Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! це якщо зі спа зоною, а якщо тільки тренажери і заняття в танцюв., бійцівському залах то 350 грн на місяць безлімітний, шкода що бассейн не входить в ці 350..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Чим відрізняється по абонементу і індивідуально з тренером?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! дівчатка, я там теж займалась, зараз лінуюсь, але сподіваюсь, що бажання бути гарною переможе. групові заняття там мені дуже подобаються. особливо тренер Олена щодо мужчин і тренажерного залу - чесно кажучи, не розумію тут трохи вигоди для перших. сам зал є маленький. тренажери хоч і хороші за якістю, але їх небагато і розташовані дуже близько один від одного. От саме мужчини за ті 250 - 400 грн. займаються лише там. адля нас, дівчат, там заняття в групах+зал. нам виходить вигідніше однозначно.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а хто знає за інструкторів і тренажерний зал в аквапарку? зацікавилася їхніми абонентами, що включають і групові заняття, тренажери і басейн...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А скажіть будь ласка які там є групові заняття, бо я якраз працюю на Героїв УПА недалеко і шукаю хороший зал десь неподалік від роботи. Дякую
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! в тренажерному залі хороший тренер Саша (здаєтся), такий десь 1,68 м і шииирокий в плечах. Гарно все показує і допомагає. На групових тренерів не знаю. Тілки Машу, але мені щось вона не дуже, але то як кому.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а на який час цікавлять заняття? можу написати розклад вечірніх. До речі, в Мандарині з 29 числа акція - якщо купуєте абонемент відразу на 2 місяці - третій - безкоштовно. Тепер залишається лише зібрати всю силу волі і вперед!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Мені якраз вечірній час підходить (шоб після роботи ходити). Напишіть будь ласка буду дуже вдячна
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ось, пишу: пн: 18-30-йога, 19-30 - степ вт: 18-30-боді-скульпт, 19-30 - аеромікс ср: 18-30-йога, 19-30 - стрип-пластика чт: 18-30-боді-скульпт, 19-30 - аеромікс пт: 18-30 - стречінг, 19-30 - стрип-пластика якщо зарано прийшли - можна в спортзалі побігати на доріжці чи ін.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Якщо по абонементу то там є загальний тренер, а так всеодно треба купувати абонемент, але при мені постійно стоїть тренер, в мене є своя година коли я до неї приходжу, вона мені складає програму (тобто я не роблю собі що хочу), контролює чи правильно роблю.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ходила вчора впереше в Ківі на Бандери. Порівняти можу тільки зі Спортклубом на Доршенка (там змінили розклад, тепер після 6 ні аеробіки, ні пілатесу :-( ) - дорожче, зал менший і група була переповнена, тренер дуже активна, добряче нас мучила, музика так голосно, що погано чути голос тренера. Загалом за ціну майже вдвівчі більшу за Спортклуб, переваг небагато.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А можете підказати, які там ціни? Бо на їхній сторінці написано дуже розпливчасто "від 150 грн."... Дякую.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! В мене є подарункова карта в аквапарк на 500 грн. Підкажіть, як її найліпше використати. Куди сходити, на що її витратити? Як справи в аквапарку зі спа та масажами? хтось пробував такі послуги? дуже хочеться вже швидше її використати, бо шось в мене таке відчуття, що після нового року вона анулюється...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! зайдіть на їхній сайт, там всі розцінки... я б на вашому місці, якщо хочете до нового року - купила місячний абонемент, або той що до обіду - Голд, а гроші що залишаться - на релакс зону, або доплатити 100 грн і мати Платінум на цілий день. ті картки включають все і басейн і атракціони, тренажерний, і заняття по групах типу аеробіка, йога і тп. власникам карток зона релакс вдвічі дешевше ніж іншим відвідувачам
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Хто знає телефон в 62 школу чи Будинок офіцерів, щоб взнати про заняття аеробіки?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! абонементу для всіх 2 грн хвилина, для власників карток 1 грн,хвилина http://www.aqualviv.com.ua/uk/fitnes-tsentr/tsini отут прочитайте детальніше а в розділі акції - якщо купити голд чи платінум до 15 грудня, 2 години в зоні релакс безоплатно) то кожного місяця, якщо купите більше ніж на місяць
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Хочу сходити у Мандарин. Скажіть, будь ласка, чи хороші там тренери і чи варто там займатися. Чи можна там досягнути певних результатів. Цікавлять степ-аеробіка і фітбол