Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я ходжу на аеробіку у кінопалац на Театральній на 4 поверсі. Оплата 120 грн. 3 рази на тиждень (понеділок, середа, пятниця). Заняття триває - 1 година. Ходжу туди вже 2 рік і дуже задоволена. А головне, що я бачу результати! Якщо хтось надумає піти туди, то раджу ходити на 16.00, 19.00, 20.00 і 21.00. Не раджу ходити на 17.00 і 18.00 - в цей час викладає найслабша викладачка.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! боюсь навіть питати що ви маєте на увазі. Нові фітнес-клуби? Ну так і пишутьт тут діівчата - читайте. А про фітнес взагалі - то ви не в ту тему попали.
шейпінг може і я не в ту тему попала, але дуже буду вдячна якщо підкажете де є класний шейпінг або акваайробіка))))))) Орман: не в ту, не в ту. Цікаво як можна попасти в ту, коли зразу свою створюють?
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття а який механізм системи оплати в Мандарині? пише одноразовий вхід 50 грн, абонент на місяць 250-400 залежно від часу приходу... тобто можеш займатися будь-чим в абоненський час і скільки завгодно?
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття в мене 300 грн абонемент ранішній, після йоги можна йти на тренажери, але нема часу
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Оплата в Мандарині залежить від часу приходу. наприклад, я займаюсь з 17-00 по 21-00. Щодня крім неділі на будь-яких заняттях (групові +тренажери). Вартість - 350 грн. Займатись можна хоч по 4 щодня години де захочете. Зранку та вдень - дешевше. А 400 грн. - я таук розумію, що це взагалі без обмежень у часі.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Оля, а ти ходиш на 9 ранку? наскільки я розумію з їхнього графіку занять вони працюють з 9.00 до 21.00?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я теж збираюсь з наступного тиждня ходити в Мандарин на 9 ранку. Він дуже близько від мого дому і чоловік мій там займається. Зал дуже хороший. До того часу я 4 роки займалась в Спартаку. І надалі би туди ходила - дуже мені там подобається-і різноманітність тренажерів і тренера!!! Але ми переїхали і трішки далекувато. Чим мені ще подобався Спартак-те що він починає працювати з 8 ранку і до 22. А Мандарин з 9 до 21.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Про це написано вище, читайте тему і відповідні гілки. Для кожного "класний" поняття особисте.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а в спартаку теж є місячні абонементи, що сидиш там скільки хочеш в певний період?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! В Спартаку жіночий абонемент з 8 до 18, на місяць коштує 150 гривень. Але реально можна прийти і в шостій і займатись довше. В часі під час заняття там нема обмежень.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Привіт всім! Підкажіть будь-ласка хороший недорогий фітнес зал недалеко від центру.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я придбала сьогодні 3-ох разовий абонемент у фітнес- "Ківі" . Правда групи переповнені і на то що хотіла я місця не було, то прийшлось записатися, на то що більше підійшло. Перші враження хороші. В понеділок буде більше інформації після 1 заняття. ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- Можете поцікавитесь Ківі Фітнес . Він знаходиться на Степана Бандери, може вам там щось підійде. Тим більше там зараз акція 1-ий місяць занять 100 грн.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Трішки уточню - зараз 50% знижка Я ходжу туди на заняття з малою - це так класно! Нікого не треба просити, щоб посидів з дитиною І такі заняття зараз - 150 грн, а потім - відповідно будуть 300 грн. Трішки косючо, але буду і за 300 грн туди ходити. Тренер - дуже класна!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Намагаюсь знайти якісь дані про цей фітнес сіті, бо він від моєї роботи не дуже далеко, але телефону в довідці і в неті нема. А сайт знайшла тільки київський. Може хтось вже знає чи відкрились вони чи ні..які там ціни?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Може когось зацікавить фітнес-центр на території Мотозаводу (Городоцька, 174), зарас ходимо з співробітнецею на шейпінг. Дуже гарні там зробили зали, а ще є тренажери, аеробіка, сауна, масажний кабінет, а з 1 листопада починаються східні танці. І ціна не кусюча - 150 грн. в місяць.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! А ніхто не ходить в зал на Сихові біля верхнього Шувару? Так би хотілось когось там побачити!!!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! 2 рази на тиждень, ми ходимо після роботи на 7, а є ще і в ранковий час.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! їхній сайт http://fitnesscity.lviv.ua/fitnesscity/index.php?option=com_content&view=article&id=48