Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Discussion in 'Спортзал' started by Ума, Dec 21, 2006.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

2. tsyganka

tsyganka Member

Ходила на заняття у FitCurves, що на Науковій. Так як худнути мені не треба, акцентувала увагу на качанні м'язів - результат був, відчувала більше сили в руках і підкачала ноги. Тренування моє було не довгим 1 міс., зате безкоштовним (виграла абонемент у Сільпо). Хотіла б продовжити, але не зручно добиратися.:girl_curtsey::girl_curtsey:

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Звітую.
    Вибралась нарешті в Елладу. Власне на шейпінг (вирішила з нього почати, щоб "підсушитись", а вже потім на тренажери за тою їхньою індивідуальною програмою). Що вам сказати.... Як на мене, то шейпінгом краще босим займатись, а там у взутті... ну то таке. Сервіс ненав"язливий далеко... Тренер всю дорогу показує вправи, до мене не підходила жодного разу. Тобто, я розумію чисто теоретично на який м"яз дана вправа, але не завжди сходу зловиш чи вона з витягнутим носком чи п"яткою працює. Тренер не коментує особливо. Розтяжок після заняття практично нема... як на мене, то м"язам потрібно дати відновитись.
    Отакі от справи. І після заняття до мене також ніхто не підходив. Я платила за окреме заняття, то тренер міг поцікавитись/зацікавити... Пофігістична дівочка якась.
    Висновок: якщо людина вже займалась перед тим, то можна туди ходити, якщо зовсім новичок, то небажано, бо тренер не займається і так можна собі і шкоди наробити.
    Збоку займались тьоті на тренажерах.. Охота туди ходити відпала. Займалась реально 1 людина, решта ходили одна за одною.Тренер не контролювала практично, хоч завжди була там.
    Знайомий мій жив багато років в Гамериці і тепер приїхав сюди, то вибрав саме зал в Спартаку і дуже хвалить. Я чекала кращого значно...

4. DILEMMA

DILEMMA New Member

А я вчора була перший раз в Фітнесфоревер на тренажерах,їх там не багато,але як на мене достатньо,тренер приємний,програму розписує індивідуально кожному,поки сподобалось,надіюсь не буду з часом лінитись)

5. likeangel

likeangel Member

Почала ходити в мандарин на степ. Була вже на трьох заняттях. Мені сподобалось! Тренер дуже приємна, толерантна і уважна. Всіх новеньких важить і обміряє, щоб за місяць і далі бачити результат. Всі вправи показує як правильно робити і по 20 разів пояснює тому хто не розуміє)) а ще там є масаж і солярій

6. Anrig

Anrig New Member

На жаль, по тій же причині не хочу продовжувати заняття (три місяці займалась у шейпінг-залі на Пулюя). Головне, що встигла по два-три рази позайматись у всіх тренерів і всі сподобалися, крім тієї, що проводить заняття в моїй групі , а в інші дні ходити по часу ну ніяк не виходить :sad: Починаю розуміти, що з таким успіхом, економлячи гроші, можу і вдома сама займатись. Тренер не дивиться правильно чи не правильно роблю вправи, жодних коментарів, як ці вправи робити, коли порівнюю з тренуваннями в інші дні, тобто в іншим групах, аж злість бере.. Загалом враження дуже гарні від залу, але наразі категорично не буду продовжувати такі "професійні" тренування.

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

На жаль, багато тренерів ведуть себе таким чином з метою, аби Ви, розчаровані/здивовані відсутністю результатів прибігли до нього за платною (звісно!) консультацією. Спостерігаю у своєму залі :один тренер відкритий, постійно радить/допомагає, у його зміну народу повно...інший (мій, до речі) - стриманий, маломовний, байдужий...свого часу займалась з ним індивідуально, були і є результати, хороша програма особисто для мене....а тим, хто хоче "на халяву" - зась!
    Певне, слід змиритись і зрозуміти, що тренер також людина, і вдома його чекає сім’я, яка хоче свій шматок хліба з маслом. Не помастите - не поїдете.....Хоча, погоджуюсь, обурливо (за абонемент заплачено, і інколи немало!) відчувати пофігістичне ставлення, і, що найгірше - ви можете робити вправи неправльно, а то і шкодячи здоров’ю, і тренер не порадить, не допоможе, не пояснить, адже в його кишеньку не впаде кілька десятків гривень...

8. Orman

Orman Модератор-бомба

не слід
    на це є язик - підійти і спитати самому, а як не помогло - є адміністрація.

9. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Хаха...власне з адміністрації і почалось....Прийшла, зашорена, закілограмнена і зацилюлітнена на ресепшн, а там - Великий Трєнєр І директор клюбу в одній особі. Кажу - я, така-сяка, кормящая мать, хочу повернути собі таку-сяку форму. Він (тупо): "Я - лише індивідуальний тренер!" Питаю :"Скажіть, що таке індивідуальний тренер?" (думаю - та фіг з ним, дозволю собі і таке, аби досягти бажаного). Трєнєр (на мить замислившись), "пояснює" : "Я - лише індивідуальний тренер!" :girl_crazy:Сунув мені під ніс малозрозумілий прайс і злиняв. Зато - у нього купа мегазвучних титулів.
    Добре, що нагодився інший, який і пояснив, а потім і займався "на совість". Досі товаришуємо.
    А взагалі - багато основ і вправ є в інтернеті. Сама бачу, як люди приходять, і займаються, і результатів досягають. Бо - ХОЧУТЬ. А тренер - допоміжний елемент все ж...:girl_yes:

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ну так він же не сам "знайшовся".
    а оце дуже немудро (особливо щодо силових), бо жоден інтернет вам так не покаже як кваліфікований тренер. Друге діло що його знайти треба, це як лікар.

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я ходила в фітнес-танцювальну студію "Мадібо" на вул.Замкнена
    Заняття недорогі 200 грн в місяць, три заняття в тиждень в любий зручний для вас десь, були заняття на 6 і на 7, дві години- годину фітнес і годину танці.
    Так як я на фігуру не жаліюсь, а хотіла підтримати форму, то за два місяці дуже задоволена була, програма цікава, тренери уважні, обстановка дуже дружня.
    Шкодую що не маю змоги зараз ходити

12. Kordanna

Kordanna New Member

Пішла займатись у FitCurves. Дуже подобається підхід. За тобою постійно слідкую тренер, дуже затишна і доброзичлива атмосфера. Єдиний мінус-душ, про який треба повідомляти зазделегідь. перед тренуванням.

13. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А куди Ви ходите? На Сихові? Бо у мене ось уже закінчується двомісячний абонемент у FitCurves на Науковій, то мені там все дуже подобається. І з душом проблем нема! Найбільше подобається те, що можна ходити 6 разів на тиждень в зручний час! Сьогодні буду мірятись/важитись, то скоро відзвітую про результати.

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ой! як ви мене розчарували... я на Пулюя ходила довго-довго. Тренери там дійсно різні, але я знала всіх (в основному найбільше адміністраторів, бо тренери мінялись частіше :girl_flag_of_truce:), то мінусів стосовно мене не було. Новеньким я сама радила просто до кого іти. Ну і як сама приводила когось з дівчаток, то напрягала тренера, щоб показувала. Мені зараз дуже шкода, що офіс з роботою переїхав і мені недуже зручно на Пулюя ходити.
    А тобі порада - поговорити з тренером просто. Не думаю, що там когось зовсім нетолкового беруть, бо відбирає їх Катя, а вона в тому толк знає. Можливо, якась новенька...
    А ще можна якуратно попитати адміністратора, що мол в інші дні набагато кращі заняття і гарно все показують, а тут у вас не "так". Тренер має відсоток від кількості людей, якщо всі повтікають, то буде невесело. Якось акуратно поясни адміністратору і все буде люкс ;)

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Золоті слова!!!! В мене от співробітниця ледве сидить, бо вирішила терміново худнути, купила абонемент і вирішила все виходити в останній тиждень ... і защемила нерв...

15. Kordanna

Kordanna New Member

Так, це одна мережа, там теж ходиш хоч 6 разів на тиждень, так що приходьте :)

16. Anrig

Anrig New Member

Не скажу, що тренер нетолковий.
    Просто це ж така професія, як викладач, людина може все знати, але не вміє донести, ну і треба ж бути зацікавленим в своїй справі.
    Може і помиляюсь, бо не довго там займаюсь, але від хорошого тренера після першого ж заняття в мене оптимізму море. Тому є з чим порівнювати.

А на рахунок поговорити з адміністратором - щоб не вийшло, як часом на роботі буває, директор погрузить і працівник мило усміхається до клієнта, а насправді :ireful1: про того клієнта не дуже гарні думки думає.

17. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

була у них на сайті та ніц не зрозуміла))))
    це що за програма така у них? шейпінг? фітнес? тренажери?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

з того що я знаю - гібрид тренажерів і циклічних тренувань

19. natty

natty Well-Known Member

Як звали вашого тренера? Я хожу в Елладу вже 9 років на різні види фітнесу, але до одного тренера, яка, власне, і є причиною, чому я все ще ходжу туди. Умови і ставлення на трієчку, як і більшість тренерського складу. На тренажери краще піти в сусідній Спартак - чула про нього хороші відгуки, але там тільки тренажери. Спробуйте піти на іншу годину/до іншого тренера - може, сподобається більше.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Подумую взяти картку Фітнес у Фітнессіті на Чорновола. Але от незрозуміла, в них тренажерний зал входить у ту картку, чи ні?бо я бачила там є Фітнес і Спа Зона, у яку входить басейн, який є до речі менший , як у Євроспорті(то мене трохи розчарувало). А от за тренажерний зал окремо ніц не пише. На басейн я поки ходити не можу, а от на фітнес так вже хочу піти, не можу вже.