Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

це від вас залежить в першу чергу. І читайте тему - про Мандарин вже було.

2. Bananchyk

Bananchyk New Member

Про Мандарин вже було, але це були якісь окремі короті згадування. Хочеться почути щось конкретніше

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата,хтось знає точну адресу спортклубу на Вул.Дорошенка?Я в неті побачила-29,але вчора там бродила,нема.... Мені Формула краси трохи не підходить,бо там в обід нічого нема...В мене робота зараз переважно з 17ої години до вечора,зранку їхати на спорт,а потім ще мати кілька годин вільних мені не треба,живу далеко все-таки...Мені би добре було 6а 14ту,чи 15ту годину,щоб потім одразу на роботу.Тому хочу зайти туди попитати.Може ще якісь є добрі спортклуби в центрі?

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

читала оголошення, що на 16 00 тепер набирають групи.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

він там так хитро в брамі а потім пройти по двору і наліво, і в куточку він і буде.

Що там в нас центрі - Софія, 63 школа, Дім краси

6. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Накупив мені чоловік через Покупон 4-х разових абонементів в Формулу краси на Стрийській.
    Поки познайомилася з їхньою аквааеробікою. Мені сподобалося. Можу порівнювати з Формулою на Левицького та з Дельфіном, відкалатала свого часу там 1 рік. Басейн хоч і менший, але якось затишно так, ніхто не пищить з сусідніх доріжок, водою не хлюпає, та й поплавати в ньому цілком реально, чого не зробиш на Левицького.
    Тепер ще спробую пілатес, каланетику і вже тоді на чомусь одному зупинюся.
    :girl_smile:

7. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

а хто був чи чув про фітнес клуб на Чорновола в Інтер сіті? кажуть там і басейн і шарко і всяка всячина

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Софія на пр.Шевченка,так?треба буде туди зайти,мені там до роботи два кроки.А от Дім краси не знаю де.

9. Bonita

Bonita Member

Мене останнім часом також цікавить це питання і все частіше приходжу до висновку, що нормальних спорт-клубів (і не тільки в центрі) в нас немає, а те що є то ставлять такі ціни, що не кожен може собі дозволити((( Хочу також піти на степ-аеробіку і не знаю куди, но буду шукати.

10. OlgaSoroka

На Ів.Франка дім краси

11. Niagara

Niagara New Member

Привіт дівчата) потребую вашої допомоги :girl_cray: я шукаю фітнес- клуб ( а саме шейпінг). я живу на Чорновола коло Арсену, що ви можете порадити, щоб не далеко від дому і щоб ціни не кусалися))) дякую:girl_blush2:

12. OlgaSoroka

я також там живу й з радістю би приєдналась

13. Orman

Orman Модератор-бомба

Відділення доу краси на Грекова і Фітнес сіті

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

так, але там трохи ненормальна ситуація з заняттями якщо пише "степ", то не конче, що то буде саме "степ" - і так з усім. Порозпитуйте, бо там далеко не дешево.

14. Bonita

Bonita Member

Заходила в фітнессіті поцікавитися їхніми заняттями і зацікавило мене танцювальний-степ+фітболл. Хтось може розказати, що таке танцювальний степ?

15. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо знаєте чим відрізняється танцювальна аеробіка від спортивної, то ви вже знаєте відповідь :)

а взагалі в танцювальних напрямках зв"язки дають такі як маленький танець, як на мене, це цікавіше, ніж чисто спортивна :) Але головою треба в танц. набагато більше думати.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

а в мандарині в цю неділю будуть святкувати 1 рік - мали б бути майстер-класи цілий день :)

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

туди можуть йти всі бажаючі чи тільки ті, хто вже займається? :girl_tender:
    А яка в них програма на неділю??

18. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

Я вже більше як 5 місяців в них незаймаюсь але запрошення мені прийшло, телефон в довідковій, подзвоніть і запитайтесь

Останнє редагування модератором: 9 Грудень 2010
  19. Ольга

Ольга Well-Known Member

та ні, запрошуються всі, я точно не знаю о котрій годині яке заняття!

20. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

я ходжу на шейпін на вул.Лінкольна (біля училища), але вам десь 20хв. йти...