Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Сідаєте на 3 тролейбус....і їдете до Нового Цуму...там трошка перейтись догори і потрапляєте в Аквапарк... З 11.00 до 17.00 взагалі ляпота 20 грн за 2 години Більше інфо тут
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! колись був шейпінг і зал з тренаженрами в палаці культури що на розі РЯШІВСЬКОЇ. то палац від заводу. така велика сіра будівля. попитайте там.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Хто ходив у "Скандал", підкажіть, будь-ласка координати! Щось їхній сайт не працює. І враження напишіть!
Хочу танцювати!!! Дівчаточка:rolleyes:!!! Порадьте якийсь танцювальний гурток у Львові. Бажано спортивного сучасного танцю.:dance::dance::dance: Я ніколи не танцювала:shy:, а так хочеться!!! Раніше думала записатись в спортзал:bazar: для підтримання фігури, але думаю танці краще!!! Все таки тільки вони роблять фігуру таку....жіночну і т.п.:dance::dance::dance:
Відповідь: Хочу танцювати!!! На вулиці Коперника у будинку вчителя для дорослих початківців є гурток спортивного бального танцю, там викладають основи цього мистецтва чудові викладачі, Бондаренко Юрій Іванович та його дружина.
Відповідь: Хочу танцювати!!! А ще вони викладають Беліденс, раджу, якщо хочете мати гарну фігуру і танцювати!!!! Сама у них прозаймалася 2 роки, дуже задоволена, а на мій танець живота до сих пір з захватом дивляться (навіть після родів)
Відповідь: Хочу танцювати!!! І я у них займалася колись бальними танцями! Дуже хороший рівень викладання!
Відповідь: Хочу танцювати!!! Зараз дорослих початківців приймають практично у кожному клубі. Ви напишіть, в якому районі Ви живете, чи де вам зручно...я спробую сказати, де найближчий до вас клуб.
Відповідь: Хочу танцювати!!! А є щось в районі Личаківської? І ще, дівчата, буду вдячна, як хтось дасть знати коли і де у Львові буде якийсь конкурс за участю дітей, хочу з малою піти...
Відповідь: Хочу танцювати!!! Ось у ці вихідні був у Романтику, два дні підряд :umbrage:, шкода, що пізно спитали
Відповідь: Хочу танцювати!!! Я живу на Сихові. Але справа в тому що я не хочу ходити на бальні танці, а на спортивно-сучасні, щоб підтримувати фігуру + бути більш пластичною. Буду дуже дуже вдячна!!!
Відповідь: Хочу танцювати!!! Зовсім початківців може і приймають. А таких, що вже займались 2-3 роки, але на рівні хобі, мало де беруть. Якось в одному клубі дуже поважний дядечко сказав мені по телефоу, що якщо ми в такому віці і за стільки часу не піднялись вище такого класу і брали участь тільки в 2 конкурсах, то ми в його клубі, м'яко кажучи, не дуже потрібні. "Пошукайте собі інші клуби"... Було дуже образливо. А з іншого боку, в групи, які почали займатись відносно недавно, таких теж не дуже хочуть брати, бо "ви вже вмієте більше". Така-от буває дилема. А взагалі, дівчата, бальні танці - то супер! І для фігури, постави, походки зокрема.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Злий дядько ....в клубі, де я працюю ми маємо 2 групи, де займаються старші. Одна --це ті , хто власне і займаються вже 2-3 роки, інші, ті, що щойно прийшли.І НІХТО ніколи й нікого не заставляє ходити на конкурси, купувати костюми і т.д. а якщо Ви вже хочете доситьь серйозно займатись, тоді вас переводять в основний склад.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Я не спорю, можливо, але чомусь мене тягне на сучасні танці, такі щоб все тіло рухалось)))))))))) Порадьте, плз плз!!!!!
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Може вам хіп-хоп підійде? Є заняття в приміщенні 62-ої школи,Театральна,15 Там же є заняття з танцю живота,сексі-денс,були заняття з сальси(чи є тепер не знаю,треба питати)