Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Сідаєте на 3 тролейбус....і їдете до Нового Цуму...там трошка перейтись догори і потрапляєте в Аквапарк...
    З 11.00 до 17.00 взагалі ляпота 20 грн за 2 години:)
    Більше інфо тут :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

колись був шейпінг і зал з тренаженрами в палаці культури що на розі РЯШІВСЬКОЇ. то палац від заводу. така велика сіра будівля. попитайте там.

• Подобається Подобається x 1
  3. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

Хто ходив у "Скандал", підкажіть, будь-ласка координати! Щось їхній сайт не працює. І враження напишіть!:clapping:

4. Siania

Siania Love Life

Хочу танцювати!!!

Дівчаточка:rolleyes:!!! Порадьте якийсь танцювальний гурток у Львові. Бажано спортивного сучасного танцю.:dance::dance::dance:
    Я ніколи не танцювала:shy:, а так хочеться!!!:crazy:
    Раніше думала записатись в спортзал:bazar: для підтримання фігури, але думаю танці краще!!! Все таки тільки вони роблять фігуру таку....жіночну і т.п.:dance::dance::dance:

• Подобається Подобається x 6
  5. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Хочу танцювати!!!

в 90 школі є "Фокстрот"

6. Siania

Siania Love Life

А це бального танцю школа?

7. Люша

Люша Well-Known Member

На вулиці Коперника у будинку вчителя для дорослих початківців є гурток спортивного бального танцю, там викладають основи цього мистецтва чудові викладачі, Бондаренко Юрій Іванович та його дружина.

8. kati

kati Well-Known Member

здається так,алея невпевнена

9. Птася

Птася Well-Known Member

А ще вони викладають Беліденс, раджу, якщо хочете мати гарну фігуру і танцювати!!!! Сама у них прозаймалася 2 роки, дуже задоволена, а на мій танець живота до сих пір з захватом дивляться (навіть після родів)

• Подобається Подобається x 3
  10. irushka

irushka Well-Known Member

І я у них займалася колись бальними танцями! Дуже хороший рівень викладання!

11. viltis

viltis Well-Known Member

Зараз дорослих початківців приймають практично у кожному клубі. Ви напишіть, в якому районі Ви живете, чи де вам зручно...я спробую сказати, де найближчий до вас клуб.

12. irushka

irushka Well-Known Member

А є щось в районі Личаківської?
    І ще, дівчата, буду вдячна, як хтось дасть знати коли і де у Львові буде якийсь конкурс за участю дітей, хочу з малою піти...

13. Люша

Люша Well-Known Member

Ось у ці вихідні був у Романтику, два дні підряд :umbrage:, шкода, що пізно спитали

14. Siania

Siania Love Life

Я живу на Сихові. Але справа в тому що я не хочу ходити на бальні танці, а на спортивно-сучасні, щоб підтримувати фігуру + бути більш пластичною.
    Буду дуже дуже вдячна!!!

15. Siania

Siania Love Life

А що таке Беліденс???:shy::shy::shy:

Хочу хочу!!!!!!:clapping::clapping::clapping:

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

танець живота:)

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

Зовсім початківців може і приймають. А таких, що вже займались 2-3 роки, але на рівні хобі, мало де беруть. Якось в одному клубі дуже поважний дядечко сказав мені по телефоу, що якщо ми в такому віці і за стільки часу не піднялись вище такого класу і брали участь тільки в 2 конкурсах, то ми в його клубі, м'яко кажучи, не дуже потрібні. "Пошукайте собі інші клуби"... Було дуже образливо. А з іншого боку, в групи, які почали займатись відносно недавно, таких теж не дуже хочуть брати, бо "ви вже вмієте більше". Така-от буває дилема.
    А взагалі, дівчата, бальні танці - то супер! І для фігури, постави, походки зокрема.

18. viltis

viltis Well-Known Member

Злий дядько ....в клубі, де я працюю ми маємо 2 групи, де займаються старші. Одна --це ті , хто власне і займаються вже 2-3 роки, інші, ті, що щойно прийшли.І НІХТО ніколи й нікого не заставляє ходити на конкурси, купувати костюми і т.д.

а якщо Ви вже хочете доситьь серйозно займатись, тоді вас переводять в основний склад.

19. Siania

Siania Love Life

Я не спорю, можливо, але чомусь мене тягне на сучасні танці, такі щоб все тіло рухалось))))))))))
    Порадьте, плз плз!!!!!

20. Ная

Ная Well-Known Member

Може вам хіп-хоп підійде? Є заняття в приміщенні 62-ої школи,Театральна,15 Там же є заняття з танцю живота,сексі-денс,були заняття з сальси(чи є тепер не знаю,треба питати)