. що я мала там, я могла входити лиш з 10.00 до 14.00. то було трохи напряжно, ще коли я в консі вчилася, можна було бігати, то недалеко, зараз мені туди їхати не добре, та й в мене така робота, що то зранку, то післяобіду. Тим мені сподобалося у фітнессіті, бо вхід з 7.00 до 22.00 і я можу комбінувати.

не знаю, я там різних бачила. Жінок теж багато.

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

ну я не ходила під час КД на спорт. А так, то тепер є капа :D

12. Jasmin

Jasmin :)

Вікторія той Фітнессіті на Чорновола? Підкажіть будь ласка яка там вартість абонементу? Скільки занять в місяць? Чи є каланетика? Є в них сайт, де можна ознайомитись з розкладом занять?

13. Левицька

Левицька New Member

ну то не проблема Євроспорту, Ви собі вибрали денну карту)) в мене була картка звичайна, ходила, коли був час.

Ходила вчора в аквапарк, стільки народу! якось мені було незатишно, треба в Дельфін сходити. В мене питання: хто знає, в Дельфіні потрібно ходити лише по абонементах, чи разово також можна? Бо я чула, що там разово не пускають...

14. Sela

Sela New Member

на сайті вказані всі ціни, розклад...вишлю вам в приват, бо тут не можна:)
    каланетика є, а занять - скільки захочите

15. Vittoriya

бо вона була по ціні більш-менш. На весь день була досить так дорожче. В фітнессіті я маю за ті гроші на цілий день. Я то мала на увазі :) Може просто не ясно трохи висловилася

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

так :) Каланетика є, я от власне вчора була. Занять в місяць- то вас цікавить власне каланетика? бо занять в загальному є необмежена кількість, а каланетики по розкладу є в понеділок,вівторок, четвер і суботу.

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

16. Sela

Sela New Member

17. Julietta

Julietta Member

В басейн разово можна, сама так деколи ходжу.

18. kerosinka

kerosinka Member

Дівчатка, і я хочу нарешті почати займатись! Цікавить пілатес. Можливо хтось знає де можна займатись пілатесом на Сихові, або десь поблизу.

19. Samilla

Samilla New Member

Дівчата, я живу в районі Любінської,хтось знає якийсь спорт клуб поблище?

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дівчата, хто займається в Фітнес-сіті, в чому специфіка таких занять як боді-шейп, фітбол шейп, йога-латес, пілатес etc)) Дивлюся в розклад, очі розбігаються))) Знаю тільки шейпінг і аеробіку))) Була ще в 2 місцях на пілатесі - ну, зовсім по-різному його подавали. Тепер хочу в ФС, але зорієнтуйте, будь ласка)